Sähkötyökalut ja aggregaatit

Voit tilata sähkötyökalut ja aggregaatit suoraan kotiin tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Sähkötyökalut ja aggregaatit Veikon Koneelta

Sähkötyökalut ja aggregaatit

Veikon Koneelta löydät sähkötyökalut ja aggregaatit käyttöösi. Valittavissasi on eri tehoisia aggregaatteja eri tuotemerkeiltä sekä erilaisilla ominaisuuksilla, jotta löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan tuotteen. Sähkötyökaluvalikoimasta löydät tärkeimmät mutterinvääntimet, hitsauskoneet, puutarhaleikkurit ja muut, jotta pihanlaitto ja muu puuhastelu on mahdollisimman sujuvaa.


Aggregaateilla sähköä verkkovirran ulottumattomiin

Aggregaateilla takaat sähkövirran sinne, missä tavallista verkkovirtaa ei ole saatavilla. Riippuen laitteen ominaisuuksista, aggregaatti sopii virtalähteeksi niin mökille, matkailuautoihin, veneisiin sekä autotalleihin. Osalla aggregaateista voit antaa virtaa myös herkemmillekkin laitteille, kuten puhelimille ja tietokoneille. Aggregaatit toimivat laitteesta riippuen bensiinillä tai dieselillä ja ovat jokaisen ulkoilmaelämästä nauttivan luottokumppaneita.