Polkupyörät

Veikolta löydät maastopyörät, hybridipyörät ja sähköpyörät. Voit tilata tuotteet suoraan kotiin tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Valitse itsellesi sopiva polkupyörä

Pyöräily on mukava tapa nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja luonnosta. Tilaa itsellesi sopiva polkupyörä netistä tai myymälästä ja lähde nauttimaan lähiseudun maisemista pyörän satulasta käsin! Meiltä löydät sähköpyörät, maastopyörät sekä hybridipyörät.


Kaupunkipyörät

Kaupunkipyörät soveltuvat nimensä mukaisesti kaupunkiajoon, työmatkojen taittamiseen ja normaaliin arkikäyttöön. Yksinkertainen ja toimintavarma pyörä. Pyörissä käytetään ketju- tai napavaihteita ja niitä on yleensä 1-9 kappaletta. Vauhdin hidastuminen voi tapahtua jalka-, vanne tai levyjarruilla. Pyörät ovat usein monipuolisesti varusteltuja ja niistä löytyy vakiona lokasuojat, seisontajalka, soittokello ja mahdollisesti tavarateline.


Hybridipyörät

Hybridipyörät ovat sporttisempi versio kaupunkipyöristä. Ajoasento on niissä edelleen pysty ja rento, mutta ne kulkevat herkemmin sileämmän rengastuksen ja kevyemmän rakenteensa ansiosta. Sileämmästä rengastuksesta huolimatta hybridipyörät soveltuvat mainiosti hiekka- ja sorateille. Lokasuojat ja muut kaupunkipyörille ominaiset lisävarusteet eivät välttämättä löydy hybridipyöristä, mutta ne saa useimmiten asennettua jälkitäteen.


Maastopyörät

Maastopyörät sopivat nimensä mukaisesti maastoon, mutta niillä onnistuu myös työmatkojen taittaminen. Rungot ovat maastopyörissä tyypillisesti matalia, mikä mahdollistaa vapaasti pyörän päällä liikkumisen ja tekee pyörästä ketterämmän käsitellä. Ajoasento on tyypillisesti pysty ja siten rento. Ohjaintangot ovat leveitä, yleensä 72-80 senttimetrin väliltä. Renkaat ovat leveät ja mallista riippuen niissä voi olla rouheat nappulat, jotka antavat pitoa märilläkin poluilla, mutta tekevät luonnollisesti kompromissin rullaavuuden kanssa. Levyjarrut ja jousitus vähintään edessä ovat osa maastopyörien vakiovarustusta.


Sähköpyörät

Sähköpyörät ovat pyörämaailman nopeimmin yleistyvä pyörämalli – ja hyvästä syystä. Sähkömoottorin avustus mahdollistaa työmatkan kulkemisen ennätysajassa ja ilman hikeä. Tekniikan kehittymisen myötä sähköpyörät ovat entistä helpompia käyttää, varmatoimisempia ja myös kevyempiä. Lisäksi kehittynyt akkuteknologia ja niiden koko mahdollistaa entistä pidemmälle ajamisen yhdellä latauskerralla.