Vapaa-aika ja urheilu

Voit tilata vapaa-ajan tarvikkeet suoraan kotiin tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tarvikkeet vapaa-aikaan ja urheiluun Veikon Koneelta.

Kaikki vapaa-ajanviettoon ja urheiluun

Aktiivinen elämä vaatii reippaan mielen lisäksi monipuoliset harrastusvälineet. Veikon Koneelta löydät parhaimmat tarvikkeet vapaa-aikaan ja urheiluun. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin.


Lumi ei ole este

Talvella lumi tuo omanlaiset haasteet ja vaatimukset urheiluun ja vapaa-aikaan, mutta myös mahdollisuuden kokeilla uusia lajeja ja innostua vanhoista. Miltä kuulostaisi liukulumikenkäily umpihangessa, jossa yhdistyy lumikenkäilyn ketteryys ja hiihdon viehätys? Veikon Koneelta löydät erikokoiset liukulumikengät ja siteet jokaiseen jalkaan.


Urheilua jokaiselle

Jääkiekko, katukiekko, padel, kuntosali... Urheilulajeissa riittää valinnanvaraa ja jokaiselle jokin juuri oikea laji. Valmistaudu padelturnauksiin uusilla mailoilla tai viritä kotikuntosalisi uudelle tasolle K-sportin kuntoilyvälineillä ja -laitteilla. Nämä ja muut tarvikkeet urheiluun löydät Veikon Koneelta.