Puutarha ja tarvikkeet

Voit tilata puutarhan tarvikkeita suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tarvikkeet puutarhaan ja pihaan Veikon Koneelta

Puutarha ja tarvikkeet

Puutarhanhoito on mukavaa puuhaa ja oikeanlaisilla välineillä entistä miellyttävämpää. Veikon Koneelta löydät sopivat tarvikkeet puutarhan kastelujärjestelmään ja muuta pihanlaittoa varten. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajan tasalla tulevaisuudessakin!


Monipuoliset pihatarvikkeet

Green Landin valikoimasta löydät niin letkukelat kastelujärjestelmää varten kuin kokonaiset kasvihuoneet. Erilaisilla Green Landin aitaelementeillä saat luotua täysin tarpeitasi vastaavan aidan pihasi mittojen mukaan. Nauti piha-aidan tuomasta vapaudesta ja yksityisyydestä!


Ensiluokkainen kastelujärjestelmä

Pihan ja puutarhanhoidossa tärkeää on myös helppokäyttöinen kastelujärjestelmä. Gardenan tuotevalikoimasta löydät tarvikkeet luomaan sinun tarpeillesi sopivin kastelujärjestelmä, sillä valikoimasta löytyy niin erilaisia ruiskusuuttimia kasteluletkuun kuin liittimiä kätevän hanaliitoksen luomiseen.