Veikon Koneen artikkelit

Täältä löydät kaikki Veikonkone.fi:ssä julkaistut osto-oppaat sekä artikkelit. Sivusto päivittyy ja artikkeleita tulee lisää koko ajan. Uusimmat artikkelit löydät alta.

Veikon Koneen opas kannettavan tietokoneen hankintaan

Kun olet lähdössä ostamaan uutta kannettavaa tietokonetta itselle tai vaikkapa lahjaksi saattavat markkinoilla olevien koko ajan uusiutuvien kannettavien ominaisuudet ja erilaiset tekniset termit tehdä valinnasta vaikeampaa kuin sen tarvitsee olla. Mikä näytönohjain? Mikä prosessori? Onko niillä oikeasti väliä? Olitpa ostamassa kannettavaa työ-, koulu-, tai arkikäyttöön tai pelaamiseen Veikon Koneelta löydät taatusti omasi. Tämä opas kertoo mitkä ominaisuudet ovat tärkeimpiä sinun käyttöösi, ja auttaa valitsemaan kannettavan tietokoneen, joka täyttää varmasti tarpeesi.

Veikon Koneen vinkit television ostoon

Uutta televisiota ostaessa saattavat nykytelevisioiden uudet ja koko ajan kehittyvät termit ja tekniikat vaikeuttaa valintaa. Tämä opas selventää mitä kannattaa harkita televisiota ostaessa, mitkä ominaisuudet merkitsevät eniten sinulle, ja auttaa valitsemaan juuri itselle sopivan television.
Copyright © 2021 Veikon Kone