Sony

Sony on luova viihdeyritys vankalla teknologiaperustalla. Sonyn toimialoihin kuuluvat elektroniikan lisäksi peli- ja verkkopalvelut, musiikki-, elokuva- ja puolijohdetuotanto sekä rahoituspalvelut. Sonyn tarkoitus on täyttää maailma tunteella - käyttämällä luovuuden ja teknologian voimaa. Sony perustettiin vuonna 1946 Tokiossa Japanissa.

Uudet Bravia XR -televisiomallit

BRAVIA XR -televisio on ensimmäinen maailmassa, jossa on kognitiivinen äly! Cognitive Processor XR analysoi elementtejä ristiin ja samanaikaisesti ihmisaivojen tapaan. Uuteen Bravia XR –mallistoon kuuluu OLED- ja Full Array LED -televisioita, kaikki varustettu kehittyneellä Google TV -käyttöjärjestelmällä.

Bravia CORE tuo leffateatterin kotiisi

Nauti satojen elokuvien suoratoistokirjastosta! Tutustu tarkemmin palveluun Bravia XR -mallien tuotesivuilla.

Sony kuulokkeet

Sony on tunnettu korkeasta laadusta ja tyylikkäästä muotoilusta. Sonylta löydät niin kuulokkeet urheiluun kuin muuhunkin käyttöön.

BRAVIA TV

Uppoudu Sonyn BRAVIA televisioihin. Kameravalmistajana ja elokuvien tuottajana Sony tuo ammattilaisosaamista kuvan ja äänen käsittelyyn, jonka vuoksi televisiot ovat huippulaatuisia. Meiltä löytyy kattava valikoima palkittuja Sony BRAVIA -televisioita.

LCD -televisiot

Sonyn LCD -televisioiden Cognitive Processor XR™ varmistaa todenmukaiset värit, kontrastit ja liikkeet. Uudet LCD -mallit ovat myös varustettu kehittyneellä Google TV:llä. Tyylikäs ja minimaalinen muotoilu. Leffamainen äänikokemus.

OLED -televisiot

Ihastu BRAVIA OLED television tarjoamaan katselukokemukseen. Television Cognitive Processor XR™ vie myös next-gen pelaamisen uudelle tasolle, ja on varustettu uudella Google TV:llä. Acoustic Surface Audio -tekniikassa television näyttö toimii kaiuttimena.

Sony-kuulokkeet

Kuulokevalmistajana ja musiikintuottajana, Sony tuo ammattilaisosaamista äänentoistoon. Sony pystyy tarjoamaan kuuntelukokemuksen artistin tarkoittamalla tavalla.*

Sankakuulokkeet

Sonyn sankakuulokkeet tarjoavat rikasta ääntä, pitkää akunkestoa ja käyttömukavuutta koko päiväksi. Vastamelutekniikka takaa häiritsemättömän kuuntelukokemuksen. Musiikin tuottajana Sony pystyy tarjoamaan kuuntelukokemuksen artistin tarkoittamalla tavalla

Aidosti langattomat kuulokkeet

Vapaudu kaikista langoista Sonyn palkituilla täysin langattomilla kuulokkeilla. Tyylikäs ja istuva muotoilu takaa loistavan käyttömukavuuden. Pitkä akunkesto tarjoaa tehoa pidempiikin päiviin ja latauskotelosta saa tarvittaessa lisää virtaa.

Sony-kaiuttimet

Kaiutinvalmistajana ja elokuva- ja musiikkituottajana, Sony tuo ammattilaisosaamista äänentoistoon.

Soundbar -tilaäänijärjestelmät

Yhdistä Sony televisiosi Sonyn soundbarin kanssa ja koe leffamainen tilaääni ja kristallinkirkas dialogi. Sony soundbar sisältää mm. Vertical Surround Engine -tilaäänitekniikan, jonka avulla voit nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X™-äänestä yhdellä laitteella

Langattomat kaiuttimet

Nosta bilefiilistä tehokkailla langattomilla kaiuttimilla, joissa on rikas ääni ja jykevä basso. Pitkä akunkesto ja vesi- ja pölykestävyys varmistavat että bileet niin sisällä kuin ulkona jatkuvat pitkään.

*Ominaisuus löytyy valituista tuotteista.

Copyright © 2021 Veikon Kone