Sony - Luomassa tulevaisuuden edelläkävijöitä

Vuodesta 1946 lähtien Sony on pyrkinyt täyttämään maailman tunteella luovuuden ja teknologian avulla. Sony-laitteet ovat kulutuselektroniikan innovaatioiden eturintamassa aina televisioista, joiden kuvanlaadulla uppoudut elokuvien ja ohjelmien maailmaan, ainutlaatuisen äänikokemuksen mahdollistaviin kaiuttimiin ja kuulokkeisiin asti. Sonyn avulla voit olla tulevaisuuden edelläkävijä ja herättää unelmasi eloon!

Uusimmat Sony-televisiot täydelliseen katselunautintoon!

Sony Bravia XR Master series OLED-televisiot

Huikean realistinen 8K, uskomaton kirkkaus ja kontrasti. Z9K, jossa on Cognitive Processor XR™ ja uusi 8K-tarkkuuden Mini LED, skaalaa kaiken sisällön lähelle 8K-tarkkuutta, jotta voit nauttia yksityiskohdista, syvyydestä ja upeasta kontrastista suurella näytöllä. Tunne, miten aistit viedään äärirajoille, ja koe televisio aivan uudella tavalla. Cognitive Processor XR™ nostaa äänen ja kuvan uudelle tasolle. Sony BRAVIA XR™ -televisioiden mullistava prosessori ymmärtää, miten ihmiset näkevät ja kuulevat, ja luo uskomattoman realistisen kokemuksen. Se ymmärtää ihmissilmän toiminnan ja analysoi kuvat luoden realistisen syvyyden, upean kontrastin ja kauniit ja eloisat värit.

Sony Bravia OLED-televisiotSony Bravia OLED-televisiot

Sony Bravia OLED-televisiot

Nauti henkeäsalpaavasta OLED-kontrastista Sony Bravia televisioilla, joiden kuva tuntuu uskomattoman täyteläiseltä, luonnolliselta ja todelliselta. Mullistava Cognitive Processor XR prosessori analysoi ja optimoi hetkessä satojatuhansia kuvan osia ihmissilmän tavoin ja yhdessä OLED-paneelin kanssa tämä tarjoaa todentuntuisen kuvan erittäin puhtailla mustan sävyillä. Lisäksi kaikki viihde skaalattuna 3D-tilaääniseksi XR Surround teknologialla ilman katossa olevia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia.

Sony Bravia Full Array LED televisiotSony Bravia Full Array LED televisiot

Sony Bravia Full Array LED-televisiot

Sony Bravia Full Array LED televisioiden ainutlaatuisella LED-taustavalaistuksella LED:it on ulotettu koko näyttöön. Tämä tarkoittaa, että niiden tehoa ja voimakkuutta voidaan säätää paljon tarkemmin kohtauksen mukaan. Joten valo menee sinne, missä sitä tarvitaan, ja tummat osat pysyvät pimeinä. Nauti siis elokuvateatterielämyksestä kotona ja anna Dolby Visionin herättää kuvan eloon ja taata todentuntuinen katselukokemus samalla kun Dolby Atmos täyttää huoneen tilaäänellä.

Sony LCD-televisiotSony LCD-televisiot

Sony LCD-televisiot

Sony televisioiden TRILUMINOS PRO ja 4K HDR Processor X1 herättävät eloon yli miljardi väriä toistaen sävyjen ja vivahteiden hienoimmatkin nyanssit, joka takaa kaiken katsomasi tuntuvan todelliselta. Aidot värit ja 4K/120 kuvaa/s -yhteensopivuus tarjoavat sulavamman, selkeämmän ja aidomman viihdekokemuksen niin elokuviin ja ohjemiin kuin pelaamiseen. Android TV:n sovellusvalikoiman ansiosta sisältökään ei lopu kesken ja moniulotteinen ääni vie toiminnan keskelle.

Google TV parhaaseen elokuvaviihteeseen

Käytä helposti parhaita sisältöjä ja palveluja. Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. Voit hakea tiettyä sisältöä yksinkertaisilla äänikomennoilla, tai etsiä laajemmin hyviä suosituksia eri tyylilajeista sanomalla esimerkiksi: ”Näytä minulle TV-sarjoja sci-fi-seikkailuista”. Voit myös helposti katsella suosikkivideoitasi, valokuviasi ja muuta sisältöä Android tai iOS -laitteistasi suurella ruudulla, jossa on sisäänrakennettu Chromecast.

 Sony-kaiuttimet elokuviin, musiikkiin ja mukaan menoon!

Sony-soundbaritSony-soundbarit

Sony-soundbarit

Nosta katselukokemuksesi uudelle tasolle Sony-soundbarilla! Elokuvien ja TV-sarjojen syvempi basso ja selkeämpi dialogi tempaavat mukaansa, ja musiikin kuuntelu on täyteläisempi ja kiehtovampi kokemus. Bluetooth, HDMI ARC ja optiset liitännät tekevät asennuksesta helppoa ja langattomat subwooferit sekä jopa 7.1 kanavainen Dolby Atmos/DTS:X äänilaatu tekevät katselusta yhtä nautintoa.

Sony Bluetooth-kaiuttimetSony Bluetooth-kaiuttimet

Sony Bluetooth-kaiuttimet

Juhli missä vain, milloin vain veden-, pölyn- ja iskunkestävillä kannettavilla Sony Bluetooth-kaiuttimilla, joissa yhdistyvät lujatekoinen muotoilu ja pitkäkestoiset akut. Niiden EXTRA BASS -tilalla saat upean jykevän äänen ja uudella Party Connect -ominaisuudella voit liittää yhteen ja synkronoida jopa 100 yhteensopivaa langatonta kaiutinta. Voit siis nauttia festaritasoisesta musiikista ilman rajoituksia!

Sony monihuone- ja bilekaiuttimetSony monihuone- ja bilekaiuttimet

Sony monihuone- ja bilekaiuttimet

Sony monihuonekaiuttimet täyttävät huoneen rikkaalla äänellä ja helpolla musiikin Wi-Fi- tai Bluetooth-suoratoistolla. Lisää kaiutinryhmään Google Home -sovelluksessa ja voit toistaa eri kappaleita eri huoneissa tai samaa musiikkia kaikkialla kodissasi. Upeilla valo- ja äänitehosteilla varustetut Sony-bilekaiuttimet puolestaan luovat täydelliset bileet kotona tai puistossa ja rannalla!

Huippuluokan Sony-kuulokkeet langattomina ja langallisina!

Sony LinkBuds-kuulokkeet

Sony LinkBuds-kuulokkeet yhdistävät kaikki maailmasi: avoimen rengasmuotoilun ansiosta kuulet puhelut, musiikin ja muun verkkosisällön sekä ympäristön äänet samaan aikaan – eikä korvassasi tunnu olevan mitään. 12 mm:n rengasmainen elementti tuottaa tasapainoisen ja korkealaatuisen äänen ja tarkka äänenkuuntelutekniikka sekä edistynyt signaalinkäsittely selkeät puhelut. Pieniä, kevyitä ja hyvin istuvia kuulokkeita voi käyttää mukavasti tuntikausia ja latauskin riittää 5,5 tunniksi eli koko työpäiväksi ja kotelon lataus vielä 12 tunniksi. Pysy aina yhteydessä LinkBudseilla!

Sony langattomat kuulokkeetSony langattomat kuulokkeet

Sonyn langattomat kuulokkeet

Vain sinä, musiikki ja Sonyn lanagattomat kuulokkeet. Nauti yksilöllisestä kuuntelukokemuksesta ilman kohinaa alan parhaan vastameluteknologian avulla ja entistä puhtaammalla äänellä älykkäällä kuuntelutekniikalla. Huikean akunkeston ansiosta virtaa riittää pitkällekin matkalle ja nopea lataus on apunasi akun loppuessa. Ja ääniavustajan avulla voit hallita kuulokkeidesi toimintoja kuten vastamelua entistä helpommin.

Sony täysin langattomat true wireless kuulokkeetSony täysin langattomat true wireless kuulokkeet

Sonyn täysin langattomat kuulokkeet

Täysin langattomat Sony-kuulokkeet vievät alan johtavan vastamelutoiminnon ja äänenlaadun uudelle tasolle. Niissä yhdistyvät pitkä akunkesto, veden- ja hienkestävyys sekä syvä bassoääni, joilla saat upean, sinulle räätälöidyn kuuntelukokemuksen. Kaikkien korviin sopivat kuulokkeet tarjoavat henkilökohtaisen kokemuksen, joka mukautuu jokaiseen tilanteeseen älykkäiden Speak-to-Chat ja Adaptive Sound Control-toimintojen avulla.

Sony langalliset kuulokkeetSony langalliset kuulokkeet

Sonyn langalliset kuulokkeet

Langallisten Sony-sankakuulokkeiden pehmustetut korvatyynyt ja säädettävä metallisanka mahdollistavat musiikin kuuntelun mukavasti tuntikausien ajan ja niiden terävä ja koko taajuusalueella selkeä ääni valloittaa kaikkien musiikinystävien sydämet. Langallisilla nappikuulokkeilla puolestaan saat laadukkaimman äänen pienimmässä paketissa ja niiden korvatyynyt pysyvät tukevasti korvissa niin mukavasti, että tuskin edes huomaat niitä.

Sony Playstation -laitteet

Koe konsolipelaamisen uusi sukupolvi Playstation laitteilla, jotka upottavat sinut pelikokemukseen aivan uudella tavalla. PS5:n langattomissa DualSense-ohjaimissa on lähemmäs pelejä vievä kosketuspalaute, dynaamisesti mukautuvat liipaisimet ja sisäänrakennettu mikrofoni – kaikki samassa ikonisessa ohjaimessa. Ja langattomilla PULSE 3D -kuulokkeilla nautit saumattomasta langattomasta kuuntelukokemuksesta kuulokkeilla, joissa on PS5-konsolia varten hienosäädetty 3D-ääni.