Siemens-kylmälaitteet, astianpesukoneet ja muut kodinkoneet

Siemens tietää, että arjen hetketkin ovat upeita kokemuksia ja niinpä he pyrkivät kehittämään kodinkoneita, jotka mullistavat kotisi ja elämäsi huipputeknologialla ja ylivoimaisella käyttökokemuksella. Siemens-kodinkoneet avaavat uusien mahdollisuuksien maailman ja tekevät kodistasi, omasta rauhan tyyssijastasi, intuitiivisemman kuin koskaan.

Siemens on jo sata vuotta edustanut uraauurtavia teknologioita, jotka on suunniteltu luomaan vertaansa vailla oleva intuitiivinen käyttökokemus. Siemens ei ole vain ollut edelläkävijä kodinkoneiden uraauurtavissa teknologioissa, vaan ollut aina yhden askeleen edellä tuoden jo eilen markkinoille tuotteita, jotka kuuluvat valmiiksi tulevaisuuteen. Ennakoiden aina kuluttajien tarpeet ja tuottaen jääkaappeja ja pakastimia, tiskikoneita, uuneja sekä muita kodinkoneita, jotka tekevät elämästä helpompaa, tehokkaampaa ja erinomaisempaa.

Uusimmat Siemens-kodinkoneet!

Siemens-kodinkoneet

Siemens kylmälaitteetSiemens kylmälaitteet

Siemens-kylmälaitteet

Älykkäitä ideoita ja innovatiivisia teknologioita suuntaa näyttävällä muotoilulla; näistä tunnistat Siemens-kylmälaitteet. Vapaasti sijoitettavista tai kalustepeitteisistä jääkaapeista ja pakastimista vaikuttavimpiin Side-by-Side-malleihin Siemens-kylmälaitteet antavat sinulle mahdollisuuden säilyttää elintarvikkeet ja juomat älykkäästi taaten aina erinomaisen tuoreuden ja käyttömukavuuden. Älykkäät sensorit, WiFi-yhdistettävyys, tuoreuden varmistavat 0 ° C -alueet, sekä NoFrost automaattisulatus. Niin uusimmat kuin kaikkein tarpeellisimmat ominaisuudetkin löydät Siemensin kylmälaitteista.

Siemens astianpesukoneetSiemens astianpesukoneet

Siemens-astianpesukoneet

Siemens astianpesukoneiden uusi sukupolvi edustaa erottuvan muotoilun ja innovatiivisen tekniikan täydellistä symbioosia ja niitä on saatavana sekä 60 cm leveänä että 45 cm kapeana. Integroitava astianpesukone on sopiva kun haluat keittiösi ilmeestä yhtenäisen ja piilottaa tiskikoneen kokonaan kalusteen taakse. Jos sinua miellyttää enemmän perinteinen valkoinen tai teräksen värinen astianpesukone, löydät myös nämä Siemensiltä ja kaikki koneet tietysti uusimilla ominaisuuksilla WiFi-yhdistettävyydestä, automaattiseen luukun avaukseen, ja joustavaan korirakeenteeseen, jossa jokaiselle astialle on oma paikkansa.

Siemens erillisuunit ja keittotasotSiemens erillisuunit ja keittotasot

Siemens-keittotasot ja uunit

Siemensin leittiön kodinkoneet tekevät ruoanvalmistuksesta ja leipomisesta yhtä nautintoa. Innovatiivinen teknologia ja käytännölliset toiminnot kuten paistolämpömittarit, höyrytoiminnot ja WiFi yhdistettävyys helpottavat työtä sekä innostavat luomaan herkullisia ateriakokonaisuuksia. Siemens uunit huolehtivat monista ruoanlaiton, leivonnan ja puhdistuksen tehtävistä automaattisesti – ja lähes paremmin tai kuin, mihin itse pystymme. Ja Siemens-induktiotasolla valmistat ruokaa helposti ja nopeasti. Kiehtovan muotoilun ja korkealaatuisten materiaalien myötä ne myös asettavat standardit nykyaikaiselle keittiömuotoilulle.

Siemens mikroaaltouunitSiemens mikroaaltouunit

Siemens-mikroaaltouunit

Modernin muotoilun ja innovatiivisten toimintojen ansiosta Siemens-mikroaaltouunit tuovat tyyliä ja tehoa nykyaikaiseen keittiöön. Niissä on monia älykkäitä erikoistoimintoja ruoanvalmistukseen aina automaattisista ohjelmista kosketusohjaukseen ja suureen jopa 900 W tehoon. Kalusteisiin sijoitettavat Siemens-mikrot sopivat asennettavaksi kaikkiin vakiokokoisiin yläkaappeihin ja korkeisiin kaappeihin täydellisesti. Ajattoman tyylikkään muotoilun sekä korkealaatuisten materiaalien ansiosta vapaasti sijoitettava Siemens-mikroaaltouuni sopii keittiöön kuin keittiöön.

Siemens kahvikoneet ja kahviautomaatitSiemens kahvikoneet ja kahviautomaatit

Siemens-kahviautomaatit

Käynnistä päiväsi pirteästi tai lopeta se rennosti illalla Siemens kahviautomaateilla, niin kalusteisiin integroitavina kuin vapaasti seisovina. Kalusteisiin sijoitettu kahviautomaatti sopii täydellisesti yhteen keittiösi muiden kalusteisiin sijoitettavien Siemens-laitteiden kanssa. Täysautomaattiset EQ-kahvikoneet tarjoavat henkilökohtaisen kahvinautinnon perus-espressosta ja capuccinosta ristrettoon ja kaikkeen siltä väliltä. Tämän mahdollistaa kaikkien osien yhteistoiminta vuosien tuotekehityksellä ja kokemuksella. Uppoudu Siemens-kahvimaailmaan ja löydä ainutlaatuinen nautinto!

Siemens liesituulettimetSiemens liesituulettimet

Siemens-liesituulettimet

Liesituuletin poistaa käryt ja höyryt keittiöstä tehokkaasti mutta se voi olla myös näyttävä sisustuselementti tai tarvittaessa täysin huomaamaton. Siemens liesituulettimet sulautuvat saumattomasti muihin Siemens-kodinkoneisiin ja laaja valikoima erilaisia malleja takaa joustavat mahdollisuudet liesituulettimen sijoittamisen: seinälle tai saarekkeen yläpuolelle, tai integroituna työ- tai keittotasoon tai yläkaappiin. Älykkäiden sensorien ja cookConnect-järjestelmän ansiosta keittotaso ja liesituuletin voivat kommunikoida keskenään tehden ruoanlaitosta entistä helpompaa.

Siemensin teknologiat arjen apuna!

Älykkäät Siemens WiFi-kodinkoneet

Innovatiivisen Siemens älyteknologian ansiosta voit ohjata kodinkoneitasi juuri omaan arkeesi ja tarpeisiisi sopivalla tavalla. Voit kurkistaa jääkaappiisi vaikka ruokakaupassa, ohjata uunia äänelläsi tai antaa astianpesukoneesi mukauttaa pesuohjelman palautteesi perusteella. Ja tietysti voit seurata kaikkien koneiden toimintaa ja aloittaa ohjelmat, olitpa kotona tai et. Innovatiivinen tekniikka tarjoaa uudenlaisia käytännön ratkaisuja ja hoitaa aikaavievät tehtävät aiempaa tehokkaammin. Astu tulevaisuuteen ja koe älykkäämpi keittiö verkkoon liitetyillä Siemens-kodinkoneilla Home Connect -sovelluksen avulla.

Siemens hyperFresh premium 0°C

Uusien Siemens-jääkaappipakastimien ja niiden hyperFresh-laatikoiden ansiosta olet valmis joka tilanteeseen. hyperFresh-laatikko pitää tuotteet tuoreina pidempään, koska sekä sen muoto että toiminta on kehitetty luomaan hyvä ympäristö hedelmille ja vihanneksille. Tämän ansiosta voit nähdä laadun, tuntea raikkauden ja luottaa makuun. HyperFresh premium 0 °C laatikoiden avulla voit nauttia maukkaasta tuoreudesta jopa kolme kertaa pidempään. Sinun tarvitsee vain valita uudella valitsimella millaisia hedelmiä ja vihanneksia haluat säilyttää saadaksesi oikean ilmankosteuden. Myös kala ja liha voidaan säilyttää täydellisessä lämpötilassa.

Siemens Zeolith®-astiankuivaus

Upeat hetket alkavat pienistä yksityiskohdista. Sellaisia ovat täysin kuivat ja kiiltävät lasit suoraan astianpesukoneesta – ilman erityisiä ponnisteluja tai täydentävää kiillottamista. Nyt se on mahdollista Siemensin uuden Zeolith-kuivaustoiminnon ansiosta. Innovatiivinen, patentoitu Zeolith-kuivausteknologia perustuu astianpesukoneessa sijaitsevaan luonnolliseen mineraaliin, joka imee itseensä kosteutta ja muuntaa sen lämmitysenergiaksi. Näin saadaan aikaan erityisen hellävaraiset ja tehokkaat kuivausolosuhteet. Tervetuloa astioiden pesun uuteen aikakauteen.