Braun parranajokoneet, epilaattorit ja keittiön pienkoneet!

Parran ajaminen ei ole niitä jännitävimpiä hommia. Hiusten kuivaaminen on arkipäivää. Jalkojen epilointi on melkein työlästä. Ja leivän paahtaminen tai kahvin keittäminen ei ole mitään kotiin kirjoittamisen arvoista. Mutta paras elämänlaatu syntyy tavallisista asioista, jotka voit tehdä poikkeuksellisen hyvin, yhä uudelleen ja uudelleen. Braunin avulla sinäkin voit. Braun. Suunniteltu ainutlaatuiseen arkeen jo vuodesta 1921 lähtien.

Braun parranajoon ja trimmaukseen!

Braun parranajokoneetBraun parranajokoneet

Braun-parranajokoneet

Oikean parranajokoneen valinnalla ja oikeiden tekniikoiden käyttämisellä on suuri merkitys sisäänkasvaneiden karvojen ja ihon ärsytyksen vähentämisessä. Braun tarjoaa sinulle äärimmäisen parranajokokemuksen ja ihosi tarpeisiin sopivan parranajokoneen suorituskyvyn, johon voit aina luottaa. Märkä- tai kuiva-ajossa, parhaalla akunkestolla ja huoltokeskuksilla sekä jopa automaattisella tehonsäädöllä parran paksuuden mukaan varustetut Braun-parranajokoneet omaavat huipputeknologisen särmän ja antavat sinulle aina parhaan tuloksen.

Braun trimmeritBraun trimmerit

Braun-partatrimmerit

Elinikäisesti terävinä pysyvien terien ansiosta Braun-partatrimmerit tarjoavat ennennäkemättömän suorituskyvyn AutoSensing-moottorilla, joka lukee partasi ja mukautuu automaattisesti sen paksuuteen. Kaikki Braunin trimmerit on suunniteltu Saksassa ja ne tarjoavat luotettavaa laatua, joka on helppo puhdistaa, vähän huoltoa vaativia ja tietysti 100 % vedenpitävä. Ja jopa 100 minuutin trimmaus yhdellä latauksella ja 5 minuutin pikalataus yhdellä trimmauksella tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia akun loppumisesta huonolla hetkellä.

Braun monitoimitrimmeritBraun monitoimitrimmerit

Braun-monitoimi- ja hygieniatrimmerit

Elinikäisesti terävinä pysyvien terien ansiosta Braun-monitoimitrimmerit tarjoavat tarvitsemasi trimmauksen joka tarpeeseen: niin parralle kuin keholle ja nenä- sekä korvakarvoille. AutoSensing-moottorin avulla trimmeri mukautuu automaattisesti karvojen paksuuteen ja mukana tulevilla ohjauskammoilla ajat eri pituiset karvat juuri niinkuin haluat. Gillette Fusion5 ProGlide partahöylillä voit viimeistellä täydellisen sileät tulokset. Kaikki Braunin trimmerit on suunniteltu Saksassa ja ne tarjoavat luotettavaa laatua, joka on helppo puhdistaa, vähän huoltoa vaativia ja tietysti 100 % vedenpitävä.

Braun naisten kauneudenhoitoon!

Braun epilaattoritBraun epilaattorit

Braun-epilaattorit

Braun Silk-épil epilaattorit ovat maailman ensimmäisiä älykkäitä epilaattoreita, jotka ovat täydellinen 4-in-1 epilointi-, kuorinta- ja ihonhoitojärjestelmä. Ne sisältävät SensoSmart-paineanturiteknologian, joka ohjaa epilointiasi ja poistaa entistä enemmän karvoja yhdellä vedolla. Braunin parhaiden Wet & Dry -epilaattoreiden mukana tulee 2 vartalon kuorintaharjaa, jotka auttavat vähentämään sisäänkasvaneita karvoja. Ne myös sisältävät jopa 8 lisäosaa, joilla saat parhaat tulokset: mukaan lukien muun muassa höylä ja trimmeripää herkille alueille sekä säilytyspussi.

Braun ladyshaveritBraun ladyshaverit

Braun-ladyshaverit

Braun Silk-épil -ladyshavereillä voit ajaa karvoja ja kuoria yhdellä hellävaraisella liikkeellä. Tiivis karvojen ajo, jota seuraa värisevän kuorintalaitteen kosketus. Pyöristetty pää mukautuu hellästi kaikkiin kehon muotoihin. Tämä takaa täydellisen ajon pienemmällä paineella ja paremalla mukavuudella ja koska Braunin ladyshaverit ovat niin hellävaraisia iholle, ne sopivat täydellisesti myös herkille alueille. Käytännöllisyyden nimessä kaikki Braunin Lady Shaver -mallit voidaan myös helposti puhdistaa juoksevan veden alla, ja ne tarjoavat ladattavan, pitkäkestoisen akun. Niitä on helppo käyttää ja tuloksena on aina täydellinen sileys.

Braun hiustenkuivaajat ja muotoiluraudatBraun hiustenkuivaajat ja muotoiluraudat

Braun-hiustenhoitotuotteet

Braun-hiustenkuivaajien avulla sinulla on nyt kaikki valta kädessäsi kuivata hiuksesi perusteellisesti, yksinkertaisesti ja ennen kaikkea nopeasti. Ne tarjoavat hämmästyttävän yhdistelmän painoa ja tehoa, sillä kevyt ja kompakti muotoilu tekee niiden 360° käytöstä helppoa ja ergonomista. Ja niiden ioniteknologialla voit lisätä hiuksiisi ioneja, jotka lisäävät kiiltoa ja vähentävät pörröisyyttä tehden hiuksistasi näkyvästi kiiltävämpiä, hius hiukselta. Mukana tulevat erilaiset ammattimaiset suuttimet ja diffuusorit auttavat kampaajatasoisten kiharoiden ja volyymiin luomisessa.

Braun keittiön pienkoneet!

Braun kahvinkeittimetBraun kahvinkeittimet

Braun-kahvinkeittimet

Kauniisti valmistuva aamiainen. Aamu sujuu helposti Braun kahvinkeitinmalliston avulla. Aloita päiväsi oikein herkullisen tuoreella kahvilla, koska se on niitä elämän pieniä asioita, jotka tuovat onnellisuutta – erityisesti aamuisin. OptiBrew-järjestelmällä ja aromikannuilla varustetut kahvinkeittimet luovat täydellisen kahvin jokaiseen aamuun ja jokaiseen tarpeesee. Tippalukot ja automaattinen sammutus huolehtivat turvallisuudesta ja kätevyydestä.

Braun vedenkeittimet ja tehosekoittimetBraun vedenkeittimet ja tehosekoittimet

Braun juomien valmistukseen

Braun tehosekoittimilla nautit hienoista sekoitustuloksista ja terveellisistä smoothie-juomista – nopeasti ja helposti. Niiden TriAction-tekniikka ja SmoothCrush-järjestelmä takaavat tasaiset tulokset ja Smoothie2Go -pullot on helppo ottaa mukaan. Braun-vedenkeittimet puolestaan omaavat tyylikkään muotoilun, joka on suunniteltu sekä vasen- että oikeakätisille. Niissä on kaksi symmetristä veden määrän näyttöä, ja kannu voidaan asettaa alustalle missä tahansa kulmassa.

Braun leivänpaahtimet ja monitoimikoneetBraun leivänpaahtimet ja monitoimikoneet

Braun ruoanlaittoon

Braun PurEase -monitoimikoneiden yhden painalluksen pulssi- ja nopeussäätimiä on helppo käyttää ja ne tekevät ruoan valmistelusta nopeaa ja intuitiivista. Niiden EasyClick -osat on myös helppo irrottaa vaihtaa ja pestä tarvittaessa. Braun PurEase -leivänpaahtimilla puolestaan valmistat täydelliset paahtoleivät koko perheelle. Niiden lämmitys, automaattinen sammutus ja sulatus voidaan valita kätevästi ohjauspaneelista. Helppo käyttää herkullisten tuloksien saavuttamiseksi.

Tutustu tarkemmin uusimpaan Braun-teknologiaan!

Braun Series 9 parranajokone - Koe saksalainen laatu

Braun Silk-épil 9 - Maailman ensimmäinen älykäs epilaattori

Braun All-in-one trimmerit - Vaivatonta tarkkuutta tyyliisi