Induktioliedet

Laaja valikoima induktioliesiä parhailta merkeiltä. Monitoimiliesiä kiertoilmalla ja paistolämpömittarilla, höyry -toiminnolla ja pyrolyyttisella puhdistuksella. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat induktioliedet ruoanlaittoon

Tehokkaat induktioliedet netistä

Veikon laaja valikoima induktioliesiä parhailta merkeiltä kuten Bosch, Electrolux, Husqvarna, Siemens, ja Smeg. Monitoimiliesiä kiertoilmalla ja paistolämpömittarilla, höyry -toiminnolla ja pyrolyyttisella puhdistuksella. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Induktiolieden edut

Induktiokeittotaso on moderni ja tehokas tapa valmistaa ruokaa. Induktiotekniikka käyttää magneettikenttiä lämmön tuottamiseen, joten induktioliedellä on monia etuja perinteisiin liesiin verrattuna. Yksi tärkeimmistä eduista on nopeus. Induktiotaso lämmittää astiat nopeammin kuin perinteiset sähkö- tai kaasuliedet, mikä tarkoittaa, että ruoanlaittoon käytetty aika vähenee. Lisäksi induktioliesi on erittäin energiatehokas, koska se tuottaa lämmön suoraan astiaan eikä ympäröivään ilmaan.

Toinen merkittävä etu on tarkkuus. Induktiokeittotaso mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön, joten ruoanvalmistus on helpompaa ja onnistuu tasaisemmin. Lisäksi induktioliesi on turvallinen käyttää, sillä se ei kuumene ennen kuin astia on asetettu sen päälle. Tämä tarkoittaa, että palovammojen riski on pienempi kuin perinteisillä liesillä.

Induktioliesi on myös helppo pitää puhtaana, sillä sen pinta ei kuumene samalla tavalla kuin perinteisissä liesissä. Tämä tarkoittaa, että roiskeet eivät polta kiinni pintaa ja niitä on helpompi pyyhkiä pois.


Voiko vanhoja kattiloita ja pannuja käyttää induktioliedellä?

Kaikki kattilat ja pannut eivät ole yhteensopivia induktiolieden kanssa, sillä induktiolieden toimintaperiaate perustuu magneettikenttien käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että astian on oltava magneettinen, jotta se voi lämmetä induktioliedellä.

Jos sinulla on vanhoja kattiloita ja pannuja, voit tarkistaa niiden yhteensopivuuden yksinkertaisella magneettitestillä. Jos magneetti tarttuu astian pohjaan, se on yhteensopiva induktiolieden kanssa. Jos taas magneetti ei tartu, astia ei ole magneettinen ja sitä ei voi käyttää induktioliedellä. Jos haluat käyttää vanhoja kattiloita ja pannuja induktioliedellä, voit hankkia erillisiä induktiopohjallisia, jotka asetetaan astian pohjalle. Nämä pohjalliset muuttavat astian magneettiseksi ja mahdollistavat sen käytön induktioliedellä.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka astia olisi yhteensopiva induktiolieden kanssa, se ei välttämättä ole optimaalinen käytettäväksi induktioliedellä. Induktiolieden tehokkuus ja tarkkuus perustuvat siihen, että lämpö siirtyy suoraan astiaan, joten optimaalisen lämmönjakelun saavuttamiseksi kannattaa hankkia induktioliedelle suunnitellut kattilat ja pannut.


Induktioliesi kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä uuteen lattialieteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin ja uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut.


Autamme mielellämme oikean lattialieden valinnassa

Jos haluat keskustella lieden valinnasta tarkemmin myyjän kanssa, tervetuloa myymälään! Lähimmän Veikon Kone -myymälän löydät myymälälistalta. Myös asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, yhteystiedot löydät täältä.


Muut liedet

Veikolta löydät myös keraamiset liedet, valurautaliedet ja kaasuliedet. Tutustu laajaan lattialiesi valikoimaan tästä