HUSQVARNA RUOTSALAINEN KODINKONEIDEN ASIANTUNTIJA

Husqvarna luo huipputeknisiä kotitaloustuotteita, joiden muoto, toiminta ja äänitaso ovat täydellisiä. Korkea tekniikka yhdessä puhtaiden linjojen ja ajattoman muotoilun kanssa antaa sinulle halua yksilöidä koti ja keittiö. Riippumatta siitä, mitkä ovat raaka-aineesi, tulos on aina paras uuden Husqvarnan kanssa.

Husqvarna kodinkoneissa on 5 vuoden takuu!

Pyykinpesu & kuivaus

Valitse pyykinpesukone, jossa voit raikastaa vaatteesi höyryn avulla pesukertojen välissä. Kuivaa niin suuria kuin pieniä pyykkimääriä erittäin tehokkaasti. Kuivaa turvallisesti myös arkalaatuiset vaatteet.

Kylmälaitteet

Meiltä löydät energiatehokkaat kylmälaitteet kaikenlaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Valitse keittiösi mukaan kalusteisiin integroitava tai erillinen kylmälaite.

 

 

 

Astianpesukoneet

ComfortLift® on ensimmäinen astianpesukone joka mahdollistaa kätevän koneen täyttämisen ja tyhjentämisen.

 

 

 

 

Mikroaaltouunit

Mikroaaltouunin grillaustoiminnolla voit valmistaa monipuolista ruokaa. Tai vain lämmittää edellispäivän herkut.

 

 

 

 

Lattialiedet

Valitse lattialiesi, joka sopii tarpeisiisi, esimerkiksi induktioliesi. Kaksoisuuni helpottaa suurten aterioiden valmistusta. Voit valita helposti puhdistettavan sähkölieden tai nopean ja tarkan induktiolieden.

 

Uuni & Keittotasot

Monitoimiuunissa voit grillata, leipoa ja paistaa. Löydät integroituja uuneja ja erillisuuneja joka tarpeeseen. Keittotasoista voit valita keraamisen- tai induktiokeittotason – keittotasot ovat helppo puhdistaa ja niissä on uskomaton lämpötilan hallinta.

Liesituulettimet

Liesituulettimemme auttavat luomaan keittiöön oikean tunnelman ja täydentävät samalla keittiön sisustusta. Malleja löytyy aina tyylikkäästä huomaamattomaan.

 

 

 

Kodinkonepaketit

Korkea tekniikka yhdessä puhtaiden linjojen ja ajattoman muotoilun kanssa antavat sinulle halun yksilöidä koti ja keittiö. Riippumatta siitä, mitkä ovat raaka-aineesi, tulos on aina paras uuden Husqvarnan kanssa.

 

HUSQVARNA KODINKONEET

Etsitpä sitten koko keittiön kattavaa kodinkonepakettia tai yksittäistä tuotetta vaikkapa rikki menneen pesukoneen tilalle, laajasta Husqvarna valikoimastamme löydät ne kaikki! Tervetuloa Veikon Koneelle – Sinun palveleva asiantuntijasi Husqvarna kodinkoneissa!

HUSQVARNA TÄHTÄÄ TULEVAISUUTEEN

Husqvarna kotitaloustuotteet; astianpesukoneet, jääkaapit, pakastimet, pesukoneet, kuivausrummut, uunit ja liedet on merkitty energiamerkein EU-standardien mukaisesti. Konsernin tuotteet täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset ja ovat edustettuina parhaissa energialuokissa.