Smeg - Italialaista tyyliä ja älykkäitä ominaisuuksia keittiöön

Ikoninen Italialainen Smeg on tunnettu designistaan ja intohimostaan keittiölaitteisiin, joissa yhdistyvät ainutlaatuinen muotoilu, suorituskyky ja huomio yksityiskohtiin. Smeg tekee tiivistä yhteistyötä tunnettujen arkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa ja tuotteissa korostuvatkin luovuus, ammattitaito ja design.

Smeg kodinkoneet ja pienkoneet jokaiseen keittiöönSmeg kodinkoneet ja pienkoneet jokaiseen keittiöön

Smeg on Suomessa tunnettu etenkin värikkäistä 50-luvun retrotyylisistä kodinkoneistaan, mutta Smegiltä löytyy kaikkea mitä keittiöösi tarvitset jääkaapeista, erillisuuneista ja tiskikoneista aina kahvinkeittimiin, yleiskoneisiin ja tehosekoittimiin. Smeg kodinkoneet ottavat keskeisen aseman keittiössä, kotisi sydämessä, johon ihmiset kokoontuvat nauttimaan elämästä!

SMEG FAB10HRBL5 JÄÄKAAPPI
Musta
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRCR5 JÄÄKAAPPI
Kerma
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB28RDMM5 RETROJÄÄKAAPPI
MIKKI-HIIRI
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG FA8005LPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, VASEN
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG FA8005RPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, OIKEA
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RRD5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Punainen
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50LCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RPB5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinsininen
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RPG5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinvihreä
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RBL5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Musta
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HLWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRPB5 JÄÄKAAPPI
Pastellinsininen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HLRD5 JÄÄKAAPPI
Punainen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRPK5 JÄÄKAAPPI
Pinkki
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HLCR5 JÄÄKAAPPI
Kerma
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRPG5 JÄÄKAAPPI
Pastellinvihreä
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRDIT5 JÄÄKAAPPI
Italian lippu
2 099,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50LBL5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Musta
3 899,00 €
Tilaustuote

Inspiroidu Smegin esteettisten tuotelinjojen designeleganssista!

Smeg-valikoimasta löydät yhdeksän toisistaan poikkeavaa esteettistä linjaa, joista jokaisella on oma, yksilöllinen tyylinsä, joka tuo lisää arvoa kotiisi.

 

50's style: Eloisat värit ja tyylikäs retromuotoilu erottuvat joukosta

Classic: Ajattoman esteettinen mallisto yhteistyössä arkkitehti Guido Canalin kanssa

Colonial: Mahdollisuus kokea uudelleen entisaikojen keittiöiden lämpö ja tunnelma

Cortina: Menneen maailman tuntua

Dolce Stil Novo: Toiminnallisuus ja muotoilu, joissa sulautuvat pimeys ja valo

Linea: Heijastavaa kauneutta, jonka ymmärtää vasta sen nähtyään

Portofino: Värikäs konsepti sovellettuna nykyaikaiseen asumiseen

Selezione: Selezionelle on ominaista tyylikkyys ja suoralinjaisuus

Victoria: Rakkaus yksityiskohtiin ja perinteiden kunnioitus

Tyylikkään tehokkaat Smeg-kylmälaitteet, lattialiedet ja tiskikoneet!

Smeg jääkaapit ja jääpakastinkaapitSmeg jääkaapit ja jääpakastinkaapit

Smeg-kylmälaitteet

Smeg-jääkaappeja on saatavana amerikkalaistyylisinä side-by-side-ratkaisuina, jääkaappipakastimina, yksi- ja kaksiovisina malleina sekä työtason alle sijoitettavina pieninä jääkaappeina. Kaikki niin perinteisen teräksen ja valkoisen värisinä kuin 50-luvun retrotyylisinä. Jääkaappien tyyliä täydentää uusin teknologia Lifeplus 0°C -laatikoista, automaattiseen sulatukseen ja Multiflow-jäähdytysjärjestelmiin, jotka pitävät ruokasi täydellisen viileinä entistä pidempään!

Smeg induktioliedet ja kaasuliedetSmeg induktioliedet ja kaasuliedet

Smeg-lattialiedet

Jokainen ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuva ansaitsee keittiöönsä niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaan parhaan lieden. Smeg on ottanut inspiraatiota maailman huippukokeilta ja kehittänyt valikoiman, jossa tyyli ja hienostuneisuus kulkevat käsi kädessä uusimman induktioteknologian tai kaasutasojen kanssa. Valikoimaan kuuluu niin perinteiset 60 cm leveät liedet kuin 120 cm leveät mallit usealla uunilla tosikäyttöön. Smeg-liedet ovatkin täydellinen lisä kaikenlaisiin keittiöihin!

Smeg astianpesukoneet ja tiskikoneetSmeg astianpesukoneet ja tiskikoneet

Smeg-astianpesukoneet

Smeg tarjoaa vapaasti seisovia ja integroituja astianpesukoneita niin 60 cm tai 45 cm leveydellä ja uusimmalla teknologialla kuten Planetarium-huuhtelujärjestelmällä ja Flexi Duo -ruokailuvälinetasolla. Lopputuloksena Smegin tiskikoneet takaavat aina kiiltävät puhtaat astiat myös veden- ja energiankulutus optimoituna. Voit myös lisätä väriä arkeesi tyylikkäillä ja uniikeilla design-luukulla varustetuilla koneilla tai 50’s style -retroastianpesukoneilla.

Smeg 50-luvun tyylisillä retrojääkaapeilla tuot eloa keittiöön!

Smegin 50’s style -tuotesarjaan kuuluvat retrojääkaapit ovat vahvasti Smeg-brändiin yhdistettävä sydämen asia Smegille, joiden pohjana on tinkimätön laatu. Värikkäät ja ympäri maailmaa tyyli-ikoneiksi nousseet retrohenkiset jääkaapit, jääpakastinkaapit ja jenkkikaapit löydät upeissa pastelliväreissä tai erityiskuvioilla kuten Union Jackilla, jotka saavat kodin kuin kodin erottumaan muiden joukosta. Äläkä unohda Smegin minijääkaappeja ja minibaareja. Ne ovat loistava lisä oleskelutiloihin ja toimivat vaikkapa ainutlaatuisina yöpöytinä makuuhuoneessa!

Tehokkaan tyylikkäät Smeg-erillisuunit, keittotasot ja liesituulettimet!

Smeg erillisuunit ja kompaktiuunitSmeg erillisuunit ja kompaktiuunit

Smeg-erillisuunit

Smegin esteettisten sisäänrakennettavien uunien valikoima tarjoaa erinomaista suorituskykyä sekä lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niiden käytöstä joustavaa ja turvallista. Smeg-erillisuuneille on ominaista erilaisten materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen, lasin ja emalin, taidokas käyttö. Ainulaatuinen Smeg-tyyli yhdistetään kiertoilma-, mikroaalto-, höyry-, ja pyrolyysitoimintoihin sekä automaattisiin ohjelmiin, joilla ruoanlaitosta tehdään monipuolisen helppoa!

Smeg induktiotasot ja kaasutasotSmeg induktiotasot ja kaasutasot

Smeg-keittotasot

Smegin keittotasoissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja viimeisin tekniikka. Tarjolla on useita eri malleja, kokoja ja toimintoja aina huippuluokan induktiotasoista ammattitason kaasutasoihin. Smegin liesitasot ovat täydellinen ratkaisu, kun pidät nykyaikaisesta ja minimalistisesta tyylistä, jossa keittoalueet sulautuvat luonnolliseksi osaksi työtasoa. Löydät niistä myös muun muassa joustavat MultiZone- ja FlexiHeat-toiminnot, joilla kokkauksesta tulee entistä kätevämpää!

Smeg liesituulettimetSmeg liesituulettimet

Smeg-liesituulettimet

Smeg-liesituulettimille on ominaista laadukas Italialainen muotoilu ja ihanteelliset materiaalivalinnat, joiden ansiosta ne heijastelevat ympäröivän keittiön tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta. Smeg-liesituulettimia on saatavana eri malleina: integroituina liesituulettimina, seinälle asennettavina ja saarekemallisina. Yhdistämällä eri esteettisiin sarjoihin kuuluvat tuulettimet Smeg-liesiin ja keittotasoihin voit luoda keittiöösi upean yhtenäisen ilmeen!

Tyylikkäät Smeg-kaasuliedet ja kaasutasot ammattitason kokkaukseen!

Kulinaarista ja tarkkaa ruoanlaittokokemusta hakevalle kaasukeittotaso on paras vaihtoehto. Kauniit Smeg-kaasuliedet ja kaasukeittotasot ovat tyylikäs lisä tarkempaa lämmönsäätöä vaativiin keittiöhin. Eri vaihtoehdot, mukaan lukien sekä eri leveydet ja värit kuin poltintyyppit ja -määrätkin, voidaan valita ruoanlaittotarpeen ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Smegin kaasukeittotasot lämpenevät nopeasti ja niiden lämpötilan voi säätää ainutlaatuisen täsmällisesti, joten ne soveltuvat moniin erilaisiin tilanteisiin ja keittiöympäristöihin.

Smeg-pienkoneet ruoanlaittoon ja juomanvalmistukseen!

Smeg pienkoneet ruoanlaittoonSmeg pienkoneet ruoanlaittoon

Smeg-pienkoneet ruoanlaittoon

Smegin laajasta pienkoneiden valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen jokaiseen ruoanlaittotarpeeseen. Smegin tunnetulla ja palkitun ikonisella tyylillä varustetut keittiölaitteet yleiskoneista, sauvasekoittimista ja sähkövatkaimista leivänpaahtimiin tuovat värikästä joustavuutta keittiöön. Ainutlaatuiset ominaisuudet ja monipuoliset varusteet vispilöistä ja taikinakoukuista pastamankeleihin ja vihannesleikkureihin ovat aina apunasi!

Smeg pienkoneet kahvinvalmistukseenSmeg pienkoneet kahvinvalmistukseen

Smeg-pienkoneet kahvin valmistukseen

Halusitpa kahvinautinnon sitten työpöydän ääreen tai aamiaispöytään Smeg tarjoaa sinulle parhaat laitteet kahvintekoon espressokoneista ja kahvinkeittimistä kahvimyllyihin ja maidonvaahdottimiin. Tyylikkään retromuotoilunsa ja kompaktin kokonsa ansiosta Smeg-laitteet sopivat joka keittiöön ja toimivat myös sisustuselementteinä. Espresso, cappuccino, latte, tai perinteinen suodatinkahvi; kaiken valmistat kätevästi Smegin avustuksella!

Smeg pienkoneet juomien valmistukseenSmeg pienkoneet juomien valmistukseen

Smeg-pienkoneet juoman valmistukseen

Smegin pastellinväriset ja retrotyyliset vedenkeittimet ja tehosekoittimet antavat sinulle välineet lempijuomiesi valmistamiseen ilman ongelmia. Suuret jopa 1,7 litran tilavuudet, jopa 2400W teho, ja tehosekoittimien jopa 800W moottori vastaavat vaativampaankin tarpeeseen. Ja Smeg-Slowjuicerilla tai sitruspusertimella luot itsellesi täydelliset mehut Slowjuice -tekniikan avulla, joka säilöö vitamiinit ja ravintoaineet!

SMEG FAB10HRBL5 JÄÄKAAPPI
Musta
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRCR5 JÄÄKAAPPI
Kerma
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FA8005RAO5 JÄÄPAKASTINKAAPPI
Antrasiitti
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG FA8005LAO5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Antrasiitti
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB28RDMM5 RETROJÄÄKAAPPI
MIKKI-HIIRI
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG FA8005LPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, VASEN
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG FA8005RPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, OIKEA
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG U8C082DF JÄÄKAAPPI
Kalustepeitteinen
1 039,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RRD5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Punainen
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50LCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RPB5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinsininen
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RPG5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinvihreä
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RBL5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Musta
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB50RCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 899,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HLWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRPB5 JÄÄKAAPPI
Pastellinsininen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HLRD5 JÄÄKAAPPI
Punainen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRPK5 JÄÄKAAPPI
Pinkki
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HRWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG FAB10HLCR5 JÄÄKAAPPI
Kerma
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG C9IMX9-1 LATTIALIESI
Teräs
4 599,00 €
Tilaustuote
SMEG SCB61PIX9 INDUKTIOLIESI
TERÄS
2 499,00 €
Tilaustuote
SMEG C9IMAN9 LATTIALIESI
Musta
4 599,00 €
Tilaustuote
SMEG C9GMX9-1 LATTIALIESI
90CM, KAASUTASO
3 199,00 €
Tilaustuote
SMEG C6IMX9 LATTIALIESI
Teräs
2 699,00 €
Varastossa
SMEG B71GMXI9 LATTIALIESI
70CM, KAASUTASO
2 699,00 €
Tilaustuote
SMEG C6IPX9-1 LATTIALIESI
Teräs
2 999,00 €
Tilaustuote
SMEG SSK92IMX8 LATTIALIESI
90CM, 2 UUNIA
4 899,00 €
Tilaustuote
SMEG C6GMX9 LATTIALIESI
60CM, KAASUTASO
2 399,00 €
Tilaustuote
SMEG SSK60IMB8 LATTIALIESI
Valkoinen
1 999,00 €
Tilaustuote
SMEG TR90IP9 LATTIALIESI
Kerma
5 699,00 €
Tilaustuote
SMEG TR90IBL9 LATTIALIESI
Musta
5 699,00 €
Tilaustuote
SMEG TR90BL9 LATTIALIESI
90CM, KAASUTASO
5 199,00 €
Tilaustuote
Varaa ja nouda
SMEG TR90P9 LATTIALIESI
90CM, KAASUTASO
5 199,00 €
Tilaustuote
SMEG SCD91CMX9 LATTIALIESI
Teräs
3 299,00 €
Tilaustuote
SMEG TR62BL LATTIALIESI
3 499,00 €
Tilaustuote
SMEG TR62P LATTIALIESI
3 499,00 €
Tilaustuote
SMEG TR4110IBL LATTIALIESI
110CM, INDUKTIO, 3 UUNIA
6 999,00 €
Tilaustuote
SMEG TR4110IP LATTIALIESI
110CM, INDUKTIO, 3 UUNIA
6 999,00 €
Tilaustuote
SMEG CO68GMP9 LATTIALIESI
60CM, KAASUTASO
2 699,00 €
Tilaustuote
SMEG SOP6302S2PX ERILLISUUNI
Teräs
2 399,00 €
Varastossa
SMEG SOP6900TX ERILLISUUNI
Teräs
1 599,00 €
Tilaustuote
SMEG SO6104S4PN ERILLISUUNI
Musta
3 399,00 €
Tilaustuote
SMEG SO6104APN YHDISTELMÄUUNI
Musta
3 999,00 €
Tilaustuote
SMEG SOP6104S2PN ERILLISUUNI
Musta
2 699,00 €
Tilaustuote
SMEG SOP6102S2PN ERILLISUUNI
Musta
2 349,00 €
Tilaustuote
SMEG SO6102M2N YHDISTELMÄUUNI
Musta
2 499,00 €
Tilaustuote
SMEG SOP6104TPN ERILLISUUNI
Musta
2 399,00 €
Tilaustuote
SMEG SOP6104TPS ERILLISUUNI
Hopea
2 399,00 €
Tilaustuote
SMEG FMI120N2 MIKROAALTOUUNI
MUSTA
999,00 €
Tilaustuote
SMEG SF4101MCNO YHDISTELMÄMIKROAALTOUUNI
MUSTA
1 599,00 €
Tilaustuote
SMEG SF6101TVNO MONITOIMIUUNI
MUSTA
1 399,00 €
Tilaustuote
SMEG SF6100TVS1 MONITOIMIUUNI
TERÄS
1 069,00 €
Tilaustuote
SMEG SFP6301TVX MONITOIMIUUNI
TERÄS
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG SFP6101TVN1 MONITOIMIUUNI
MUSTA/KROMI
1 599,00 €
Tilaustuote
SMEG SFP6101TVNO MONITOIMIUUNI
MUSTA
1 599,00 €
Tilaustuote
SMEG SFPR9395X MONITOIMIUUNI
TERÄS
3 299,00 €
Tilaustuote
SMEG SF6100TVN1 MONITOIMIUUNI
MUSTA
1 069,00 €
Tilaustuote
SMEG FMI120B2 MIKROAALTOUUNI
Valkoinen
999,00 €
Tilaustuote
SMEG SF4102MCN KOMPAKTIUUNI
Musta
1 999,00 €
Tilaustuote
SMEG PM3743D YHDISTELMÄKEITTOTASO
Musta
2 399,00 €
Tilaustuote
SMEG SI964XM INDUKTIOTASO
Teräs
1 299,00 €
Tilaustuote
SMEG SI4642D INDUKTIOTASO
60CM, MUSTA
1 199,00 €
Tilaustuote
SMEG HOBD682D1 YHDISTELMÄKEITTOTASO
Musta
4 299,00 €
Tilaustuote
SMEG PV175S2 KAASUTASO
72CM
1 899,00 €
Tilaustuote
SMEG PV175N2 KAASUTASO
72CM
1 899,00 €
Tilaustuote
SMEG PV164B2 KAASUTASO
1 699,00 €
Tilaustuote
SMEG PV164N2 KAASUTASO
1 699,00 €
Tilaustuote
SMEG SRV876AOGH KAASUTASO
68,5CM
1 399,00 €
Tilaustuote
SMEG PGF32G KAASUTASO
30CM
1 049,00 €
Tilaustuote
SMEG SIM1643DS INDUKTIOTASO
1 699,00 €
Tilaustuote
SMEG SIM1643D INDUKTIOTASO
1 699,00 €
Tilaustuote
SMEG SI764AOM KEITTOTASO
1 299,00 €
Tilaustuote
SMEG SI764POM INDUKTIOTASO
1 299,00 €
Tilaustuote
SMEG SI2M7643DW INDUKTIOTASO
1 499,00 €
Tilaustuote
SMEG SIM1963DS INDUKTIOTASO
90CM
2 499,00 €
Tilaustuote
SMEG SI2M7953DW INDUKTIOTASO
90CM
2 399,00 €
Tilaustuote
SMEG SI964NM INDUKTIOTASO
1 299,00 €
Tilaustuote
SMEG SI364BM 60CM INDUKTIOTASO
1 299,00 €
Tilaustuote
SMEG PX364LSA KAASUTASO
60CM
849,00 €
Tilaustuote
SMEG SMF03P YLEISKONE
Pastellinvihreä
649,00 €
Varastossa
SMEG KLF03BLMEU VEDENKEITIN
Mattamusta
229,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG TSF01BLMEU LEIVÄNPAAHDIN
Mattamusta
229,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG TSF01WHMEU LEIVÄNPAAHDIN
MATTAVALKOINEN
229,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG TSF01CHMEU LEIVÄNPAAHDIN
Kulta
229,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG HBF22BLEU SAUVASEKOITINSETTI
MUSTA
199,00 €
Varastossa
SMEG HBF22RDEU SAUVASEKOITIN
PUNAINEN
199,00 €
Varastossa
SMEG HBF22CREU SAUVASEKOITIN
KERMANVÄRINEN
199,00 €
Varastossa
SMEG HBF22PBEU SAUVASEKOITINSETTI
PASTELLINSININEN
199,00 €
Varastossa
SMEG SMF02PKEU YLEISKONE
Pinkki
599,00 €
Varastossa
SMEG KLF03WHMEU VALKOINEN VEDENKEITIN
229,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG SMF02PBEU YLEISKONE
Sininen
599,00 €
Varastossa
SMEG DCF02PKEU KAHVINKEITIN
PINKKI, 1.4L, 1050W
269,00 €
Tilaustuote
SMEG KLF05WHEU MINI VEDENKEITIN
VALKOINEN, RETRO
149,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG KLF05PKEU MINI VEDENKEITIN
PINKKI, RETRO
149,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG HMF01RDEU SÄHKÖVATKAIN
Punainen
179,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG KLF05PBEU MINI VEDENKEITIN
PASTELLIN SININEN, RETRO
149,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG KLF05PGEU MINI VEDENKEITIN
PASTELLIN VIHREÄ, RETRO
149,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG HMF01PKEU SÄHKÖVATKAIN
Pinkki
179,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
SMEG HMF01CREU SÄHKÖVATKAIN
Kerma
179,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
Copyright © 2021 Veikon Kone