Smeg

Ikoninen Smeg on tunnettu  designistaan ja intohimostaan keittiölaitteisiin, joissa yhdistyvät hyvä suunnittelu, suorituskyky ja huomio yksityiskohtiin. Smeg tekee tiivistä yhteistyötä tunnettujen arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa ja tuotteissa korostuvatkin luovuus, ammattitaito ja design. Italialaisen Smegin tavoite on tuoda arkisiin tuotteisiin elämää.

Smeg on ollut Suomessa tunnettu etenkin värikkäistä 50-luvun retrotyylisistä pienkoneistaan, mutta Smegiltä löytyy kaikkea mitä keittiöösi tarvitset. Pienten keittiölaitteiden, kuten vedenkeittimien- leivänpaahtimien ja kahvikoneiden lisäksi valikoimasta löytyy jääkaapit, pakastimet, erilaiset uunit ja liedet, liesituulettimet, astianpesu- ja pyykinpesukoneet ja kahviautomaatit. Vuoden 2020 aikana valikoima laajentui vielä  keittoastioihin, joten nyt valikoimasta löytyy myös kattiloita ja erilaisia paistinpannuja.

Smeg valikoimassa on yhdeksän toisistaan poikkeavaa esteettistä linjaa, joista jokaisella on oma, yksilöllinen tyylinsä, joka tuo lisää arvoa kotiisi.  Smeg kodinkoneet ottavat keskeisen aseman kotisi sydämessä, paikassa, johon ihmiset voivat kokoontua ja nauttia elämästä.

Kylmälaitteet

Smegin valkoimista löydät paljon erilaisia jääkaappeja ja pakastimia. Suosituimman FAB-jääkapin lisäksi valikoimassa on amerikkalaistyylisiä side-by-side kaappeja, jääkaappi-pakastinyhdistelmiä ja työtason alle asennettavia malleja.

Liedet, tasot ja tuulettimet

Intohimoinen kokki ansaitsee laadukkaan lieden, jossa yhdistyy käytännöllisyys, tyylikkyys ja korkea suoritustaso. Smeg-liedet sopivat takuuvarmasti mihin tahansa keittiöön ja voit valita integroitujen tai vapaasti sijoitettavien liesien väliltä.

Pienkoneet

Smegin pienkoneet edustavat Smegille jo ikoniseksi tullutta 50-luvun retrotyyliä. Muotoilullaan arkisen ympäristönsä uudistavat, pyöreistä linjoistaan tunnetut tuotteet ovat keittiön tähtiä ja sopivat kaikille estetiikkaa ja laatua arvostaville.
Copyright © 2021 Veikon Kone