Smeg - Italialaista tyyliä ja älykkäitä ominaisuuksia keittiöön

Ikoninen Italialainen Smeg on tunnettu designistaan ja intohimostaan keittiölaitteisiin, joissa yhdistyvät ainutlaatuinen muotoilu, suorituskyky ja huomio yksityiskohtiin. Smeg tekee tiivistä yhteistyötä tunnettujen arkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa ja tuotteissa korostuvatkin luovuus, ammattitaito ja design.

Smeg kodinkoneet ja pienkoneet jokaiseen keittiöönSmeg kodinkoneet ja pienkoneet jokaiseen keittiöön

Smeg on Suomessa tunnettu etenkin värikkäistä 50-luvun retrotyylisistä kodinkoneistaan, mutta Smegiltä löytyy kaikkea mitä keittiöösi tarvitset jääkaapeista, erillisuuneista ja tiskikoneista aina kahvinkeittimiin, yleiskoneisiin ja tehosekoittimiin. Smeg kodinkoneet ottavat keskeisen aseman keittiössä, kotisi sydämessä, johon ihmiset kokoontuvat nauttimaan elämästä!

-10 %
SMEG FAB28RDMM5 RETROJÄÄKAAPPI
MIKKI-HIIRI
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FA8005LPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, VASEN
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FA8005RPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, OIKEA
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RRD5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Punainen
3 190,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50LCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RPB5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinsininen
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RPG5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinvihreä
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RBL5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Musta
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HLWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRPB5 JÄÄKAAPPI
Pastellinsininen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HLRD5 JÄÄKAAPPI
Punainen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRPK5 JÄÄKAAPPI
Pinkki
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HLCR5 JÄÄKAAPPI
Kerma
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRPG5 JÄÄKAAPPI
Pastellinvihreä
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRDIT5 JÄÄKAAPPI
Italian lippu
1 890,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50LBL5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Musta
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRRD5 JÄÄKAAPPI
Punainen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB5ROR5 RETROJÄÄKAAPPI
Oranssi
990,00 €
Tilaustuote

Inspiroidu Smegin esteettisten tuotelinjojen designeleganssista!

Smeg-valikoimasta löydät yhdeksän toisistaan poikkeavaa esteettistä linjaa, joista jokaisella on oma, yksilöllinen tyylinsä, joka tuo lisää arvoa kotiisi.

 

50's style: Eloisat värit ja tyylikäs retromuotoilu erottuvat joukosta

Classic: Ajattoman esteettinen mallisto yhteistyössä arkkitehti Guido Canalin kanssa

Colonial: Mahdollisuus kokea uudelleen entisaikojen keittiöiden lämpö ja tunnelma

Cortina: Menneen maailman tuntua

Dolce Stil Novo: Toiminnallisuus ja muotoilu, joissa sulautuvat pimeys ja valo

Linea: Heijastavaa kauneutta, jonka ymmärtää vasta sen nähtyään

Portofino: Värikäs konsepti sovellettuna nykyaikaiseen asumiseen

Selezione: Selezionelle on ominaista tyylikkyys ja suoralinjaisuus

Victoria: Rakkaus yksityiskohtiin ja perinteiden kunnioitus

Tyylikkään tehokkaat Smeg-kylmälaitteet, lattialiedet ja tiskikoneet!

Smeg jääkaapit ja jääpakastinkaapitSmeg jääkaapit ja jääpakastinkaapit

Smeg-kylmälaitteet

Smeg-jääkaappeja on saatavana amerikkalaistyylisinä side-by-side-ratkaisuina, jääkaappipakastimina, yksi- ja kaksiovisina malleina sekä työtason alle sijoitettavina pieninä jääkaappeina. Kaikki niin perinteisen teräksen ja valkoisen värisinä kuin 50-luvun retrotyylisinä. Jääkaappien tyyliä täydentää uusin teknologia Lifeplus 0°C -laatikoista, automaattiseen sulatukseen ja Multiflow-jäähdytysjärjestelmiin, jotka pitävät ruokasi täydellisen viileinä entistä pidempään!

Smeg induktioliedet ja kaasuliedetSmeg induktioliedet ja kaasuliedet

Smeg-lattialiedet

Jokainen ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuva ansaitsee keittiöönsä niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaan parhaan lieden. Smeg on ottanut inspiraatiota maailman huippukokeilta ja kehittänyt valikoiman, jossa tyyli ja hienostuneisuus kulkevat käsi kädessä uusimman induktioteknologian tai kaasutasojen kanssa. Valikoimaan kuuluu niin perinteiset 60 cm leveät liedet kuin 120 cm leveät mallit usealla uunilla tosikäyttöön. Smeg-liedet ovatkin täydellinen lisä kaikenlaisiin keittiöihin!

Smeg astianpesukoneet ja tiskikoneetSmeg astianpesukoneet ja tiskikoneet

Smeg-astianpesukoneet

Smeg tarjoaa vapaasti seisovia ja integroituja astianpesukoneita niin 60 cm tai 45 cm leveydellä ja uusimmalla teknologialla kuten Planetarium-huuhtelujärjestelmällä ja Flexi Duo -ruokailuvälinetasolla. Lopputuloksena Smegin tiskikoneet takaavat aina kiiltävät puhtaat astiat myös veden- ja energiankulutus optimoituna. Voit myös lisätä väriä arkeesi tyylikkäillä ja uniikeilla design-luukulla varustetuilla koneilla tai 50’s style -retroastianpesukoneilla.

Smeg 50-luvun tyylisillä retrojääkaapeilla tuot eloa keittiöön!

Smegin 50’s style -tuotesarjaan kuuluvat retrojääkaapit ovat vahvasti Smeg-brändiin yhdistettävä sydämen asia Smegille, joiden pohjana on tinkimätön laatu. Värikkäät ja ympäri maailmaa tyyli-ikoneiksi nousseet retrohenkiset jääkaapit, jääpakastinkaapit ja jenkkikaapit löydät upeissa pastelliväreissä tai erityiskuvioilla kuten Union Jackilla, jotka saavat kodin kuin kodin erottumaan muiden joukosta. Äläkä unohda Smegin minijääkaappeja ja minibaareja. Ne ovat loistava lisä oleskelutiloihin ja toimivat vaikkapa ainutlaatuisina yöpöytinä makuuhuoneessa!

Tehokkaan tyylikkäät Smeg-erillisuunit, keittotasot ja liesituulettimet!

Smeg erillisuunit ja kompaktiuunitSmeg erillisuunit ja kompaktiuunit

Smeg-erillisuunit

Smegin esteettisten sisäänrakennettavien uunien valikoima tarjoaa erinomaista suorituskykyä sekä lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niiden käytöstä joustavaa ja turvallista. Smeg-erillisuuneille on ominaista erilaisten materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen, lasin ja emalin, taidokas käyttö. Ainulaatuinen Smeg-tyyli yhdistetään kiertoilma-, mikroaalto-, höyry-, ja pyrolyysitoimintoihin sekä automaattisiin ohjelmiin, joilla ruoanlaitosta tehdään monipuolisen helppoa!

Smeg induktiotasot ja kaasutasotSmeg induktiotasot ja kaasutasot

Smeg-keittotasot

Smegin keittotasoissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja viimeisin tekniikka. Tarjolla on useita eri malleja, kokoja ja toimintoja aina huippuluokan induktiotasoista ammattitason kaasutasoihin. Smegin liesitasot ovat täydellinen ratkaisu, kun pidät nykyaikaisesta ja minimalistisesta tyylistä, jossa keittoalueet sulautuvat luonnolliseksi osaksi työtasoa. Löydät niistä myös muun muassa joustavat MultiZone- ja FlexiHeat-toiminnot, joilla kokkauksesta tulee entistä kätevämpää!

Smeg liesituulettimetSmeg liesituulettimet

Smeg-liesituulettimet

Smeg-liesituulettimille on ominaista laadukas Italialainen muotoilu ja ihanteelliset materiaalivalinnat, joiden ansiosta ne heijastelevat ympäröivän keittiön tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta. Smeg-liesituulettimia on saatavana eri malleina: integroituina liesituulettimina, seinälle asennettavina ja saarekemallisina. Yhdistämällä eri esteettisiin sarjoihin kuuluvat tuulettimet Smeg-liesiin ja keittotasoihin voit luoda keittiöösi upean yhtenäisen ilmeen!

Tyylikkäät Smeg-kaasuliedet ja kaasutasot ammattitason kokkaukseen!

Kulinaarista ja tarkkaa ruoanlaittokokemusta hakevalle kaasukeittotaso on paras vaihtoehto. Kauniit Smeg-kaasuliedet ja kaasukeittotasot ovat tyylikäs lisä tarkempaa lämmönsäätöä vaativiin keittiöhin. Eri vaihtoehdot, mukaan lukien sekä eri leveydet ja värit kuin poltintyyppit ja -määrätkin, voidaan valita ruoanlaittotarpeen ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Smegin kaasukeittotasot lämpenevät nopeasti ja niiden lämpötilan voi säätää ainutlaatuisen täsmällisesti, joten ne soveltuvat moniin erilaisiin tilanteisiin ja keittiöympäristöihin.

Smeg-pienkoneet ruoanlaittoon ja juomanvalmistukseen!

Smeg pienkoneet ruoanlaittoonSmeg pienkoneet ruoanlaittoon

Smeg-pienkoneet ruoanlaittoon

Smegin laajasta pienkoneiden valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen jokaiseen ruoanlaittotarpeeseen. Smegin tunnetulla ja palkitun ikonisella tyylillä varustetut keittiölaitteet yleiskoneista, sauvasekoittimista ja sähkövatkaimista leivänpaahtimiin tuovat värikästä joustavuutta keittiöön. Ainutlaatuiset ominaisuudet ja monipuoliset varusteet vispilöistä ja taikinakoukuista pastamankeleihin ja vihannesleikkureihin ovat aina apunasi!

Smeg pienkoneet kahvinvalmistukseenSmeg pienkoneet kahvinvalmistukseen

Smeg-pienkoneet kahvin valmistukseen

Halusitpa kahvinautinnon sitten työpöydän ääreen tai aamiaispöytään Smeg tarjoaa sinulle parhaat laitteet kahvintekoon espressokoneista ja kahvinkeittimistä kahvimyllyihin ja maidonvaahdottimiin. Tyylikkään retromuotoilunsa ja kompaktin kokonsa ansiosta Smeg-laitteet sopivat joka keittiöön ja toimivat myös sisustuselementteinä. Espresso, cappuccino, latte, tai perinteinen suodatinkahvi; kaiken valmistat kätevästi Smegin avustuksella!

Smeg pienkoneet juomien valmistukseenSmeg pienkoneet juomien valmistukseen

Smeg-pienkoneet juoman valmistukseen

Smegin pastellinväriset ja retrotyyliset vedenkeittimet ja tehosekoittimet antavat sinulle välineet lempijuomiesi valmistamiseen ilman ongelmia. Suuret jopa 1,7 litran tilavuudet, jopa 2400W teho, ja tehosekoittimien jopa 800W moottori vastaavat vaativampaankin tarpeeseen. Ja Smeg-Slowjuicerilla tai sitruspusertimella luot itsellesi täydelliset mehut Slowjuice -tekniikan avulla, joka säilöö vitamiinit ja ravintoaineet!

-10 %
SMEG FAB28RDMM5 RETROJÄÄKAAPPI
MIKKI-HIIRI
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FA8005LPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, VASEN
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FA8005RPO5 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
KERMA, OIKEA
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG U8C082DF JÄÄKAAPPI
Kalustepeitteinen
899,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RRD5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Punainen
3 190,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50LCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RPB5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinsininen
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RPG5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Pastellinvihreä
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RBL5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Musta
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50RCR5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Kerma
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HLWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRPB5 JÄÄKAAPPI
Pastellinsininen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HLRD5 JÄÄKAAPPI
Punainen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRPK5 JÄÄKAAPPI
Pinkki
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRWH5 JÄÄKAAPPI
Valkoinen
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HLCR5 JÄÄKAAPPI
Kerma
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRPG5 JÄÄKAAPPI
Pastellinvihreä
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB10HRDIT5 JÄÄKAAPPI
Italian lippu
1 890,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FAB50LBL5 JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
Musta
3 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FS18EV3HX JÄÄ/VIILEÄKAAPPI
Teräs
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SCB61PIX9 INDUKTIOLIESI
TERÄS
2 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SCB61PIN9 INDUKTIOLIESI
MUSTA
2 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG C9IMAN9 LATTIALIESI
Musta
3 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG C9GMX9-1 LATTIALIESI
2 890,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG C6IMX9 LATTIALIESI
Teräs
2 590,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG B71GMXI9 LATTIALIESI
2 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG C6IPX9-1 LATTIALIESI
Teräs
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SSK92IMX8 LATTIALIESI
90CM, 2 UUNIA
4 190,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG C6GMX9 LATTIALIESI
2 090,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SSK60IMB8 LATTIALIESI
Valkoinen
1 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG TR90IP9 LATTIALIESI
Kerma
4 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG TR90IBL9 LATTIALIESI
Musta
4 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG TR90BL9 LATTIALIESI
Musta
4 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG TR90P9 LATTIALIESI
Kerma
4 690,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SCD91CMX9 LATTIALIESI
Teräs
2 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SCB91MFN9 LATTIALIESI
2 690,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG TR4110IX LATTIALIESI
110CM, INDUKTIO, 3 UUNIA
5 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG TR4110IBL LATTIALIESI
110CM, INDUKTIO, 3 UUNIA
5 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG TR4110IP LATTIALIESI
110CM, INDUKTIO, 3 UUNIA
5 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG CO68GMP9 LATTIALIESI
60CM, KAASUTASO
2 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FMI120N2 MIKROAALTOUUNI
MUSTA
899,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF4800MAO MIKROAALTOUUNI
ANTRASIITTI/ANTIIKKI
1 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF4800MPO MIKROAALTOUUNI
KERMA/ANTIIKKI
1 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF4101MCNO YHDISTELMÄMIKROAALTOUUNI
MUSTA
1 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF6101TVNO MONITOIMIUUNI
MUSTA
1 190,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF6100TVS1 MONITOIMIUUNI
TERÄS
899,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SFP6301TVX MONITOIMIUUNI
TERÄS
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SFP6101TVN1 MONITOIMIUUNI
MUSTA/KROMI
1 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SFP6101TVNO MONITOIMIUUNI
MUSTA
1 379,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SFPR9395X MONITOIMIUUNI
TERÄS
2 890,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF6100TVN1 MONITOIMIUUNI
MUSTA
899,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG FMI120B2 MIKROAALTOUUNI
Valkoinen
899,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF4102VCN KOMPAKTIUUNI
Musta
2 190,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF4102MCN KOMPAKTIUUNI
Musta
1 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG MP122B1 MIKROAALTOUUNI
Valkoinen
990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG MP122N1 MIKROAALTOUUNI
Musta
990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SFP6102TVS ERILLISUUNI
Hopea
1 890,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SFP6102TVN ERILLISUUNI
Musta
1 890,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SF4102MCS KOMPAKTIUUNI
Hopea
1 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SFP805AO ERILLISUUNI
Musta
1 790,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI4642D INDUKTIOTASO
60CM, MUSTA
990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG HOBD682D1 YHDISTELMÄKEITTOTASO
Musta
3 690,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG PV175S2 KAASUTASO
1 690,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG PV175N2 KAASUTASO
1 690,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG PV164B2 KAASUTASO
1 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG PV164N2 KAASUTASO
1 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SRV876AOGH KAASUTASO
1 190,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG PGF32G KAASUTASO
30CM
899,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SIM1643DS INDUKTIOTASO
1 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SIM1643D INDUKTIOTASO
1 490,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI764AOM KEITTOTASO
1 090,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI764POM INDUKTIOTASO
1 090,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI2M7643DW INDUKTIOTASO
1 290,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SIM1963DS INDUKTIOTASO
2 090,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI2M7953DW INDUKTIOTASO
VALKOINEN
1 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI964NM INDUKTIOTASO
1 090,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI364BM 60CM INDUKTIOTASO
1 090,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG PX364LSA KAASUTASO
699,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI1F7645B INDUKTIOTASO
1 390,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SI2M7953D INDUKTIOTASO
1 990,00 €
Tilaustuote
-10 %
SMEG SMF02PKEU YLEISKONE
Pinkki
529,00 €
Varastossa
-10 %
SMEG KLF03WHMEU VALKOINEN VEDENKEITIN
Valkoinen
189,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG SMF02PBEU YLEISKONE
Sininen
529,00 €
Varastossa
-10 %
SMEG KLF05WHEU MINI VEDENKEITIN
VALKOINEN, RETRO
139,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG KLF05PKEU MINI VEDENKEITIN
PINKKI, RETRO
139,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG HMF01RDEU SÄHKÖVATKAIN
Punainen
169,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG KLF05PBEU MINI VEDENKEITIN
PASTELLIN SININEN, RETRO
139,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG KLF05PGEU MINI VEDENKEITIN
PASTELLIN VIHREÄ, RETRO
139,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG HMF01PKEU SÄHKÖVATKAIN
Pinkki
159,00 €
Ei varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG HMF01CREU SÄHKÖVATKAIN
Kerma
169,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG KLF05CREU MINI VEDENKEITIN
KERMA, RETRO
139,00 €
Varastossa
-10 %
SMEG KLF05BLEU MINI VEDENKEITIN
MUSTA, RETRO
139,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG HMF01PGEU SÄHKÖVATKAIN
Pastellinvihreä
169,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG HMF01PBEU SÄHKÖVATKAIN
Sininen
159,00 €
Ei varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG KLF05RDEU MINI VEDENKEITIN
PUNAINEN, RETRO
139,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG BCC02TPMEU RUSKEANHARMAA ESPRESSOKONE
TAUPE, 1.4L, 19 BARIN PAINE
869,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG BCC02RDMEU PUNAINEN ESPRESSOKONE
869,00 €
Varastossa
-10 %
SMEG TSF01PKEU LEIVÄNPAAHDIN
PINKKI
179,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG HMF01WHEU SÄHKÖVATKAIN
Valkoinen
169,00 €
Varastossa
Varaa ja nouda
-10 %
SMEG BCC02WHMEU VALKOINEN ESPRESSOKONE
869,00 €
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Copyright © 2021 Veikon Kone