Sähköpotkulaudat

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Sähköpotkulaudat näppärään liikkumiseen

Laadukkaat sähköpotkulaudat ja skuutit

Tarvitsetko kulkupeliä, joka kuljettaa sinut töihin, harrastuksiin ja ostoksille nopeasti ja helposti ja jonka akku vihdoin riittää pidemmällekin matkalle? Sähköpotkulauta tarjoaa oivallista kuljetusapua niin lyhyille kuin keskipitkille matkoille. Veikon Koneen valikoimasta löydät sähköpotkulautoja eri hintaluokissa ja käyttötarkoituksiin lapsille ja aikuisille. Meiltä löydät sähköpotkulautoja markkinoiden johtavilta valmistajilta kuten E-Way ja Xiaomi. Meiltä löydät myös tarvittavat lisätarvikkeet, kuten puhelintelineet, ketjulukot ja kiinnitettävät laukut. Tutustu sähköpotkulaudan osto-oppaaseen tästä ja lue miten vältät haaverit sähköpotkulaudalla. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Sähköpotkulaudalla kuljet paikasta toiseen näppärästi ja ekologisesti

Sähköpotkulaudalla liikkuminen on erittäin hauskaa, kätevää ja ympäristöystävällistä. Nopeampaa ovelta ovelle liikkumistapaa et löydä kaupungeissa sillä sähköpotkulaudan käynnistäminen kestää sekunnin ja parkkipaikan löytää aina. Potkulaudan käyttöönotto on helppoa ja tarvitsee ainoastaan kiinnittää ohjaustanko näyttöineen neljällä pultilla mukana tulevan kuusiokoloavaimen avulla ja laite on valmiina käytettäväksi.


Mikä sähköpotkulauta sopii minulle?

Sähköpotkulautoja löytyy monenlaisia mutta tärkeimmätt erot ovat maksiminopeudessa, kantamassa ja maksimi kuormituksessa. Mikäli käytät sähköpotkulautaa pidempään työmatkaan tai koulumatkaan, kannattaa valita malli missä on mahdollisimman pitkä kantama ettei akku lopu kesken ajon. Tietyt mallit voivat olla liian tehokkaita ja fyysisesti liian isoja nuoremmille, joten tämä kannattaa ottaa huomioon.


Kuka ja missä saa ajaa sähköpotkulaudalla?

Sähköpostilautaa saa käyttää kaikenikäiset, sillä sähköpotkulautojen käyttöön ei ole määritetty ikärajaa. On kuitenkin tärkeä muistaa ettei sähköpotkulauta ole lelu. Mikäli ostat sähköpotkulaudan, varsinkin lapselle, on syytä muistaa turvatoimenpiteitä sekä ottaa valveutuneisuutta käyttöön opastuksessa: 1) käytä kypärää, 2) kunnioita liikennesääntöjä ja muita liikkujia, 3) älä käytä puhelinta ajaessa, 4) älä kyyditse matkustajia. 

Laudan maksiminopeus vaikuttaa missä sillä saa ajaa. Mikäli laudan maksiminopeus on 15 kilometriä tunnissa, voi ajaa jalkakäytävillä. Mutta jos maksiminopeus nousee 25 km tunnissa, sitä luokitellaan kevyeksi sähköajoneuvoksi jolloin sovelletaan polkupyöräilijän liikennesäännöt.