Höyryuunit

Suuri valikoima höyryuuneja parhailta merkeiltä. Valikoimastamme löydät kaikki eri värit ja uusimmalla tekniikalla varustetut mallit. Halusitpa sitten pyrolyyttista puhdistusta, kelloautomatiikkaa, tai vaikka Sousvide -toimintoa - meiltä löytyy. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Höyryuuni kätevästi netistä

Laadukkaat höyryuunit Veikolta

Veikolta löydät höyryuuneja laadukkailta ja luotettavilta valmistajilta kuten Bosch, Electrolux, Husqvarna, Miele, Samsung, Siemens, ja Smeg. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miten höyryuuni eroaa perinteisestä uunista?

Höyryuuni eroaa tavallisesta uunista siinä, että se kypsentää ruoan ilman ilmanvaihtoa. Tämä tarkoittaa, että höyryuuni on nopeampi kuin tavallinen uuni, sillä ruoka valmistuu nopeammin ja sen maku säilyy paremmin. Höyryuunissa ei myöskään tarvitse käyttää erillistä liesituuletinta, sillä se imee ylimääräisen kosteuden ja hajun pois ruoanvalmistusprosessin aikana.


Höyryuunin edut

Höyryuuneja on monenlaisia, mutta yhteistä niillä kaikilla on se, että ne tarjoavat tehokkaan ja nopean tavan valmistaa herkullisia ruokia. Höyryuuneilla on useita etuja verrattuna tavallisiin uuneihin. Ne ovat nopeampia, sillä ne kypsentävät ruoan ilman ilmanvaihtoa. Tämä tarkoittaa, että ruoka valmistuu nopeammin ja sen maku säilyy paremmin. Höyryuuneissa on myös usein erilaisia lämpötila- ja ajastusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat tarkan säädön ja tarkan ajan.


Höyryuunit ovat myös helppokäyttöisiä. Ne ovat usein pienikokoisia ja ne on helppo puhdistaa. Ne sopivat erinomaisesti niille, jotka arvostavat yksinkertaisia ja nopeita ruoanvalmistusmenetelmiä.


Jos olet kiinnostunut hankkimaan höyryuunin, kannattaa tutustua tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja vertailla eri malleja. Muista myös tarkistaa, täyttävätkö uunit turvallisuusvaatimukset ja onko niillä hyvät käyttöohjeet. Valitsemalla laadukkaan höyryuunin, saat nauttia nopeasta ja helppokäyttöisestä ruoanvalmistusvälineestä pitkän aikaa.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä uuteen lattialieteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin ja uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut.


Autamme mielellämme oikean lattialieden valinnassa

Jos haluat keskustella lieden valinnasta tarkemmin myyjän kanssa, tervetuloa myymälään! Lähimmän Veikon Kone -myymälän löydät myymälälistalta. Myös asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, yhteystiedot löydät täältä.