Uusimmat iPhonet, iPadit ja Apple Watchit jokaiseen käteen!

Apple on tunnettu helppokäyttöisistä ja huippuälykkäistä laitteistaan ja brändiin luottavat niin kuluttajat kuin huippuammattilaisetkin. Apple-laitteet älypuhelimista tabletteihin ja kannettaviin toimivat saumattomasti keskenään toistensa kanssa tehden niiden käytöstä yksinkertaisen kätevää monipuolisista ominaisuuksista huolimatta. Veikko on Apple-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä - saat aina uusimmat laitteet parhaaseen hintaan!

iPhone 15 - A17 Pro. Mullistava siru, käänteentekevät tehot.

iPhone 15 Pro ja Pro Max -puhelimessa on erittäin vahva ja kevyt muotoilu ja se on valmistettu ilmailu- ja avaruuskäyttöön tarkoitetusta titaanista. Edessä on Ceramic Shield, joka on vahvempi kuin minkään muun älypuhelimen lasi. IP68-suojausluokalla se on vesi- ja pölytiivis.

 

A17 Pro-siru uskomattomalla näytönohjaimellaan tekee mobiilipeleistä erittäin mukaansatempaavia, yksityiskohtaisia ja realistisia. A17 Pro -siru selviytyy kaikista haasteita ongelmitta ja tarjoaa akunkestoa koko päivälle.

Muista myös muut iPhonet!

Uudesta iPhone SE puhelimesta löydät kaiken tarpeellisen kätevässä 4,7 tuuman taskukoossa. Sen tehopesänä toimii iPhone 13:sta tuttu super­tehokas A15 Bionic ‑siru, jonka ansiosta apit toimivat saumattoman sulavasti ja yhteydet pelaavat 5G-nopeudella. Uskomaton graafinen suorituskyky tekee myös pelaamisesta nautintoa sekä mahdollistaa edistykselli­set valokuvaus­ominaisuudet. Äläkä unohda vanhempia iPhone 12 malleja, jotka tarjoavat edelleen uskomatonta suorituskykyä ja joihin tulet saamaan kaikki olennaiset iOS-päivitykset vielä vuosien ajan.

Löydä iPad omaan tarpeeseesi!

Uusi iPad 10,9 tuuman upealla Liquid Retina ‑näytöllä ja tehokkaalla A14 Bionic -sirulla tuo uutta nostetta niin luovuuteen kuin mobiilipelaamiseenkin. Ota kaikki irti niin viihteestä kuin työstä ilman turhaa hidastelua! Tai valitse ylivertainen iPad-elämys iPad Pron kanssa, josta niin ikään löydät mullistavan M2-suoritus­kyvyn, upean Liquid Retina XDR -näytön ja salaman­nopeat langat­tomat Wifi 6-yhteydet. Töihin, pelaa­miseen, luovuuteen, oppi­miseen, yhteyden­pitoon. Applen tabletit iPad Ministä iPad Airiin ja iPad Prohon on luotu jokaiseen käyttöön ja tarpeeseen koko päivän akun kestolla.

Iloa arkeen Apple Watch älykellolla!

Uusi Apple Watch Ultra älykello tulee entistä suuremmalla näytöllä ja uskomattoman kestävällä titaanirungolla, joka tekee älykellon käyttämisestä helppoa kuin tanssi. Uusi Apple Watch Series 9 tarjoaa edistyneet ominaisuudet mutta Ultraan verrattuna aavistuksen pienempään ranteeseen sopivassa koossa. Viestittele ja soita sekä seuraa aktiivisuutta ja terveyttä kellon omalla mobiiliyhteydellä tai iPhoneen liitettynä. Uudella pikalatausteknologialla Apple Watch latautuu alta aikayksikön, jotta pääset liikkeelle nopeammin kuin koskaan. Apple Watch SE - ja Apple Watch S8 -älykellot ovat edelleen erinomaisia arjen apureita, joilla pidät yhteyttä perheeseen ja ystäviin, seuraat aktiivisuuttasi ja sijaintiasi ja tarkkailet terveyttäsi.

Apple Macbook kannettavat tietokoneetApple Macbook kannettavat tietokoneet

Apple Macbook

Uusimmat tehokkaat Apple Macbook kannettavat tietokoneet on varustettu Applen vallankumouksellisilla M3-siruilla ja Neural Enginellä. Vie siis tietokonekokemuksesi uudelle tasolle Applen laitteistojen suoritus­kyvyllä, räätälöidyillä teknologioilla ja alan johtavalla energia­tehokkuudella. Unohtamatta niiden Retina-näyttöjä, jotka tarjoavat upean resoluution, eloisammat värit, sekä ylivertaisen sävyalan ja kontrastisuhteen. Valitse joko Apple Macbook Air kevyempään käyttöön tai Macbook Pro kun tarvitset ammattikäyttöön sopivaa tehoa.

Apple iMac ja Mac mini tietokoneetApple iMac ja Mac mini tietokoneet

Apple iMac ja Mac mini

Näe kaikki terävänä ja upean yksityis­kohtaisena Applen iMacien vaikuttavalla 24 tuuman Retina 4,5K ‑näytöllä ja nauti suorituskykyisestä M3-sirusta, joka takaa niin iMacin suoritus­kyvyn, tehokkuuden kuin turvallisuudenkin. iMac herää hetkessä, kaikki suosikkisovellukset käynnistyvät viiveettä ja koko järjestelmä toimii sujuvan sulavasti ja sukkelasti. Tai jos kompakti koko on prioriteetti valitse Mac mini ja anna sen ennennäkemättömän vauhdin ja tehojen viedä sinut mukanaan.

Apple Airpods kuulokkeetApple Airpods kuulokkeet

Apple Airpods

Apple on mullistanut over-ear-kuulokkeiden suunnittelun täysin. AirPods Maxit on luotu mukavista kuuloketyynyistä joustavaan kaariverkkoon siten, että ne luovat optimaalisen akustisen eristyksen päänmuodosta huolimatta mahdollistaen upean kuuntelukokemuksen.  Ne ovat siis täydellinen yhdistelmä sykähdyttävän laadukasta äänen­toistoa ja AirPodeista tuttua vaiva­tonta käyttöä: vastamelutoiminnolla ja Sirillä varustettuna. Tai valitse täysin langattomat AirPods Pro -kuulokkeet, jotka on suunniteltu tuottamaan vangitseva äänielämys aktiivisen melunvaimennuksen, läpikuulumistilan, ja Applen H2-sirun avulla.