Lenovo - Älykkäämpää teknologiaa kaikille

Lenovon tarinan keskipisteenä on aina ollut tietojenkäsittelyn muokkaaminen älykkäämmäksi paremman maailman luomiseksi. Maailman laajimman teknologiatuotevalikoiman avulla Lenovo täyttää Smarter Technology for All -vision tuotteilla, ratkaisuilla, ohjelmistoilla ja palveluilla, joita yksilöt, yhteisöt, yritykset ja koko väestö tarvitsevat hyödyntääkseen täyden potentiaalinsa.

Lenovon laajasta valikoimasta löydät niin tehokkaimmat pelikannettavat ja pelitietokoneet kuin läppärit, tabletit, ja tietokoneet työhön ja opiskeluunkin. Lisäksi saat tietysti kaikki tarpeelliset oheislaitteet näytöistä näppäimistöihin ja hiiriin. Lenovo - Älykkäämpää teknologiaa kaikille!

Tehokkaat Lenovo-tietokoneet ja tabletit työhön, viihteeseen ja pelaamiseen!

Lenovo IdeaPad -kannettavat tietokoneetLenovo IdeaPad -kannettavat tietokoneet

Lenovo-kannettavat

Arkikannettavat opiskeluun. Suorituskykyiset kannettavat tosipelaajille. Hybridikannettavat viihteeseen ja työhön. Sopiva IdeaPad löytyy jokaiselle. Tyylikkäät, käytännölliset ja erinomaisilla viihdeominaisuuksilla varustetut Lenovo IdeaPad-kannettavat tarjoavat tehokasta suorituskykyä, johon jokainen käyttäjä voi luottaa. Muista myös monitoiminen IdeaPad Flex-sarja, jonka 2-in-1-kannettavissa on kosketusnäyttö ja joita voit käyttää niin kannettavina tietokoneina kuin tabletteinakin.

Lenovo-pöytäkoneet ja All-in-One tietokoneetLenovo-pöytäkoneet ja All-in-One tietokoneet

Lenovo-pöytäkoneet

Lenovo IdeaCentre-pöytäkonevalikoimasta löydät budjettiasi ja elämäntyyliäsi vastaavia tilaa säästäviä tornitietokoneita ja all-in-one-pöytäkoneita, joissa tulee mukana kaikki tarpeellinen näytöstä näppäimistöön ja hiireen sekä käteviin lisätoimintoihin, kuten langattomaan lataukseen. Työhön, kotiin ja pelaamiseen saat varmasti omaan käyttöösi sopivan pöytätietokoneen Lenovon laajasta valikoimasta tyylikkäitä, kompakteja ja edullisia vaihtoehtoja.

Lenovo Tab ja Yoga tabletitLenovo Tab ja Yoga tabletit

Lenovo-tabletit

Etsitkö ohutta ja kevyttä tablettia, jonka voit jakaa koko perheen kanssa? Tai elokuvateatterimaista viihdekokemusta tarjoavaa tehotablettia? Lenovo Tab -sarjan tabletit ovat itsestään selvä valintasi. Eloisa ääni ja visuaaliset kuvat tekevät Lenovo-tableteista erinomaisen viihdekeskuksen. Löydät myös useat perheille sopivat ominaisuudet, kuten lapsille sopivan sisällön, käytönvalvonta-asetukset ja TÜV Rheinland -sertifioidun silmien suojauksen.

Lenovo Gaming -pelitietokoneet ja oheislaitteet avaavat tien voittoon!

Lenovo Ideapad Gaming ja Lenovo Legion pelikannettavatLenovo Ideapad Gaming ja Lenovo Legion pelikannettavat

Lenovo-pelikannettavat

Voita viholliset ja esittele taitojasi huippuluokan tyylillä ja teholla hyvän hinta-laatusuhteen Lenovo IdeaPad Gaming pelikannettavilla. Lenovo-pelikannettavien tehokkaat Intel ja AMD-prosessorit sekä uusimmat NVIDIA RTX-näytönohjaimet tuovat sulavimmat frameratet ja upeimmat peligrafiikat kaikkien hyppysiin. Hyppää toiminnan keskipisteeseen ja pelaa ilman rajoja!

Lenovo Legion ja IdeaCentre Gaming pelipöytäkoneetLenovo Legion ja IdeaCentre Gaming pelipöytäkoneet

Lenovo-pelipöytäkoneet

Lenovo Legion ja IdeaCentre Gaming -pelipöytäkoneet ovat tyylikkäästä kotelostaan, vaikuttavasta valaistuksestaan ja tehokkaista komponenteistaan lähtien täynnä huippusuunnittelua. Uusimmilla Intel ja AMD Ryzen -suorittimilla ja erillisillä GeForce RTX-näytönohjaimilla varustetut tornitietokoneet tarjoavat räjähtävää suorituskykyä pelaamiseen sekä tarvittavat ominaisuudet myös kaikkeen muuhun käyttöön.

Lenovo-näytöt ja pelinäytötLenovo-näytöt ja pelinäytöt

Lenovo-näytöt ja pelinäytöt

Lenovon kattavasta valikoimasta näyttöjä löydät täydellisen vaihtoehdon niin ammatti-, kuin koti- ja pelikäyttöön. Full HD resoluutiosta aina 4K UHD-resolutioon saat näytöt kaikilla tarkkuuksilla ja TÜV Eye Comfort -sertifioinneilla sekä USB-hubeilla. Ja muista pelikäyttöön kaarevat näytöt jopa 240 Hz virkistystaajudella, 1 ms vasteajalla ja AMD FreeSync teknologialla. Nauti terävästä ja erittäin sujuvasta pelikokemuksesta!

Lenovo pelihiiret ja pelinäppäimistötLenovo pelihiiret ja pelinäppäimistöt

Lenovo-pelihiiret ja pelinäppäimistöt

Löydä pelityyliisi parhaiten sopiva pelihiiri ja pelinäppäimistö Lenovolta. Langatonta tai langallista liitäntää, budjetti tai huippuluokan tasoa. Lenovo-pelihiiret antavat avaimet voittoon jopa 16 000 DPI:llä ja ohjelmoitavilla näppäimillä ja Lenovo-pelinäppäimistöt tarjoavat RGB-valaistut Cherry MX RED-kytkimet sekä Anti-ghosting-ominaisuudet. Taistele tiesi voittoon Lenovon oheislaitteilla pelaamiseen!

Lenovo-pelikuulokkeetLenovo-pelikuulokkeet

Lenovo-pelikuulokkeet

Olitpa PC tai konsolipelaaja, aloittelija tai pro, löydät varmasti omaan pelitasoosi ja pelityyliisi sopivat pelikuulokkeet Lenovon laajasta valikoimasta. Langattomalla tai langallisella liitännällä varustetut Lenovo-pelikuulokkeet jämäkillä jopa 50mm elementeillä herättävät pelimaailmat eloon ja antavat sinulle etuaseman taisteluissa. Ja melua vaimentavat mikrofonit tekevät tiimipelaamisestakin entistä tehokkaampaa!

Tutustu tarkemmin Lenovo-kannettavien huippuihin!

Lenovo IdeaPad Gaming 3 -pelikannettavat - Entistä parempi pelikokemus

Luotettava, tyylikäs ja tehokas IdeaPad Gaming 3 sopii niin viihteeseen, pelaamiseen kuin opiskeluun ja työntekoonkin. Jopa hämäävän kasuaali ja erittäin moderni muotoilu pitää sisällään täysiveriset pelikomponentit, mutta napin painalluksella laite on valmis myös pyöräyttämään Powerpoint-esityksen kasaan! Tehokkaat komponentit vaativat rinnalleen luotettavan jäähdytysjärjestelmän, siksi IdeaPad Gaming 3:n tuuletusta on parannettu jopa 15% verrattuna edelliseen sukupolveen. Päästä valloilleen todellinen voima urheilullisella suorituskyvyllä ja grafiikalla, ja kruununa luokkansa parhaat 15,6 tuuman näytöt. Äärimmäinen sekoitus pelitehoa ja kannettavuutta!

Lenovo Flex 5 -kannettavat - Vertaansa vailla oleva kannettava kokemus

IdeaPad Flex 5 on suunniteltu kestämään ja suoriutumaan raskaammistakin tehtävistä AMD:n tehokkailla Ryzen-sarjan mobiilisuorittimilla. Laitteessa on kosketusnäyttö, joka tuo reilusti lisää käyttötarkoituksia ja lisää hupia elämään. 360 astetta taittuva sarana mahdollistaa PC:n käytön tabletin lailla. Tämän tyylikkään ja ergonomisen kannettavan AMD Ryzen 5-suorittimet takaavat erinomaisen suorituskyvyn.