Lenovo - Innovointeja kaikille

Lenovo ei vain kehitä innovaatioita - innovointi on myös osa Lenovon DNA:ta. Innovointi ei ainoastaan määrittele meitä, vaan se liittyy kaikkeen mitä me teemme taskuun mahtuvasta älypuhelimesta ja älykodin lampuista datakeskusten palvelimiin. Ja kaikkea tätäkin pidemmälle.

Lenovon tarina alkoi Kiinassa yhdentoista insinöörin tiimistä yli kolmekymmentä vuotta sitten. Nykyään Lenovo on yli 180 markkinoilla toimiva teknologiaa jatkuvasti uudistava monimuotoinen ajattelijoiden ja innovoijien joukko, joka pyrkii tekemään maailmasta mielenkiintoisemman paikan ja ratkaisemaan vaikeita globaaleja haasteita.

Kannettavat tietokoneet

Lenovo IdeaPad-sarjasta löytyy hyvän hinta-laatusuhteen omaavia kannettavia monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin. Perinteisten kannettavien lisäksi IdeaPad-sarjasta löytyy myös Flex-sarja, joissa on 360 astetta kääntyvä kosketusnäyttö.

Pelikannettavat

Lenovo IdeaPad Gaming -sarjan tuotteet on suunniteltu kevyeen pelaamiseen tai tulevaisuuden huippupelaajan ensimmäisiksi laitteiksi. IdeaPad Gaming on sisältä täyttä tehoa, mutta ulkoa hyvin hillitty ja jopa perinteisen koneen näköinen.

Tabletit

Lenovolta löydät juuri sinun käyttöösi ja budjettiisi sopivan tabletin joko normaaliin surffailuun tai aidosti viihdekäyttöön. Premium-tason tableteista löydät aina metallisen kuoren, laadukkaan näytön, hyvän akunkeston ja tehokkaan suorituskyvyn.

Näytöt

Lenovon näytöistä löytyy TÜV Eye Comfort -sertifikaatti, joka takaa välkkymättömän kuvan ja vähemmän sinistä valoa sisältävän kuvatilan. Tämän lisäksi Lenovon näytöissä on myös aina vakiona valmistajan 3 vuoden takuu.

Pöytäkoneet

Lenovon pöytäkoneet ovat hyvin perinteisiä tietokoneita ja ne sopivatkin hyvin esimerkiksi koko perheen yhteiseen käyttöön. AIO-mallisarjan koneet yhdistävät perinteisen tietokoneen ja näytön yhdeksi kompaktiksi paketiksi.

Uusi Tab M10 HD

Uutuus! Tab M10 HD 2nd gen -tabletti on erinomainen valinta videoiden katseluun, sohvasurffailuun tai vaikkapa perheen pienimmille viihdelaitteeksi. Laadukas alumiinirunko, Google Kids Space ja usean käyttäjän tila takaavat monipuolisen käyttökokemuksen.
Copyright © 2021 Veikon Kone