Älykellot

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Fiksut älykellot elämää helpottamaan

Älykelloja kaikkeen käyttöön

Tämän päivän älykellot voivat tehdä kaikenlaisia ​​asioita, sykkeen ja askelten seurannasta, kappaleiden suoratoistoon ja kunnon seuraamiseen sekä jopa ostosten maksamiseen tai puheluihin vastaamiseen asti. Teknologian ystäville älykellot ovatkin kaivattu vaihtoehto perinteisille kelloille. Onneksi älykellovalikoima kasvaa koko ajan, joten jopa ihmiset, jotka ovat suosineet analogisia tai yksinkertaisia ​​digitaalikelloja voivat löytää makuunsa sopivan älykellon, joka tarjoaa juuri oikean tyylin ja ominaisuudet. Veikon valikoimasta löydät perustason ja huippuluokan älykellot tunnetuilta valmistajilta kuten Apple, Samsung, Huawei, Garmin, Instinct, ja Honor.


Itselle sopivan älykellon valitseminen

Ihanteellisen älykellon pitäisi toimia vaivattomasti, tarjoten sinulle tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmän olematta kuitenkaan niin monimutkainen, että sitä on vaikea käyttää. Älä unohda, että se on laite joka tulee olemaan ranteessasi joka päivä, joten on tärkeää valita älykello jonka tyyli on sinulle miellyttävä. Veikon Koneen laaja älykellovalikoima sisältää varmasti juuri sinulle sopivan kellon juuri sinulle sopivalla tyylillä ja ominaisuuksilla, tilanteesta riippumatta.


Älykellot ja älypuhelinten yhteensopivuus

Vaikka jotkut älykellot toimivat itsenäisinä laitteina, suurin osa nykypäivän markkinoilla olevista älykelloista toimii tiivissä yhteydessä älypuhelinten kanssa, joten yhteensopivuus nykyisen puhelimesi kanssa vaikuttaa suuresti siihen mikä älykello toimii sinulle parhaiten. Kannattaa siis kiinnittää huomiota niin puhelimen kuin älykellon valmistajaan. Suurin osa älykelloista muodostaa yhteyden puhelimeesi Bluetoothin tai Wi-Fi-yhteyden kautta ja tämä toimii keinona käyttää ja hallita älykellon edistyneimpiä toimintoja. Joistain älykelloista löytyy myös oma 4G yhteys, jolloin ne ovat entistä itsenäisempiä.


Akun kesto ja lataus

Älykellojen käyttöaika vaihtelee muutamasta päivästä viikkoon tai pariin niiden ominaisuuksista ja käytöstä riippuen. Esimerkiksi puheluominaisuuksilla varustetut kellot eivät luonnollisesti kestä yhtä pitkään, jos niitä käytetään puhelimina. Joten kannattaa harkita kuinka usein olet halukas lataamaan kelloa ja kiinnittää huomiota teknisistä tiedoista löytyvään akun kokoon ja käyttöaikaan. Useat kellot tukevat tosin langatonta latausta joten niiden lataaminenkin on entistä helpompaa.


Smart Watch -sovellukset

Nykypäivän älykelloille löytyy sovelluskaupat aivan kuten älypuhelimissa. Applella on tuhansia Apple Watchin kanssa yhteensopivia sovelluksia, ja Android Wear -sovellusten määrä kasvaa myöskin nopeasti. Myös Samsungin kelloille, jotka toimivat Tizen-alustalla, löytyy kasvava määrä sovelluksia. Näiden sovellusten avulla voit parantaa älykellon käytettävyyttä entisestään.