Pakastimet yli 179 cm

Suuri valikoima pakastinkaappeja valkoisena, teräksisenä ja nyt myös mustana. Valikoimastamme löydät pakastinkaapit automaattisella sulatuksella tai ilman ja vain laadukkailta merkeiltä: Husqvarna, Bosch, Siemens, Cylinda, Miele, Samsung... Muistathan myös kylmälaitteiden alle laitettavan turva-altaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kaappipakastimet kätevästi netistä

Tilavat ja tehokkaat pakastimet huippumerkeiltä

Veikon Koneelta saat pakastimia tunnetuilta tuotemerkeiltä Husqvarnasta, Whirlpooliin, Electroluxiin, Siemensiin, Samsungiin, Boschiin ja Cylindaan. Meiltä löydät eri malliset ja kokoiset kaapit kaikissa hintaluokissa. Valitse klassisesta valkoisesta, tyylikkäästä ruostumattoman teräksen värisestä tai trendikkäästä mustasta. Saat aina pakastimen, joka sopii tarpeisiisi, tyyliisi ja kotiisi. Tietysti myös uusimmilla ominaisuuksilla kuten automaattisella sulatuksella, ulkoisilla tai sisäisillä hallintanäytöillä sekä muokattavalla sisustalla ja LED-valaistuksella. Minkälaisen tahansa pakastimen haluatkaan löydät sen varmasti! Katso myös Veikon tarjouslehti, josta löydät viimeisimmät kodinkone- ja kylmälaitetarjoukset sekä tilaa uutiskirje, jolla pysyt ajantasalla!


Minkälainen kaappipakastin?

Etsitkö uutta pakastinta, mutta et tiedä millaisen valita? Kun olet hankkimassa uutta pakastinta on joitain yleisiä vinkkejä, joiden avulla löydät juuri sinulle parhaiten sopivan pakastuslaitteen. Aloituksena tietenkin kannattaa miettiä omia ruokailutottumuksia, jotta tiedät tarvitsetko extra tilavan, pikapakastuksella varustetun tai ehkä lomatilan omaavan kaapin. Myös pakastimelle varattu tila on mitattava ja päätettävä mihin suuntaan oven tulisi avautua. Tosin nykypakastimet yleensä sallivat oven kääntämisen.


Pakastimen sijainti ja koko

Ostatko usein suuria pakkauksia tai valmistatko suuria määriä ruokaa ja pakastat useita lounasrasioita kerralla? Onko sinulla suuri talo, jossa on runsaasti tilaa isommallekin pakastimelle? Sitten voi olla kannattavaa ostaa suurempi pakastin, johon mahtuu paljon ruokaa ja joka mahdollistaa myös ruoan nopean pakastamisen, jolloin aromit ja maut säillyvät paremin. Veikon laajasta pakastinvalikoimasta löydät suuren perheenkin tarpeisiin riittävät pakastimet.


Pakastin pienempään tarpeeseen

Jos asut pienessä kotitaloudessa, haluat pakastimen kesämökille tai pakastat ruokaa harvemmin on parempi etsiä pienempiä pakastinmalleja tai valita jääpakastinkaappi tai jenkkikaappi, jossa on sekä jääkaappiosio että pakastin. Muista että pakastin, jossa on käyttämätöntä tilaa kuluttaa turhaan energiaa, joten on järkevää sekä taloudellisesta että ympäristöystävällisestä näkökulmasta arvioida kuinka ison pakastimen oikeasti tarvitset.


Seuraa energiamerkintöjä ja lämpötilaa

Muista seurata pakastimen lämpötilaa, jotta pakastimesi ei kuluta energiaa tarpeettomasti. Ruokaa varastoitaessa pakastimen tulisi pitää lämpötila -18 °C:ssa ja kun pakastat uutta ruokaa lämpötilan tulisi olla -25 °C. Monissa Veikon pakastimissa on selkeät digitaalinäytöt, joilla voit asettaa haluamasi lämpötilan ja nähdä nykyisen lämpötilan kätevästi sekä asettaa toiminnot kuten pikapakastamisen automaattisella palaamisella.


Uusi energiamerkintä

Energiamerkki kertoo sinulle kuinka paljon energiaa pakastin käyttää, kuinka äänekäs se on, ja kuinka monta litraa pakastustilaa siitä löytyy. Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, josta johtuen useimmilla pakastimilla energialuokka on nyt asteikon alapäässä jättäen siten tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Asennus ja vanhan kylmälaitteen poisvienti

Uutta pakastinta ostaessasi voit valita Veikon palveluista niin kylmälaitteen käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin pakastin tulee kätevästi suoraan kotiin vanhan tilalle ja pääset helposti käyttämään uutta kylmälaitettasi ilman turhaa vaivannäköä. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.