HUAWEI - Älykästä teknologiaa kaikkien ulottuville

Huawei on tietotekniikkajärjestelmien ja älylaitteiden johtava kansainvälinen toimittaja, joka tarjoaa integroituja ratkaisuja neljällä päätoimialueella: puhelinverkot, tietotekniikka, älylaitteet ja pilvipalvelut. Huawein tavoitteena on tuoda nykypäivän uusin digitaalinen teknologia kaikkien käyttäjien ulottuville ja löydätkin Veikon Koneelta juuri itsellesi sopivana niin tehokkaimmat Huawei-läppärit sekä reitittimet kuin älykellot ja langattomat kuulokkeetkin.

HUAWEI MateBook-tietokoneet

Huawein MateBook-tietokoneiden valikoimasta löydät niin uusinta uutta ja tehokkainta suoritusta tarjoavat MateBook 14 mallit kuin kaikille tarkoitetut ja jokapäiväiseen käyttöön tehdyt MateBook D -sarjan kannettavat tietokoneet. MateBook 14 läppäreiden viihteeseen ja luovaan työhön täydelliset näytöt tarjoavat jopa 2.5K resoluutiot ja 90Hz virkistystaajuudet ja prosessointitehon takaavat uusimmat Intel-prosessorit. MateBook D -sarja puolestaan tarjoaa kevyttä, kapeaa ja tyylikästä muotoilua koko päivän akunkestolla, jolla selviät pitkistäkin kokouksista tai opintokursseista vaivattoman kätevästi.

HUAWEI MateView-näytöt

Huawei MateView-näytöt nostavat käyttökokemuksen jokaisen osa-alueen uudelle tasolle. MateView valikoimasta löydät omasi etsitpä täydellistä näyttöä työkäyttöön, joka auttaa pitämään silmät virkeinä ja työtilan siistinä, tai ultralaajaa Huawei MateView GT näyttöä korkealla virkistystaajuudella ja jopa 1500R kaartevuudella pelaamiseen ja luovaan työhön. Laajat liitännät niin langallisina HDMI-, USB-C ja DP-liitäntöinä kuin langattomana kuvansiirtona sekä TÜV Rheinland -sertifioidut matala sininen valo sekä välkkymättömyys tekevät Huawei MateView -näytöistä niin ainutlaatuisen käytännöllisiä kuin mukavia käyttää.

HUAWEI-älykellot ja aktiivisuusrannekeet!

HUAWEI Watch-älykellot

Löydä omaan tyyliisi ja käyttötarpeisiisi täysin sopiva Huawei Watch -älykello, jotka tarjoavat täsmällistä teknologiaa ja joiden avulla voit elää pysäyttämätöntä elämää. Huawei Watch GT 3 -älykellot tulevat upealla AMOLED-näytöllä, jonka voi asettaa Always On -tilaan ja tietysti niissä on myös koko päivän SpO2-seuranta, tyylikäs muotoilu, sekä pitkä jopa kahden viikon akunkesto. Muista myös Huawei Watch GT 2 älykkäillä urheilutiloilla ja Huawei Watch Fit animoiduilla pikaharjoituksilla ja upean trendikkäällä muotoilulla.

HUAWEI Band-aktiivisuusrannekkeet

Koe, näe, ja elä enemmän Huawei Band 6 -aktiivisuusrannekkeiden AMOLED FullView-näytöllä. Seuraa kaikkia tarvitsemiasi terveystietoja päivittäin ja 96 eri harjoitustilan avulla löydät varmasti omaan tarpeeseen sopivan liikunnanseurannan. Älyominaisuuksilla tarkastelet saapuvia puheluita ja viestejä, hankit sääpäivityksiä, hallitset musiikkiasi ja otat valokuvia puhelimen kameralla, kaikki kätevästi omasta ranteestasi. Ja kahden viikon akunkestolla virtakaan ei koskaan lopu kesken.

HUAWEI FreeBuds-kuulokkeet!

HUAWEI FreeBuds Studio -langattomat kuulokkeet

Yksinkertainen ja tyylikäs ulkopuoli, tehokas ja älykäs sisältä. Huawei FreeBuds Studio -langattomien kuulokkeiden ylivoimaisen älykäs melunvaimennusjärjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen tehokkaan aktiivisen melunvaimennuksen (ANC) sekä myös upean selkeät puhelut. Nautit musiikista aivan uudella tavalla ja voit myös liittää kuulokkeet kahteen laitteeseen samanaikaisesti helpottamaan laitteiden välillä siirtymistä. Yhden latauksen 24 tunnin kuunteluajalla, tai 20 tunnilla ANC-päällä, nautintoa myös riittää pitkään.

HUAWEI FreeBuds -täysin langattomat kuulokkeet

Täysin langattomilla Huawei FreeBuds true wireless kuulokkeilla nautit parhaasta äänenlaadusta huippuluokan aktiiviseen melunvaimennukseen (ANC) yhdistettynä. Valitsitpa sitten ykkösluokan Freebuds Pro -kuulokkeet, jokaiseen tarpeeseen sopivat FreeBuds 4 -kuulokkeet tai jokaiselle kukkarolle käyvät FreeBuds 4i -kuulokkeet saat aina Huawein ergonomisesti suunniteltua koko päivän akunkestolla ja latauskotelolla varustettua kristallinkirkasta äänentoistoa. Eikä käytettävyyskään ole ongelma älykkäiden toimintojen ja eleohjauksen ansiosta.

HUAWEI-reitittimet ja MESH-järjestelmät!

Huawei-reitittimetHuawei-reitittimet

HUAWEI-reitittimet

Koe Wi-Fi 6:ta tukevien Huawei-reitittimien koko kodin kattava luotettava langaton tiedonsiirtonopeus, jonka ansiosta pelaaminen, suoratoisto ja lataaminen eivät ole koskaan olleet näin sujuvaa tai näin saumatonta. Useasta reitittimestä yhdistettävä verkko mahdollistaa vieläkin suuremman Wi-Fi-kattavuuden ja reitittimet ryhmitellään automaattisesti yhdelle Wi-Fi-nimelle. Saat kattavaa Dual-band Wi-Fi-nopeutta suureenkiin tilaan.

Huawei MESH-järjestelmäHuawei MESH-järjestelmä

HUAWEI MESH-järjestelmät

Hanki kotiisi älykäs ja nopea Wi-Fi tehokkaalla suorituskyvyllä ja koko kodin kattavuudella. Huawei MESH-järjestelmien jopa kolmikaistainen Huawei Wi-Fi 6 Plus -teknologia nostaa maksiminopeuden jopa 6 600 megabittiin sekunnissa, jolla katsot 8K-elokuvia ja pelaat HD-verkkopelejä sulavammin kuin koskaan. Yhdistele useita MESH-reitittimiä koko kodin kattavan MESH-järjestelmän luomiseksi ja heikon yhteyden nurkkaukset jäävät historiaan.