Motorola-älypuhelimet jokaiseen taskuun!

Motorolan synonyymi on innovaatio. 91 vuoden historiansa aikana he ovat olleet uranuurtajina isoissa muutoksissa. Ensimmäinen matkapuhelin, ensimmäinen radioasema ja niin moni muu nykypäivän arkinen teknologia. Tänäänkin Motorola pyrkii jatkuvasti tarjoamaan mahdollisimman modernia, käytännöllistä ja vetovoimaista teknologiaa - kaikkien kämmeniin.

Etsitkö ideaalia puhelinta jokapäiväiseen käyttöön? Olet oikeassa paikassa! Motorolan laajasta älypuhelinten valikoimasta löydät kännykät erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla juuri omaan tarpeeseen. Eroavaisuudet motorola edge, moto g ja moto e -sarjojen välillä ovat akunkestossa, designissa ja kameroiden resoluutiossa.

Uusimmat Motorola-älypuhelimet!

Motorola 5G-älypuhelimilla viiveetöntä vauhtia joka päivään!

Motorola Edge 30

Uusi motorola edge 30 auttaa sinua kertomaan tarinasi tarkemmin ja selkeämmin. Edistyksellisimmällä 50 megapikselin kamerallamme voit kuvata nopeammalla ja tarkemmalla automaattitarkennuksella, ottaa veitsenteräviä kuvia hämärässä ja tallentaa yli miljardia värisävyä. Se on vasta alkua. Herätä suosikkielokuvasi ja -pelisi henkiin sulavalla 144 Hz:n 6,5 tuuman OLED-näytöllä ja kuuntele moniulotteisella Dolby Atmos® -äänellä. Aloita jokainen matka yhdellä ohuimmista 5G-puhelimista, jossa uusinta teknologiaa tyylikkäässä ultramodernissa muotoilussa. Anna siis parhaasi.

 

Motorola edge 30 Pro tarjoaa vertaansa vailla oleva laskentatehoa ja 5G-tiedonsiirtoa uusimmalla SnapDragon 8 Gen 1 piirillä ja 6.7” OLED-näytön 144 Hz kuvataajuus takaa upeat näkymät. 68W TurboPower -latauksella akkukaan ei lopu kesken.

Motorola G200 5G

Moto G-sarja on yksi Motorolan suosituimmista tuoteperheistä ja Moto G200 5G sen lippulaiva, jossa ensiluokan nopeus ja suorituskyky yhdistyvät huipputehokkaassa Qualcomm® Snapdragon™ 888 + 5G -mobiilialustassa. Nauti realistisista väreistä 6,8" Max Vision Full HD+ -näytön 144 Hz virkistystaajuden ja HDR10 ansiosta ja kameran parempi valoherkkyys puolestaan tarkoittaa, että voit kuvata kaikissa tilanteissa milloin tahansa 108 ultra-korkearesoluutioisen kameran avulla. Lisäksi ainutlaatuisen upea Dolby Atmos ja Qualcomm® Snapdragon Sound™ audiokokemus.

Motorola G51 älypuhelinMotorola G51 älypuhelin

Motorola G51 5G

Koe tulevaisuuden langaton teknologia jo tänään markkinoiden parhaimpiin kuulluvan 5G-älypuhelimen huippunopealla suorituskyvyllä. Luo taidetta, tee yhteistyötä muiden kanssa ja suoriudu kaikista tehtävistäsi Moto G51 älypuhelimen Qualcomm® Snapdragon™ 480 Plus -suorittimen avulla. 6,8” Ful HD+ näyttö 120 Hz virkistystaajuudella tarjoaa sulavan katselukokemuksen ilman viiveitä ja kaikkine yksityiskohtineen. 50 megapikselin kolmoiskamerajärjestelmällä saat selkeitä ja kirkkaita valokuvia ja 5 000 mAh akun avulla jatkat koko päivän ja vielä huomiseenkin.

Muut huippulaatuiset Motorola-älypuhelimet!

Motorola G-sarjan älypuhelimetMotorola G-sarjan älypuhelimet

Motorola G-sarja

Moto G-puhelimilla kaikki mitä tarvitset! Moto G-sarja on syystäkin yksi Motorolan suosituimmista tuoteperheistä. Anna hyvän suorituskyvyn, kaksoiskameran, Max Vision-näytön, korkealuokkaisen designin ja kokopäivän kestävän akun yllättää sinut. Kaiken tämän löydät Moto G31 ja Moto G41 puhelimista ja lisäksi myös hinta on sopiva. Tehden niistä täydellisen valinnan kaikille, jotka etsivät älypuhelinta loistavilla ominaisuuksilla ja juuri omaan käyttöön muokattavalla My UX käyttöjärjestelmällä, joka sallii sinun hallita puhelintasi yksinkertaisilla sormieleillä, mukauttaa viihdeasetuksiasi ja luoda omannäköisesi ulkoasun.

Motorola E-sarjan älypuhelimetMotorola E-sarjan älypuhelimet

Motorola E-sarja

Tuo valoa pimeyteen! Moto E perheen älypuhelimissa on Max Vision Full HD+ näyttö, etukamera kauneustilalla täydellisiä selfieitä varten, sormenjälkilukija, kompakti design ja laajennettava tallennustila musiikillesi, valokuvillesi ja videoillesi. Moto E20 kännykän kahdeksanytimisen suorittimen ansiosta voit käyttää helposti monia sovelluksia samanaikaisesti ja siirtyä sujuvasti niiden välillä. Moto E40 -puhelimella taas nostat luovuutesi uudelle tasolle 48 megapikselin kolmoiskamerajärjestelmällä ja mukautetulla kahdeksanytimisellä suorittimella. Ja suurilla akuilla saat jopa 40 tuntia hupia eli virta ei lopu kesken kaiken.

Motorola Defy -älypuhelinMotorola Defy -älypuhelin

Motorola Defy

Motorola Defy -puhelimella kestävyytä jokaiseen päivään ja jokaiseen käyttöön; ihmisille, jotka haastavat itseään päivittäin. Putoamisenkestävä 1,8 metriin saakka, täysin vedenkestävä 1,5 metriin saakka 35 minuuttia ja pölyn- ja hiekankestävä. Suunniteltu siis vietäväksi rannalta vuorille ja kaikkialle siltä väliltä suojalla, jota saatat tarvita milloin tahansa. Tämä kaikki tietenkin suorituskyvystä tinkimättä kahdeksanydinprosessorin, 4 Gt:n RAM-muistin ansiosta sekä tehontäyteisen 5 000 mAH:n akun ansiosta ja 20 W:n TurboPower(TM) -pikalatauksen ansiosta. Unohtamatta 48 MP:n quad pixel -kamerajärjestelmää.

Tutustu Motorola Ready For -alustaan!

Päästä valloilleen täysin uusi tapa työskennellä ja pelata. Ready For vahvistaa puhelimesi ominaisuuksia mahdollistamalla sen yhdistämisen mihin tahansa monitoriin tai näyttöön. Tee kaikki kerralla – tai asiat yksi kerrallaan – suuremmalla näytöllä. Käy videokeskusteluja ja tarkista sähköpostit. Katso televisiota ja auta kotitehtävissä. Pelaa suosikkimobiilipelejäsi langattomalla ohjaimella. Käytä puhelintasi liikkeen tunnistavana kaukosäätimenä. Kaikki tämä Motorola Ready For -alustalla, joka on valmis sinua varten.