Motorola-älypuhelimet jokaiseen taskuun!

Motorolan synonyymi on innovaatio. Koko historiansa aikana he ovat olleet uranuurtajina isoissa muutoksissa. Ensimmäinen matkapuhelin, ensimmäinen radioasema ja niin moni muu nykypäivän arkinen teknologia. Tänäänkin Motorola pyrkii jatkuvasti tarjoamaan mahdollisimman modernia, käytännöllistä ja vetovoimaista teknologiaa - kaikkien kämmeniin.

Etsitkö ideaalia puhelinta jokapäiväiseen käyttöön? Olet oikeassa paikassa! Motorolan laajasta älypuhelinten valikoimasta löydät kännykät erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla juuri omaan tarpeeseen. Eroavaisuudet motorola edge, moto g ja moto e -sarjojen välillä ovat akunkestossa, designissa ja kameroiden resoluutiossa.

Uusimmat Motorola-älypuhelimet!

Motorola 5G-älypuhelimilla viiveetöntä vauhtia joka päivään!

Motorola Razr 40 Ultra

Esittelyssä huippumoderni, erittäin kompakti motorola razr 40 ultra, joka kääntyy auki mahdollistaen täysin uusia ominaisuuksia. Taitettavien puhelimien suurimman ulkoisen näytön ansiosta näet enemmän yhdellä silmäyksellä ja voit tehdä enemmän. Flex View'n avulla voit asettaa puhelimesi seisomaan useisiin eri kulmiin, mikä tuo uusia tapoja vuorovaikutukseen, parhaiden hetkien tallentamiseen ja uuden luomiseen.

 

Ota korkealaatuisia valokuvia ja videoita handsfree-tilassa ja esikatsele niitä ulkoisella näytöllä. Tai ota selfie-kuvaan mukaan enemmän ystäviä ultralaajakulmaobjektiivin avulla. Avaa motorola razr 40 ultra, ja saat erittäin sulavan, uskomattoman elävän 6,9" pOLED-näytön. Miten tahansa käytätkin, riittää akun lataus 2 koko päiväksi ja yöksi, joten mikään ei estä hauskanpitoa. Kuvittele mahdollisuudet uudelleen motorola razr 40 ultra avulla.

Muut huippulaatuiset Motorola-älypuhelimet!

Motorola G-sarjan älypuhelimetMotorola G-sarjan älypuhelimet

Motorola G-sarja

Moto G-puhelimilla kaikki mitä tarvitset! Moto G-sarja on syystäkin yksi Motorolan suosituimmista tuoteperheistä. Anna hyvän suorituskyvyn, kaksoiskameran, Max Vision-näytön, korkealuokkaisen designin ja kokopäivän kestävän akun yllättää sinut. Kaiken tämän löydät uusimmista Moto G -sarjan puhelimista ja lisäksi myös hinta on sopiva. Tehden niistä täydellisen valinnan kaikille, jotka etsivät älypuhelinta loistavilla ominaisuuksilla ja juuri omaan käyttöön muokattavalla My UX käyttöjärjestelmällä, joka sallii sinun hallita puhelintasi yksinkertaisilla sormieleillä, mukauttaa viihdeasetuksiasi ja luoda omannäköisesi ulkoasun.

Motorola Defy -älypuhelinMotorola Defy -älypuhelin

Motorola Edge

Uusi motorola edge 50 Pro ja edge 50 Ultra on pelkkää puhdasta tyyliä. Tyylikäs reunaton muotoilu tekee siitä paitsi kauniin, myös mukavan. IP68-suojattu puhelin on turvassa, vaikka se pulahtaisi veteen. Älypuhelinten laajimmalla aukolla varustettu edistyksellinen  ja tekoälyä hyödyntävä kamerajärjestelmä mahdollistaa upeat kuvat missä tahansa valaistuksessa. Tehokas suorituskyky mahdollistaa kaiken aina sujuvammista peleistä korkeamman resoluution videoihin. Nauti tutusta Androidista ja kätevistä ja intuitiivisista moto-eleistä sekä Dolby Atmos -äänestä. 

 

Tutustu Motorola Ready For -alustaan!

Päästä valloilleen täysin uusi tapa työskennellä ja pelata. Ready For vahvistaa puhelimesi ominaisuuksia mahdollistamalla sen yhdistämisen mihin tahansa monitoriin tai näyttöön. Tee kaikki kerralla – tai asiat yksi kerrallaan – suuremmalla näytöllä. Käy videokeskusteluja ja tarkista sähköpostit. Katso televisiota ja auta kotitehtävissä. Pelaa suosikkimobiilipelejäsi langattomalla ohjaimella. Käytä puhelintasi liikkeen tunnistavana kaukosäätimenä. Kaikki tämä Motorola Ready For -alustalla, joka on valmis sinua varten.