Logitech hiiret, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet

Logitechin helppokäyttöiset tietokonetarvikkeet on optimoitu käyttäjän suorituskykyä ja tietotekniikan toimivuutta ajatellen. Kaikkiin käyttöympäristöihin suunniteltujen älykkäiden oheislaitteiden avulla niin toimistotyö kuin viihde- ja pelikäyttökin onnistuvat sulavan tehokkaasti. Saat uraauurtavaa tuottavuutta ja tehokkuutta joka käyttöön Logitechin laiteilla.

Etsitpä sitten perinteistä hiirtä ja näppäimistöä, niiden langattomia versioita tai kuulokkeita etätyöskentelyyn, jotka toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa muun tietotekniikan kanssa, Logitech tarjoaa laajan valikoiman tuotteita tarpeisiisi. Logitechin laitteet ovat kestävyydessään, luotettavuudessaan ja kustannustehokkuudessaan lyömättömiä ja tuntuvat heti tutuilta käyttäjille mahdollistaen saman tien tehokkaamman tuottavuuden missä tahansa työympäristössä. Löydät Logitechin valikoimasta tietysti myös erilaiset varusteet pelaamiseen kuten pelihiiret, pelinäppäimistöt ja pelikuulokkeet niin langallisina kuin langattomina ja niin aloittelijoille kuin E-Sports ammattilaisille.

Logitech hiiret ja näppäimistöt!

Logitech kuulokkeet, kaiuttimet ja muut!

Löydä Logitech oheislaitteet

Logitech hiiretLogitech hiiret

Logitech hiiret

Hiiren valinta on erittäin tilannekohtainen päätös, joka riippuu siitä, mihin aiot sitä käyttää ja minkä muotoinen kätesi on. Logitech tarjoaa kymmeniä jokaiseen käteen sopivia eri muotoisia, kokoisia ja värisiä hiirivaihtoehtoja, joissa on erilaisia erityissuunniteltuja ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin kuten työ-, ergonomia-, yritys-, opiskelu-, matkailu-, kompakti- ja etätyökäyttöön. Ja oman mieltymyksen mukaan löydät hiiret niin langallisina kuin langattomina Bluetoothin tai 2,4 GHz USB-sovittimien kautta.

Logitech näppäimistötLogitech näppäimistöt

Logitech näppäimistöt

Logitech on yksi tunnetuimmista tietokonetarvikkeiden valmistajista, jolla on pitkä maine laadusta ja kestävyydestä. Logitechin laaja satojen näppäimistöjen valikoima tarkoittaa, että ensin on päätettävä mihin näppäimistöä ollaan käyttämässä. Mutta etsitpä sitten mekaanista näppäimistöä, ergonomista näppäimistöä, tai helposti mukana kulkevaa kannettavaa näppäimistöä löydät ne kaikki varmasti Logitechin huippulaadulla. Tietysti niin langallisina ja langattomina, joko Bluetoothin tai 2,4 GHz USB-liittimien kautta.

Logitech kuulokkeet ja headsetitLogitech kuulokkeet ja headsetit

Logitech kuulokkeet

Hyvät kuulokkeet helpottavat työtä ja elämääsi ja Logitechin kattavasta valikoimasta huippulaadun kuulokkeita löydät varmasti omasi. Halusitpa sitten kuulokkeet toimistokäyttöön tai etätyötoimistoon, on Logitechin kuulokkeissa tarvittavat ominaisuudet kirkkaasta puheäänestä ja melunvaimennuksesta upeaan kuuntelukokemukseen ja mukavuuteen. Valitse laajasta valikoimasta langallisia ja langattomia kuulokkeita, jotka voidaan liittää tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin.

Logitech tietokonekaiuttimetLogitech tietokonekaiuttimet

Logitech kaiuttimet

Logitech kaiuttimet tarjoavat ensiluokkaista ääntä. Halusitpa sitten rokata tai rentoutua, viihteellä tai työn lomassa, Logitechilla on sinulle sopivat kaiuttimet. Kristallinkirkkaasta äänestä huoneen täyttävään kokemukseen saat aina ensiluokkaisen äänen. Logitechin langalliset ja langattomat kaiuttimet on helppo asentaa ja voit toistaa kaikkea haluaamaasi niin olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä, kotitoimistossa kuin muuallakin 3,5 mm, RCA, optisten-, Bluetooth ja USB-liitäntöjen ansiosta.

Logitech web-kameratLogitech web-kamerat

Logitech web-kamerat

Verkkokamerat ovat välttämättömiä hyvälaatuisten videopuheluiden soittamiseen tietokoneelta tai kannettavalta. Logitechin huippulaatuisilla web-kameroilla soitat niin tärkeät työpuhelut kuin pidät yhteyttä ystäviin ja perheeseen olivatpa he missäpäin maailmaa tahansa. Logitechin kattavasta valikoimasta löydät niin 720p, 1080p, tai jopa UHD-laatuiset kamerat ja niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin kokonaisten kokoustilojenkin kuvaamiseen. Työhön, opiskeluun, etätyöhön ja yhteydenpitoon, saat kaikki web-kamerat Logitechilta.

Logitech pelaajille

Logitech pelihiiretLogitech pelihiiret

Logitech pelihiiret

Logitech G:n kehittämät palkittut pelihiiret antavat pelaajalle kuin pelaajalle tarvittavan boostin peliareenoiden dominoimiseen. Logitechin jatkuva teknologinen innovaatio tarkimmista antureista korkeimmalla DPI:llä aina ergonomiseen koko päivän pelisessiot kestävään muotoiluun takaa, että löydät varmasti itsellesi sopivan pelihiiren: olitpa sitten vasta-aloitteleva pelaaja tai kovempaa ammattitasoa edustava pelikenttien kuningas. Langallisena tai langattomana ja uusimmalla LIGHTSPEED tekniikalla Logitech peliihiret eivät koskaan jätä sinua pulaan ja vievät sinut voittoon.

Logitech pelinäppäimistötLogitech pelinäppäimistöt

Logitech pelinäppäimistöt

Logitech G -pelinäppäimistöt on suunniteltu nopeutta, tarkkuutta ja kestävyyttä ajatellen tehokkaimpaan pelikäyttöön. Kestävillä materiaaleilla ja pelaamiseen tarvittavalla uusimalla teknologialla Logitech varmistaa, ettet koskaan jää kilpailijoista jälkeen pelasitpa sitten huviksesi tai tositarkoituksella. Löydät tavalliset sekä mekaaniset näppäimistöt niin langallisina kuin langattomina ja voit valita kytkimesi Romer-G Tactile, Romer-G Linear ja GX Blue -kytkimien käyttöominaisuuksien välillä. Logitech G -näppisten suorituskyky ja tuntuma ovat vertaansa vailla.

Logitech pelikuulokkeetLogitech pelikuulokkeet

Logitech pelikuulokkeet

Peliääni on ultimaattisen tärkeää, jotta pystyt pelaamaan ja suoriutumaan haasteista parhaimmillasi. Logitech G -pelikuulokkeiden avulla tämä onnistuu ja kuulet kaiken tarkemmin. Ainutlaatuiset hybridiverkkorakenteet tuottavat mukaansatempaavan äänen, Blue VO!CE -mikrofoniteknologia tarjoaa kristallinkirkkaat mikrofonit ja jopa 7.1 surround-ääni varmistaa, että et koskaan missaa askeleita takanasi. Langallisena ja langattomana, kaikki mitä tarvitset päästäksesi peliin sisään ja pelataksesi ainutlaatuisen tarkan peliäänen tuomalla etulyöntiasemalla.

Tutustu Logitech ominaisuuksiin

Logitech LIGHTSPEED langaton teknologia

LIGHTSPEED on laitteesta laitteeseen langaton ratkaisu, joka tarjoaa alhaisen latenssin ja luotettavan suorituskyvyn. Ammattipelaajille millisekunteillakin on väliä ja Logitech LIGHTSPEED teknologialla varustetut pelikuulokkeet, pelinäppäimistöt, ja pelihiiret antavat voittoon tarvittavan etulyöntiaseman. Huolellinen prototyyppien testaus ja täydellinen ohjelmointi varmistavat, että laitteiden jokainen komponentti käsittelee tietoja nopeammin kuin koskaan ennen, muodostaa erittäin vankan yhteyden ja kuluttaa vähiten energiaa. Langaton vapaus on nyt todellisuutta kaikille!

Logitech Ergo Series -tuotteet

Logi Ergo Lab on ihmiskeskeinen ja tiedelähtöinen lähestymistapa työskentelyä mukavoittavien ergonomisten työvälineiden suunnitteluun, kehittämiseen ja uudistamiseen. Tämä Logitechin tiimi työskentelee Sveitsissä, maailmankuulun teknologian ja tutkimuksen keskiössä, jossa he luovat ihmisystävällisempiä tapoja tehdä töitä tänään ja tulevaisuudessa. Johtavat ergonomian asiantuntijat asettavat kriteerit asennon parantamiseen, lihasrasituksen vähentämiseen, ja mukavuuden lisäämiseen ja Logitechin Ergo-tuotteet ja -ratkaisut suunnitellaan täyttämään ne.

Logitech For Creators

Logitech haluaa auttaa kaikkia luovan työn tekijöitä toteuttamaan intohimojaan vapauttamalla heidän ainutlaatuisen potentiaalinsa ja kykynsä ohjata kulttuurisuuntia. Tähän tarkoitukseen Logitech For Creators tarjoaa kaiken, mitä sisällönluojat tarvitsevat ammattitason sisällön luomiseen ja jakamiseen. Olitpa vasta aloittelemassa tai jo hyvässä vauhdissa huippulaatuiset Logitech For Creators kamerat, mikrofonit ja ohjelmistot on räätälöity striimaajille ja sisällöntuottajille auttamaan heitä nostamaan videot, striimit, ja podcastit uudelle tasolle.