ASKO - Inspired by Scandinavia

ASKO tunnetaan huippulaadukkaiden kodinkoneiden kehittäjänä ja valmistajana, jonka toiminnassa yhdistyvät palkittu design sekä käytännölliset toiminnot ja ratkaisut.

Jo yli 70 vuoden ajan toimintaamme on ohjannut rakkaus luontoon, laatuun ja yksityiskohtiin. Huolellisesti valitut materiaalit, asiakkaidemme toiveiden kuuntelu ja hienostuneet yksityiskohdat takaavat, että tuotteemme rikastuttavat käyttäjiensä elämää nyt ja tulevaisuudessa.

Kattavasta valikoimasta löydät keittiön kodinkoneet ja pyykinpesulaitteet niin kotiin kuin ammattikäyttöön.

Kaikilla yksityiskäyttöön tarkoitetuilla tuotteilla on 5-vuoden ASKO-takuu (pl. Professional-sarjan tuotteet).

Astianpesukoneet

ASKO:n astianpesukoneet on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja testattu tiukoissa 12 500 tunnin testeissä, mikä vastaa noin 20 vuotta tavallista kotikäyttöä. Tämä varmistaa, että ne ovat korkeinta mahdollista laatua.

Pyykinpesu & kuivaus

Helppokäyttöiset, tehdastestatut ASKO-pyykinpesulaitteet takaavat ensiluokkaiset pesu- ja kuivaustulokset. Tarkkaan hiotut yksityiskohdat ja monipuoliset ohjelmat vastaavat nykyaikaisen elämäntyylin tarpeisiin.

Asko Professional

Korkealaatuiset ASKO Professional -laitteet on suunniteltu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden avulla yrityksesi palvelut hoituvat sujuvasti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

Muut Asko tuotteet

Toimivat ja tyylikkäät keittiön kodinkoneet ovat miellyttävän ruoanlaiton perusta. Inspiroidu ASKO:n keittiön kodinkoneiden tinkimättömästä laadusta ja skandinaavisesta designista.

Skandinaavinen design

ASKO:n panostus skandinaaviseen designiin on tunnustettu kansainvälisesti. Monille tuotteillemme on myönnetty arvostettu Red Dot Design -palkinto kunnianosoituksena innovaativiisesta, laadukkasta ja käyttäjäystävällisestä muotoilusta. Haluamme osoittaa, että design ja ympäristöystävällisyys voivat kulkea käsi kädessä. Siksi pyrimme aina minimoimaan tuotantomme ympäristövaikutukset parhaamme mukaan. Kaikki yli 50 g painavat tuotteiden osat voidaan kierrättää, ja tehtaillemme on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

ASKO – Rakkaudesta laatuun

ASKO:n tarina alkoi 50-luvulta. Nuori maanviljelijä Jungissa, Lidköpingin eteläpuolella Ruotsissa, näki äitinsä ahdingon; pyykin peseminen käsin on märkää, kylmää, kovaa ja raskasta työtä. Hän halusi keventää äitinsä työtaakkaa, ja niin hän keksi oman koneen - tukevan, vakaan ja luotettavan pesukoneen valuraudasta ja ruostumattomassa teräksessä. ASKO sai alkunsa rakkaudesta laatuun.
Copyright © 2021 Veikon Kone