GRUNDIG - Tuotemerkki jolla on pitkät perinteet

Kaikki alkoi radiosta, joka keräsi ihmisiä ympärilleen. Sitten tuli televisio, joka tarjosi ikkunan ulkomaailmaan. Vuosien varrella olemme omistautuneet tekemään kaikkemme, jotta ihmisten elämä olisi helpompaa ja rikkaampaa. Teknologia on muuttunut nopeasti. Arvot, jotka auttoivat meitä kasvamaan, ovat kuitenkin merkityksellisempiä kuin koskaan ennen. Uskomme, että kodeissa ei ole vain neljää seinää, jotka ovat erillään ulkomaailmasta. Itse asiassa se on päinvastoin. Uskomme, että kodit ovat tiiviisti yhteydessä ympäröivään maailmaan. Koti on jokaisen ongelman ja ratkaisun perusta. Loppujen lopuksi perusarvot, jotka tekevät meistä hyviä ihmisiä, jaetaan ja opitaan ensin kotona. Ja se, mitä opimme kodeissamme, muokkaa maailmaa sen ulkopuolella. Parempi tulevaisuus alkaa kotona.

Astianpesukoneet

Me Grundiglla haluamme astianpesukoneidemme olevan käyttäjäystävällisiä, hiljaisia ja luotettavia. Pidämme huolta, että keittiövälineesi ja astiasi ovat täydellisesti suojattuja ja pysyvät pesun aikana moitteettomassa kunnossaan.

Kylmälaitteet

Grundig jääkaapit ja pakastimet säilyttävät paitsi hedelmiä, vihanneksia ja muita ruokia täydellisissä olosuhteissa, ne säilyttävät myös niiden maut, ravinteet ja vitamiinit. Grundig-kylmälaitteet varmistavat, että ruoka säilyy tuoreena pidempään.

Pyykinpesu & Kuivaus

Innovatiivisten tekniikoiden ja toimintojen avulla Grundig pesukoneet, kuivausrummut ja kuivaavat pesukoneet antavat kotitöihin kokonaan uuden ulottuvuuden. Kodinkoneemme paitsi vähentävät työmäärääsi, myös pitävät suosikkivaatteistasi parempaa huolta.

Me kunnioitamme luonnovaroja. Me kunnioitamme ruokaa.

Välitämme luonnosta yhtä paljon kuin ihmisistäkin. Tämä tarkoittaa, että kehitämme kestäviä laitteita, jotka on muotoiltu huolella ja suunniteltu käyttämään luonnonvaroja optimaalisesti ja näin toimimaan sopusoinnussa ympäristön kanssa. Lisäksi näemme vastuumme auttaa ihmisiä, joilla ei ole etuoikeutta tulla kotiin - nälkää ja köyhyyttä kärsiviä ihmisiä. Siksi olemme käynnistäneet Respect Food -aloitteen. Sydämemme ohjaa tällä projektilla tuomaan ihmisarvon tunnetta ruokapöytiin.

Muotoiluamme ajaa yksi ainoa asia: Sinun tarpeesi

Uskomme suunnittelun voimaan, joka antaa ensiluokkaiselle laadulle ajattoman muodon. Muotoilu, joka ei vain näytä hyvältä, mutta tekee elämästäsi upeaa - tekemällä asioista helpompaa, nopeampaa, tehokkaampaa ja nautinnollisempaa.

Erinomainen laatu

Kaikilla tuotteillamme on yksi yhteinen piirre - erinomainen laatu. Tämä ei ole sattumaa. Se on tulos tiukasta testauksesta arvoketjun jokaisessa osassa, suunnittelusta tuotantoon ja koteihin. Piirilevyt tai ruuvit, jokaisen osan on osoitettava toimivuutensa. Itse asiassa olemme varmoja, että kun testaus on valmis, Grundig-kodinkone läpäisee lopullisen vertailuarvon - jokapäiväisen käytön kotona. Myymällä sinulle tuotteemme, teemme muutakin kuin lupauksen sinulle. Annamme sinulle esimerkiksi 10 vuoden takuun valituille Inverter EcoMotors -moottoreille.

FullFresh+

FullFresh + -kylmälaitteemme hyviä esimerkkejä mielekkäästä tuotekehityksestä, ja ne tarjoavat täydelliset olosuhteet maksimaaliseen tuoreuteen: viileä ilma, joka virtaa vihannesosastoon pienten tuuletusaukkojen kautta, varmistaa tasaisen lämpötilan alhaisella kondensoitumisella ja korkealla kosteudella. Tämä luo ihanteelliset olosuhteet hedelmillesi ja vihanneksillesi. Ne eivät menetä kosteutta ja pysyvät näin luonnollisen raikkaina ja rapeina jopa kolme kertaa pidempään. Tämä tarkoittaa sinulle vähemmän hävikkiä, enemmän makua ja aina hyvää tunnetta.

Steam

Höyry takaa paremman puhdistus- ja pesutehon. Kun höyryä lisätään rumpuun ohjelman alussa, se pehmentää likaa, helpottaa sen poistamista ja antaa sinulle ihanteelliset pesutulokset. Kun höyryä lisätään ohjelman lopussa, se vähentää ryppyjä ja vähentää silitystarvetta.

PET Tub

Grundig PET Tub -ulkorumpu on yksi tärkeimmistä innovaatioistamme kestävän kehityksen tukemiseksi. Grundig-pesukoneen / kuivaavan pesukoneen * ulompi rumpu on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Niissä uudelleenkäytettäväksi tarkoitettujen luonnonvarojen käyttö on tärkeä askel kohti kestävää tulevaisuutta. Grundig on tuottanut yli 400 000 pesukonetta ja kuivaavaa pesukonetta, joiden valmistamiseen jo yli 25 miljoonaa PET-pulloa. Niinpä useat tonnit kierrätettyä muovia käytetään nyt pesukoneiden ulomman rummun muodossa jokien ja meren saastuttamisen sijaan.

ProScent

ProScent®-tekniikka raikastaa pyykin kuivausrummussa. Pieni kapseli, joka on asetettu kuivausrummun nukkasihtiin, antaa vaatteillesi valitsemasi luonnollisen tuoksun ja pitää vaatteet selvästi pehmeämpinä kuin perinteiset kuivausrummut. Tämä tekniikka eliminoi vaatteiden pesussa huuhteluaineen käytön, mikä säästää noin 22 litran nestemäisen huuhteluaineen kustannukset vuodessa.

Homewhiz

Me Grundigilla yritämme tehdä tulevaisuudesta valoisamman paikan. Tiedämme myös, että elämä on liian lyhyt tuhlatavaksi kotitöissä. Siksi olemme luoneet innovatiivisia ratkaisuja, kuten HomeWhiz smart-home -järjestelmän. Määritä yksinkertaisesti kodinkoneidesi päivittäinen aikataulu älypuhelimella tai tabletilla ja anna HomeWhizin hoitaa loput. Älykään sovelluksemme ansiosta voit nyt ohjata kodinkoneitasi mistä tahansa, milloin tahansa. Lue lisää osoitteesta www.homewhiz.com. (Kaikkia ominaisuuksia ei ole vielä julkaistu Suomessa.)

CornerWash

Grundig 5E036 -astianpesukonemalli takaa puhtaan lopputuloksen koko alakorin alueelle CornerWashin ansiosta. Kun perinteiset astianpesukoneet liikuttavat suihkuvartta pyörein liikkein, tämä innovatiivinen suihkuvarsi on suunniteltu siten, että se puhdistaa suorakulmaisen muotoisilla pesuliikkeellä. Tämän rakenteen ansiosta myös erityisen likaiset astiat puhdistuvat ja jokainen alakorin kulma saavutetaan tasaisesti. Ja 40dB:llä kone on yhtä hiljainen kuin kuiskaus.
Copyright © 2021 Veikon Kone