Grundig - Pitkän perinteen kodinkoneasiantuntija

Grundig brand bannerGrundig brand banner

Grundig uskoo, että perusarvot, jotka tekevät meistä hyviä ihmisiä, jaetaan ja opitaan ensin kotona. Ja se, mitä opimme kodeissamme, muokkaa maailmaa sen ulkopuolella. Parempi tulevaisuus alkaakin kotona ja vuosien varrella Grundig on omistautunut tekemään kaikkensa, jotta ihmisten kotielämä olisi helpompaa ja rikkaampaa luomalla tehokkaita kodinkoneita jääkaapeista ja pakastimista pesukoneisiin ja astianpesukoneisiin.

Grundig-kodinkoneet ovat apunasi arjessa!

Grundig-astianpesukoneetGrundig-astianpesukoneet

Grundig-astianpesukoneet

Grundig-astianpesukoneet ovat käyttäjäystävällisiä, hiljaisia ja luotettavia vaihtoehtoja niin pieneen kuin suurempaankin talouteen jopa 16 astiaston pesukapasiteetilla. Harjattomilla moottoreilla, laajoilla ohjelmavaihtoehdoilla ja uusimmalla tekniikalla kuten automaattisella luukun avauksella sekä Wi-Fi/HomeWhiz-liitettävyydellä varustetut tiskikoneet tekevät arjestasi helppoa. Luota Grundigiin ja pidä huolta, että keittiövälineitäsi ja astioistasi tulee aina turvallisesti täydellisen puhtaita!

Grundig-jääkaapit ja pakastimet sekä jääpakastinkaapitGrundig-jääkaapit ja pakastimet sekä jääpakastinkaapit

Grundig-kylmälaitteet

Grundig-kylmälaitteilla säilytät ruokatavarat luotettavasti ja siten myös syöt hyvin. Grundig-jääkaapit, pakastimet ja jääpakastinkaapit, myös Side-by-Side mallisina, on suunniteltu tyylikkäällä ja moderniin keittiöön sopivalla muotoilulla niin integroitavina kuin teräksen ja valkoisen värisinä. Uusimmat teknologiat automaattisesta sulatuksesta kosteussäädettäviin vihanneslaaatikoihin ja Super Fresh Zone -aluesiin pitävät kaikki ruokatarvikkeesi täydellisen herkullisina päivästä toiseen!

Grundig-pyykinpesukoneet ja kuivausrummnutGrundig-pyykinpesukoneet ja kuivausrummnut

Grundig pyykinpesu & kuivaus

Grundig-pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tarjoavat huippuluokan pesutuloksia ainutlaatuisen edistyksellisellä teknologialla. Jopa 10kg pesu- ja kuivauskapasiteetilla Grundig-pyykinhoitolaitteet sopivat jokaisen talouden tarpeeseen ja niiden edistyksellinen teknologia automaattisesta pesuaineen annostelusta, höyrytoimintoihin ja energiatehokkaaseen lämpöpumpputeknologiaan takaavat parhaat lopputulokset joka pesukerralla. Pidä huolta vaatteistasi Grundigin avustuksella!

Grundig-arvot laadun takeena!

Grundig kunnioittaa luonnovaroja. Grundig kunnioittaa ruokaa.

Grundig välittää luonnosta yhtä paljon kuin ihmisistäkin. Tämä tarkoittaa kestävien laitteiden kehittämistä, jotka on muotoiltu huolella ja suunniteltu käyttämään luonnonvaroja optimaalisesti ja näin toimimaan sopusoinnussa ympäristön kanssa. Lisäksi Grundig näkee vastuunaan auttaa myös nälästä ja köyhyydestä kärsiviä ihmisiä. Siksi Grundig on käynnistänyt Respect Food -aloitteen. Tällä projektilla Grundig tuo ihmisarvon tunnetta ruokapöytiin. 

Grundig-suunnittelua ajaa yksi ainoa asia: Sinun tarpeesi

Grundig uskoo suunnittelun voimaan, joka antaa ensiluokkaiselle laadulle ajattoman muodon. Muotoilu, joka ei vain näytä hyvältä, mutta tekee elämästäsi upeaa - tekemällä asioista helpompaa, nopeampaa, tehokkaampaa ja nautinnollisempaa.
 

Erinomainen laatu

Kaikilla Grundig tuotteilla on yksi yhteinen piirre - erinomainen laatu. Tämä ei ole sattumaa. Se on tulos tiukasta testauksesta arvoketjun jokaisessa osassa, suunnittelusta tuotantoon ja koteihin asti. Piirilevyt tai ruuvit, jokaisen osan on osoitettava toimivuutensa. Näin varmistetaan Grundig-kodinkoneen läpäisevän ultimaattisen testauksen - jokapäiväisen käytön kotona. Grundig lupauksen takeena on myös kattava takuu.

Tutustu ainutlaatuisiin Grundig-kodinkoneiden ominaisuuksiin!

FullFresh+-kylmälaitteet

FullFresh + -kylmälaitteet ovat hyviä esimerkkejä mielekkäästä tuotekehityksestä, ja ne tarjoavat täydelliset olosuhteet maksimaaliseen tuoreuteen. Viileä ilma, joka virtaa vihannesosastoon pienten tuuletusaukkojen kautta, varmistaa tasaisen lämpötilan alhaisella kondensoitumisella ja korkealla kosteudella. Tämä luo ihanteelliset olosuhteet hedelmillesi ja vihanneksillesi. Ne eivät menetä kosteutta ja pysyvät näin luonnollisen raikkaina ja rapeina jopa kolme kertaa pidempään!

FiberCatcher-mikrokuitusuodatin

Maailman ensimmäinen integroitu mikrokuitusuodatinteknologia pesukoneissa. Grundig-pesukoneet, joissa on FiberCatcher™-teknologia, keräävät jopa 90 % mikrokuiduista synteettisten pesuohjelmien aikana. Näin varmistetaan, että synteettiset mikrokuidut – jotka ovat tällä hetkellä suurin vaaratekijä ympäristölle – suodatetaan, jolloin estetään niiden pääsy arvokkaisiin vesistöihimme ja valtameriimme.

Grundig astianpesukoneet

Grundig astianpesukoneet mahdollistavat puhtaan lopputuloksen koko alakorin alueelle laadukkaan suihkuvarren ansiosta. Astianpesukoneet, joissa on InterACT-toiminto, tekevät pesusta entistä älykkäämpää. InterACT-toiminto analysoi astioiden likaisuuden ja mukauttaa pesuohjelman sen mukaan. HomeWhiz-sovelluksella WiFi-yhteyden mahdollistavat Grundigin pesukonemallit tarjoavat entistä älykkäämpää ja joustavampaa käyttöä kodinkoneillesi.

PET Tub -ulompi rumpu

Grundig PET Tub -ulkorumpu on yksi tärkeimmistä Grundig-innovaatioista kestävän kehityksen tukemiseksi. Grundig-pesukoneen / kuivaavan pesukoneen ulompi rumpu on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Luonnonvarojen uudelleenkäyttö on tärkeä askel kohti kestävää tulevaisuutta ja Grundig on tuottanut yli 400 000 pesukonetta ja kuivaavaa pesukonetta PET-pulloja kierrättämällä. Näin useat tonnit kierrätettyä muovia käytetään nyt pesukoneiden rummun muodossa jokien ja meren saastuttamisen sijaan.

Homewhiz Wi-Fi-yhdistettävyys

Grundig pyrkii tekemään tulevaisuudesta valoisamman paikan tietäen, että elämä on liian lyhyt tuhlatavaksi kotitöissä. Siksi Grundig on luonut innovatiivisia ratkaisuja, kuten HomeWhiz smart-home -järjestelmän. Määritä yksinkertaisesti kodinkoneidesi päivittäinen aikataulu älypuhelimella tai tabletilla ja anna HomeWhizin hoitaa loput. Älykään sovelluksen ansiosta voit nyt ohjata kodinkoneitasi mistä tahansa, milloin tahansa. Lue lisää Homewhizistä.

 

ProScent-tuoksutekniikka

ProScent®-tekniikka raikastaa pyykin kuivausrummussa. Pieni kapseli, joka on asetettu kuivausrummun nukkasihtiin, antaa vaatteillesi valitsemasi luonnollisen tuoksun ja pitää vaatteet selvästi pehmeämpinä kuin perinteiset kuivausrummut. Tämä tekniikka eliminoi vaatteiden pesussa huuhteluaineen käytön, mikä säästää noin 22 litran nestemäisen huuhteluaineen kustannukset vuodessa.