OnePlus - Ei kompromisseja, Never Settle

OnePlus luo ensiluokkaista, käyttäjäkeskeistä huipputeknologiaa, joka haastaa markkinoiden muut valmistajat ja alan status quon. Vuonna 2013 rohkean Never Settle -mantran ympärille perustettu OnePlus luo jatkuvasti premium-älypuhelimia, täysin langattomia kuulokkeita ja ohjelmistoja, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Ensiluokkaisen tehokkaat prosessorit, nopeimmat 5G-yhteydet, upeimmat AMOLED-näytöt ja lippulaivatason Hasselblad-kamerat. Näistä koostuvat jokaiselle käyttäjälle sopivat Never Settle hengen mukaiset OnePlus-älypuhelimet. Never Settle -mantrassa ei ole kyse täydellisyydestä. Kyse on jatkuvasta pyrkimyksestä parempaan.

Never Settle, vaan valitse OnePlus-puhelimet!

Oneplus älypuhelimetOneplus älypuhelimet

OnePlus Series -älypuhelimet

Numeroidut OnePlus lippulaivaluokan puhelimet ovat täynnä tehoa, parhaita kameroita, sulavimpia näyttöjä ja ensiluokkaista muotoilua. OnePlus 9 Pro puhelin tarjoaa nopeaa ja saumatonta 5G suorituskykyä sekä vain OnePlus-puhelimista löytyvät Hasselblad-kamerat. Uusimmasta OnePlus 11:sta puolestaan löydät 3. sukupolven Hasselblad-kameran, Snapdragon® 8 Gen 2 -mobiilialustan ja 120Hz uskomattoman näytön.

OnePlus Nord älypuhelimetOnePlus Nord älypuhelimet

OnePlus Nord Series -älypuhelimet

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset OnePlus Nord -sarjan puhelimet tuovat huippuluokan tehon ja ominaisuudet myös lippulaivatason hintoja halvempiin puhelimiin. OnePlus Nord CE 2 Lite puhelimesta löydät kaiken oleellisen aina 5G-yhteydestä ja AI-kamerasta dynamiseen 120Hz näyttöön. Uusimmassa ja parhaimmassa OnePlus Nord 2T -kännykässä on valoa ihan uudella tavalla hyödyntävä Sony IMX766 -kamerasensori sekä 80W SUPERVOOC pikalataus.

OnePlus Nord 2T 5G -puhelin

Nopeasta tuli nopeampi. Kaikki on vähän nopeampaa ja parempaa OnePlus Nord 2T -puhelimen MediaTek Dimensity 1300 -piirisarjalla, jonka 5G-valmis tekoälyteknologia tehostaa kaikkea aina peleistä kuvaamiseen ja sovellusten käynnistysnopeuteen. Myös Nord 2T:n pikalataus on nopeinta laatua: 80W SUPERVOOC lataa päivän virrat 4 500 mAh akkuun vain 15 minuutissa. Kokonaisuuden kruunaa 50MP pääkamera, jonka suuri Sony IMX766 -lippulaivakenno imuroi 56 % enemmän valoa tuottaen upean värikkäitä kuvia heikossakin valaistuksessa.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelin

OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelimen Snapdragon® 695 -piirisarjan 5G-valmius ja energiatehokas kahdeksanytiminen arkkitehtuuri sekä suuri 120 Hz näyttö antavat tehoa ja sulavuutta joka käyttöön. 64 megapikselin kolmoiskameran ja hauska valikoiman optimoituja valokuva- ja video-ominaisuuksia avulla tallennat elämäsi parhaimmillaan. Ja mahtavan 5 000 mAh:n akun sekä 33W SuperVOOC -pikalatauksen ansiosta sinulla on enemmän aikaa pelaamiseen, suoratoistoon ja kaikkeen mitä rakastat.

OnePlus täysin langattomat kuulokkeetOnePlus täysin langattomat kuulokkeet

OnePlus -täysin langattomat kuulokkeet

OnePlus Buds Pro ja OnePlus Buds Pro 2 täysin langattomat kuulokkeet tuovat korviisi ääntä ilman rajoja. Sulje hälyt pois ympäriltäsi ja uppoudu valitsemaasi äänimaailmaan niiden älykkäällä melunvaimennuksella ja nauti upeasta äänenlaadusta Dolby Atmos -tuen omaavilla 11mm dynaamisilla kaiutinelementeillä. Jopa 38 tunnin akunkesto, pikalataus ja IP55-suojaus pitävät sinut menossa pitkään ja läpi sään kuin sään.

OnePlus-lisätarvikkeet

Alkuperäiset OnePlus-lisätarvikkeet puhelimille pitävät kännykkäsi suojassa arjen kolhuilta ja naarmuilta sekä antavat lisätehoa lataukseen. OnePlus-näytönsuojat suojaavat näyttösi ja eri väreissä sekä kuvioinneilla saatavilla olevat puhelinkotelot ja suojakuoret sopivat puhelimeesi saumattomasti ja tuntuvat miellyttävältä kädessä. Langattoman Warp Charge 50 -laturitelineen avulla koet kaikkien aikojen vaivattomimman lataamisen.

Tutustu OnePlussan Never Settle -teknologioihin!

OnePlus SUPERVOOC 80W pikalataus

OnePlussan 80W SUPERVOOC pikalataus tarjoaa ainutlaatuisen nopeaa latausta, jolla ssaat koko päiväksi riittävän latauksen kätevästi vain 15 minuutissa. Ei enää tyhjästä akusta huolehtimista tai virransäästön kanssa leikkimistä. Kun virta uhkaa loppua laita kaapeli kiinni, odota hetki, ja jatka matkaa!

OxygenOS 12 - Astu omaan palatsiisi

Tutustu uuteen visuaaliseen suuntaukseen, joka perustuu yksinkertaisiin ja kuvioituihin grafiikoihin. OxygenOS 12 auttaa keskittymään työhön, lepoon ja pelaamiseen ja vaihtamaan saumattomasti niiden välillä. Nopeuta seuraavan tason nopeaan ja jouhevaan suorituskykyyn, joka kuvastaa Never Settle -filosofiaa.

OnePlus × Hasselblad - Valokuvaaminen uudelleensuunniteltuna

Hasselbladin poikkeuksellinen kuvanlaatu erottaa sen kaikista muista kameranvalmistajista. Hasselbladin kamerat ovat kuvannet monia historian ikonisimpia hetkiä jo 80 vuoden ajan – aina vaikuttavista muotokuvista ihmisen ensimmäisiin askeliin kuussa. Yhdessä Hasselbladin kanssa OnePlus tuo sinulle todelliset maailman värit ja uskomattoman kuvanlaadun tarjoten ennennäkemättömän mobiilivalokuvauskokemuksen.