ONEPLUS

OnePlus on globaali teknologiayhtiö, joka valmistaa premium-luokan älypuhelimia ja lisätarvikkeita. Olemme asiakaslähtöinen yritys, joka pyrkii yhdessä yhteisönsä kanssa luomaan ainutlaatuisen, huipputason käyttökokemuksen asiakkailleen laadukkailla ja tehokkailla laitteillaan sekä käyttöjärjestelmillään.

Puhelimet

Meiltä löydät itsellesi puhelimen, jossa yhdistyy erinomainen kamerajärjestelmä, nopea Warp Charge -pikalataus, tehokas prosessori sekä korkean virkistystaajuuden sulava näyttö. Miksi joustaa puhelimen ominaisuuksien välillä, kun voit saada ne kaikki?

Audio

Hanki itsellesi kuulokkeet, jotka ovat tyylikkäät, vedenkestävät ja joissa on erinomainen äänentoisto. OnePlus Buds ja Bullets -malliemme kuulokkeilla saat tunteja kestävää langatonta kuuntelua vain minuuttien latauksella.

Lisätarvikkeet

Ei puhelinta ilman suojakuoria. Valitse itsellesi kuoret iskua vaimentavista, pitoa lisäävistä ja tyylikkäistä kuorista. Tuo esiin puhelimesi upeat värit läpinäkyvällä suojakuorella, tai räätälöi laitteesi ulkonäköä Sandstone-, Karbon- tai Nylon-kuorella.

SULAVA SKROLLAUS

Arvostatko enemmän puhelimen tehokkuutta, terävää kameraa, nopeaa latausta vai sulavaa näyttöä? Mikäli et osaa valita, ei hätää, sillä OnePlus 8T -puhelimesta löydät ne kaikki. Tällä lippulaivapuhelimella skrollaat sulavasti 120 hertsin näytöllä, samalla kun Qualcomm Snapdragon 865 -huippuprosessori pyörittää useita sovelluksiasi samanaikaisesti vaivatta. Mikäli sinulle tulee kiire valokuvaamaan 48 megapikselin neloiskameralla, saat nopeasti vartissa virtaa koko päiväksi, kiitos Warp Charge 65 -pikalatausteknologian. Kaiken tämän kokoaa yhteen sulava ja visuaalisesti näyttävä muotoilu.

VAPAUTA MUSIIKKISI

Uusien OnePlus Buds Z -kuulokkeiden avulla nostat kuuntelukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin. Kuulokkeiden bassotehostuksella jokainen biitti tuntuu syvemmältä ja yksityiskohtaisemmalta, samalla kun kuulokkeiden in-ear-muoto ja kevyt rakenne pitävät kuulokkeet visusti korvissasi. Näillä kuulokkeilla kelpaa myös urheilla, sillä IP55-luokitus takaa erinomaisen veden- ja hienkeston. Pikalatauksen ansiosta voit ladata vain 10 minuuttia ennen lähtöäsi ja saat 3 tuntia kirkasta äänentoistoa. Täydellä latauksella voit kuunnella suosikkikappaleitasi jopa 20 tuntia.
Copyright © 2021 Veikon Kone