Whirlpool-kylmälaitteet, pyykinpesukoneet ja muut kodinkoneet

Whirlpool on jo 110 vuoden ajan ollut sitoutunut olemaan maailman paras keittiön kodinkonekone- ja pesukonevalmistaja, joka pyrkii jatkuvasti parantamaan arkea ja helpottamaan ihmisten kotielämää. Yhä digitalisoituvassa maailmassa yritys ajaa määrätietoisesti innovaatiota vastatakseen kuluttajien muuttuviin tarpeisiin ikonisen brändinsä kautta.

Whirlpool-kodinkoneet tyylikkäistä integroitavista ja vapaasti sijoitettavista kylmälaitteista huippuluokan uuneihin ja keittotasoihin sekä pyykinpesukoneisiin ja kuivausrumpuihin ovat korkeinta laatuluokkaa. Whirlpoolin uusimilla teknologioilla ja tehokkaimmilla ominaisuuksilla säilytät ruoat täydellisissä olosuhteissa niin jääkaapeissa kuin pakastimissa, valmistat täydelliset ateriat uunien automaattisilla ohjelmilla ja saat aina säihkyvän puhtaita tuloksia niin tiskikoneilla kuin pyykinpesussa. Whirlpool parantaa arkista elämää, tänään ja huomenna sekä tulevaisuudessa!

Whirlpool-kodinkoneet keittiöön!

Whirlpool-jääkaapit ja pakastimetWhirlpool-jääkaapit ja pakastimet

Whirlpool-kylmälaitteet

Whirlpoolin jääkaapit ja pakastimet tuovat luotettavaa varmuutta ruokien säilyttämiseen huipputeknologiallaan ja jokaiseen keittiöön sopivalla tyylikkään innovatiivisella muotoilullaan. Whirlpoolilta saat niin perinteisen valkoiset kuin teräksisetkin kylmälaitteet sekä tietysti myös integroimalla juuri omaan keittiöön sovitettavat laitteet niin yksittäisinä kuin side-by-side mallisina. Automaattinen sulatus, digitaaliset näytöt ja ainutlaatuinen 6TH SENSE sensoriteknologia pitävät huolta, että kaikkien säilöttävien ruokien vitamiinit ja ravinteet säilyvät täydellisesti.

Whirlpool-astianpesukoneetWhirlpool-astianpesukoneet

Whirlpool-astianpesukoneet

Whirlpool-astianpesukoneet ovat täydellinen vaihtoehto helpottamaan arkiaskareiden hoitoa. Ne ovat ainutlaatuisen energiatehokkaita ja löydät niistä tilaa jopa 14 vakioastiastolle eli ne sopivat maniniosti jopa ison perheen käyttöön. Nopeat ja eri tarkoituksiin sopivat pesuohjelmat, kätevät erilliset aterintasot, sekä 6TH SENSE anturiteknologia ja automaattinen luukun avaus ohjelman lopussa ovat vain joitain Whirlpool-tiskikoneista löytyviä käteviä ominaisuuksia. Tietysti saat nämä huippulaatuiset koneet astioiden pesuun niin täysin integroitavina kuin valkoisina tai ruostumattoman teräksen värisinäkin.

Whirlpool-uunit ja tasotWhirlpool-uunit ja tasot

Whirlpool-uunit ja tasot

Whirlpoolin kalusteisiin asennettavat erillisuunit ja tehokkaat keraamiset ja induktiokeittotasot tekevät kenestä tahansa kokkauksen ammattilaisen aina parhailla tuloksilla. Whirlpoolin 6TH SENSE uuneissa on muun muassa valmiiksi ohjelmoituja reseptejä, joilla ruoan valmistus on helppoa: valitset vain haluamasi reseptin ja 6TH SENSE hoitaa loput. Löydät myös pyrolyysipuhdistusta, paistolämpömittarit sekä jopa WiFi-yhteydet. Keittotasoista puolestaan löydät paistoa helpottavat muokattavat flexiCook -alueet, ajastimet, sekä booster-tehostustoiminnot. Tietysti tasot saat omaan keittiöön sopivilla mitoilla.

Whirlpool-kodinkoneet pyykinhoitoon!

Whirlpool-pyykinpesukoneetWhirlpool-pyykinpesukoneet

Whirlpool-pyykinpesukoneet

Energiatehokkaat ja kuiduille lempeät Whirlpool-pyykinpesukoneet tekevät pyykinpesusta helppoa kuin tanssi. Edistynyt 6TH SENSE teknologia yhdessä useiden erilaisten pesuohjelmien kanssa varmistavat, että vaatteistasi tulee aina täydellisen puhtaita ja että ne pysyvät täydellisessä käyttökunnossa vuosien ajan. Lisäksi Whirlpoolin FreshCare+ toiminto pyörittää vaatteita rummussa lempeästi höyryn kera tehden niistä raikkaita ja rypyttömiä ohjelman päätyttyä. Löydä helpotusta arkeen Whirlpool-pesukoneella!

Whirlpool-kuivaavat pesukoneetWhirlpool-kuivaavat pesukoneet

Whirlpool-kuivaavat pesukoneet

Tehokkaat ja käytännölliset Whirlpoolin kuivaavat pyykinpesukoneet säästävät niin aikaa kuin vaivaa. Samoin kuin tavallisten Whirlpool-pesukoneiden kanssa, tulevat myös kuivaavat pesukoneet 6TH SENSE, FreshCare ja SteamCare teknologioilla, jotka pitävät vaatteistasi huolta ainutlaatuisen lempeästi. Mutta tämän lisäksi ne toimivat myös kuivausrumpuina, joka mahdollistaa esimerkiksi 1kg pyykkykuorman pesun ja kuivauksen vain 45 minuutissa; tietenkin täydellisin Whirlpool-tuloksin.

Whirlpool-kuivausrummutWhirlpool-kuivausrummut

Whirlpool-kuivausrummut

Lämpöpumpulla ja invertterimoottoreilla varustetut Whirlpool-kuivausrummut ovat varmasti energiatehokkaita mutta kuitenkin samalla lempeitä vaatteillesi. 6TH SENSE 3Dry teknologia säätää automaattisesti kuivausprosessia ja takaa tasaisen lämmönjakautumisen rummussa, jolloin kuivaustulokset pysyvät erinomaisena käytöstä toiseen sekä tietysti erilaisilla tietyille kuiduille sopivilla ohjelmilla. Löydät juuri omaan tarpeeseen sopivan kuivausrummun jopa 9kg kuivauskapasiteetilla Whirlpoolin valikoimasta!

Opi lisää ainutlaatuisista Whirlpool-ominaisuuksista!

6th Sense jääkaappipakastimet

Edistyneet 6TH SENSE Fresh Control -anturit tarkistavat jatkuvasti lämpötilaa ja kosteustasoa koko jääkaapin sisällä, palauttaen säilytyslämpötilan 5 kertaa nopeammin ja säätäen aktiivisesti oikean kosteustason. Älykäs algoritmi ohjaa itsenäisesti kompressoria ja tuuletinta varmistaakseen, että ihanteelliset olosuhteet palautetaan ja ylläpidetään aina.

Whirlpool Supreme Silence

Erinomaisen puhdistustuloksen ei enää tarvitse häiritä kodin rauhaa. Uusissa Whirlpool Supreme Silence -pesukoneissa on erityinen moottori ja vankka rakenne, jotka on suunniteltu aina hiljaiseen suoritukseen: suurin linkouksen melutaso on vain 71 dBA, joten pesukonetta voi käyttää mihin aikaan tahansa ilman tarpeetonta melua. Whirlpool Supreme Silence sisältää myös pitkälle kehitettyä teknologiaa ja erityisiä antureita, jotka säätävät automaattisesti energiankulutusta, pesuainetta ja vedenkulutusta.

FreshCare+ by Whirlpool

Uusi FreshCare+-järjestelmä pitää vaatteet raikkaina pesuohjelman päätyttyä. FreshCare+ estää pahojen hajujen muodostumisen, vaikka pyykki jäisi pesukoneeseen tunneiksi. Kun sinulla ei ole aikaa tyhjentää konetta tai aiot olla illan poissa kotoa, tämä järjestelmä pitää pyykin pehmeänä ja raikkaana pesukoneen sisällä jopa kuuden tunnin ajan pesuohjelman päättymisen jälkeen. Tämä tapahtuu pyörittämällä pyykkejä hellävaraisesti ja hitaasti rummussa kahdensuuntaisilla rummunliikkeillä sekä tasaisin väliajoin höyryttämällä.