AMD tietokoneet, kannettavat ja prosessorit

AMD on maailmanlaajuisesti tunnettu huippulaatuisten prosessoreiden ja näytönohjainratkaisujen valmistaja, jonka laitteet ja tuotteet on tarkoitettu auttamaan ratkaisemaan maailman vaikeimpia haasteita vapauttamalla tutkijat, luojat, keksijät ja tutkimusmatkailijat prosessointitehon rajoitteista. AMD onkin tietotekniikkamaailman edelläkävijä tehokkailla uusimpaan prosessiteknologiaan perustuvilla arkkitehtuureillaan.

Vuonna 1969 Piilaakson start-up-yrityksenä perustetun AMD:n matka alkoi muutaman kymmenen työntekijän keskittymisellä huippuluokan puolijohdetuotteisiin. Näistä vaatimattomista alkuvaiheista AMD on kasvanut maailmanlaajuiseksi yritykseksi, joka on saavuttanut monia tärkeitä alan ensimmäisiä saavutuksia matkan varrella. AMD onkin ainoa yritys maailmassa, jolla on sekä korkean suorituskyvyn prosessori- että korkean suorituskyvyn grafiikkatekniikan asiantuntemus ja kyky yhdistää ne räätälöidyiksi ratkaisuiksi. Suorituskykyinen tietojenkäsittely vaikuttaa moderniin elämään kaikin tavoin ja AMD on sitoutunut rakentamaan upeita tuotteita, jotka luovat seuraavan sukupolven tietojenkäsittelykokemuksia.

Löydä AMD tietokoneet

Löydä AMD prosessorit ja FreeSync näytöt

Löydä AMD tietokoneet

AMD kannettavatAMD kannettavat

AMD kannettavat

AMD Ryzen tai Athlon mobiilisuorittimilla varustetut kannettavat tietokoneet tarjoavat eniten ytimiä ohuimmissa ja kevyimmissä kannettavissa tietokoneissa. Pienistä yrityksistä suuriin firmoihin ja myös henkilökohtaiseen käyttöön AMD prosessorit tarjoavat missä tahansa käytössä toimivaa joustavuutta kaikkiin nykyaikaisiin tietokonetarpeisiin. Jos sinä tai yrityksesi tarvitset poikkeuksellista suorituskykyä ja reagointikykyä sekä turvallisuutta ja ammattimaisia ominaisuuksia, AMD prosessorit ovat sinua varten. Ja AMD Ryzen prosessorit toimivat myös parhaimpien pelikannettavien pohjana. Kun haluat korkean kuvataajuuden, sujuvan pelikokemuksen ja uskomattoman visuaalisen tarkkuuden, valitse seuraavaan pelikannettavaasi AMD!

AMD pöytätietokoneetAMD pöytätietokoneet

AMD pöytäkoneet

Jos haluat pöytäkoneen, jossa on nopea reagointikyky, upea viihdekokemus ja edistynyt prosessoritekniikka, vastaus on AMD. AMD:n kehittyneet Ryzen prosessorit tehokkailla moniytimillä takaavat hämmästyttävän reagointikyvyn ja tehokkuuden päivittäiseen tuottavuuteen työssä kuin työssä, surffaamiseen netissä ja useiden tehtävien suorittamiseen samaan aikaan – kaikki pysyen myös viileänä ja hiljaisena. Ryzen prosessorit pöytäkoneisiin tuovat tehoa myös rankempaan käyttöön: Ryzen ja AMD Radeon grafiikka mahdollistavat sulavan pelaamisen ja tehokkaan luomistyön niin henkilökohtaisessa kuin yrityskäytössä. Päivitä maailman edistyneimpiin prosessoreihin moderneimmalla tekniikalla ja koe AMD teknologian ainutlaatuinen teho.

AMD prosessorit ja näytöt

AMD prosessoritAMD prosessorit

AMD prosessorit

Rakenna PC, jossa on maailman edistyinemmät prosessorit ja joiden suorituskyky on aina nopea ja luotettava – riippumatta siitä mitä siltä pyydät. Kun käytössäsi on maailman edistyneimmät prosessoriarkkitehtuurit jokapäiväisille käyttäjille, yrityksille, pelaajille ja sisällöntuottajille, mahdollisuudet ovat rajattomat. Pelaatpa sitten uusimpia pelejä, suunnittelet seuraavaa pilvenpiirtäjää tai käsittelet massadataa, tarvitset tehokkaan prosessorin, joka pystyy käsittelemään kaiken – ja vielä enemmän. Kun tehontarve kasvaa, AMD Ryzen sarjan prosessorit asettavat riman korkealle sekä pelaajille, taiteilijoille että tieteentekijöille.

AMD FreeSync näytötAMD FreeSync näytöt

AMD FreeSync näytöt

Koe repeilemätöntä, saumatonta, ja matalaviiveistä pelaamista AMD FreeSync tuetuilla näytöillä. FreeSync on AMD:n versio adaptiivisesta synkronointitekniikasta, jonka avulla näyttö pystyy vaihtelemaan virkistystaajuutta, jotta se vastaa näytönohjaimen renderöintinopeutta. Näin eliminoidaan repeily ja luodaan saumaton matalaviiveinen pelikokemus. FreeSync Premium Pro lisää tuen HDR-sisällölle tehden siitä entistä aidompaa ja elävämpää. Minkä tahansa FreeSync-muodon käyttämiseen tarvitaan FreeSync-sertifioitu näyttö ja PC, jossa on AMD-näytönohjain tai Xbox One X tai Xbox One S konsoli.

Ainutlaatuiset AMD teknologiat

Zen 3 prosessoriarkkitehtuuri

AMD Ryzen 5000 -sarjan pöytätietokoneprosessoreissa debytoinut Zen 3 -arkkitehtuuri on legendaarisen Zen-suunnitteluperheen uusin muoto, joka mahdollistaa tehokkaamman suorituskyvyn, energiatehokkuuden ja matalamman viiveen. Zen 3 -arkkitehtuuri tuo 8 ydintä ja 32 Mt L3-välimuistia yhteen yhdeksi resurssiryhmäksi, mikä on tehokas yhdistelmä PC-peleihin ja muuhun tehokäyttöön. Erityisen vaikuttavaa on, että Zen 3 -arkkitehtuurin suorituskyvyn lisäys saavutetaan ilman, että virrankulutus tai lämpö lisääntyy.

AMD RDNA 2 arkkitehtuuri

AMD RDNA 2 -arkkitehtuuri on perusta seuraavan sukupolven PC-peligrafiikalle, sekä PlayStation 5- ja Xbox Series S- ja X -konsolien teholle. AMD RDNA 2 -arkkitehtuuri tuo merkittäviä parannuksia pelisuoritusarkkitehtuureihin parannetun laskentayksikön, uuden visuaalisen suoritustason ja täysin uuden AMD Infinity Cachen muodossa, joka mahdollistaa korkearesoluutioisen pelisuorituksen eloisalla grafiikalla. Uutena AMD RDNA 2 -laskentayksikössä on myös tehokas Ray Accelerator raytracing eli säteenseuranta-arkkitehtuuri. Se on DNA, joka antaa voiman peleillesi, DNA, joka herättää pelisi henkiin, DNA, joka kehittyy jatkuvasti.

AMD FidelityFX Super Resolution

AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) käyttää huippuluokan superoptimoitua spatiaalista kuvanparannustekniikkaa, joka auttaa tehostamaan kuvataajuuttasi ja tarjoamaan korkealaatuisia ja korkearesoluutioisia pelikokemuksia ilman, että sinun tarvitsee päivittää uuteen näytönohjaimeen. Huippuluokan tehostusalgoritmi tarjoaa lähes alkuperäisen resoluution laatuisia pelikokemuksia ja "Performance"-tilassa saat keskimäärin 2,4-kertaisen suorituskyvyn 4K-tarkkuudella FSR-tuettujen pelien kanssa.