JBL-kuulokkeet, kaiuttimet, ja soundbarit

Emme vain kuule ääntä, vaan koemme sen. Ja JBL uskoo, että juuri nämä kokemukset ovat avainosassa auttamassa meitä määrittelemään elämäämme. Tästä syystä JBL tarjoaa ammattimaisen ja mukaansatempaavan äänen, joka tekee joka hetkestä todellakin kokemisen arvoisen. Niin henkilökohtaiseen käyttöön lenkkipolulle tai työmatkalle kuin kaveriporukan iloksi rannalle tai puistoon. JBL mahdollistaa parhaan äänenlaadun ja kuuntelukokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Etsitpä sitten uskomattoman mukavia ja käteviä true wireless kuulokkeita parhaalla äänenlaadulla, langattomia on-ear tai over-the-ear kuulokkeita bluetoothilla, tai vankan käytettäviä langallisia kuulokkeita löydät ne kaikki JBL-valikoimasta. Samoin saat helposti mukana kulkevat bluetooth- ja bilekaiuttimet juhlien ratoksi sekä tietysti soundbarit viihde-elämysten nostamiseen täysin uudelle tasolle. Kaikki taatulla JBL-äänenlaadulla, joka vie sinut mukanaan ja herättää musiikkisi ja viihteesi eloon.

Uusimmat JBL-kuulokkeet!

Uusimmat JBL-kaiuttimet ja soundbarit!

Löydä JBL-kuulokkeet omaan makuun!

JBL täysin langattomat kuulokkeetJBL täysin langattomat kuulokkeet

JBL True Wireless -kuulokkeet

Vapaudu johtojen sorron alta. Täysin. Täysin langattomat JBL true wireless -kuulokkeet antavat sinulle mahdollisuuden elää elämääsi ja kuunnella lempimusiikkiasi ainutlaatuisen helposti ilman johtojen ja kaapeleiden kanssa sähläystä. Suoratoista musiikkia ja puheluita langattomasti ensiluokkaisella JBL-äänellä, aktiivisella melunvaimennuksella sekä pitkällä akunkestolla, jota voidaan pidentää pikalatauksella. Uusinta teknologiaa tarjoavat JBL true wireless -kuulokkeet voivat sisältää myös erilaiset ääniassistentit sekä Ambient Aware ja TalkThru ominaisuudet, joilla voit pitää napit korvissa ilman taukoja. Koe upea JBL-nimikkoääni ja nauti täysin langattomasta elämästä!

JBL langattomat kuulokkeetJBL langattomat kuulokkeet

JBL-langattomat kuulokkeet

Maailman parhaiden kaiuttimien asiantuntemusta hyödyntäen JBL-insinöörit ovat luoneet erittäin kevyitä ja tärkeimmillä elämää helpottavilla ominaisuuksilla varustettuja over & on-ear langattomia kuulokkeita. Tietysti myös tinkimättömällä JBL-äänellä. Useilla eri tyyleillä ja väreillä saatavana olevat langattomat JBL kuulokkeet on suuniteltu ottamaan huomioon nykypäivän audiofiilien tarpeet JBL-nimikkoäänellä, aktiivisella melunvaimennuksella, ja jopa kymmenien tuntien käyttöajalla. Erinomaisen äänenlaadun, uskomattoman mukavuuden ja vankan kestävyyden ansiosta JBL kuulokkeet ovat ihanteellisia käyttöön kuin käyttöön. Voit luottaa JBL laatuun!

Langalliset JBL-kuulokkeetLangalliset JBL-kuulokkeet

JBL-langalliset kuulokkeet

Kuuntele suosikkiartistiesi hittejä tehokkailla elementeillä, jotka luovat erinomaisen taajuusvasteen ja puhtaan basson, joka on syvä, voimakas ja tarkka. Langalliset JBL kuulokkeet ovat markkinoiden arvostetuimpia kuulokkeita ja ne ovat loistava valinta henkilöille, jotka haluavat mukavan, korkealaatuisen äänentoiston ilman turhaa monimutkaisuutta. JBL nappikuulokkeet on suunniteltu estämään ympäristön melua ja tarjoamaan lisää mukavuutta tuntien kuunteluun ja suoratoistoon. Nykyaikaisen muotoilun, uskomattoman suorituskyvyn, ja innovatiivisen tekniikan ansiosta ne sopivat erinomaisesti käyttöön arkielämän haasteissa.

Tutustu JBL-kaiuttimiin ja soundbareihin!

JBL bluetooth- ja kannettavat kaiuttimetJBL bluetooth- ja kannettavat kaiuttimet

JBL Bluetooth-kaiuttimet

Kuuntele musiikkia ja podcasteja kätevästi missä tahansa minne päivittäiset seikkailusi sinut vievät. JBL langattomat bluetooth-kaiuttimet ovat helppoja kuljettaa mukana ja hauskoja ottaa mukaan, kun halu musiikista nauttimiseen iskee. Vietitpä sitten spontaaneja tanssijuhlia ystävien kanssa tai haluat soittaa rauhoittavia sävelmiä puistossa rentoutuessa, sinulle löytyy tyyliisi sopiva JBL bluetooth-kaiutin. Uskomaton äänenlaatu ja basso, pitkäkestoinen akku, helppokäyttöinen Bluetooth-tekniikka ja IP-sertifioitu vedenpitävä suojaus tekevät kannettavista JBL-kaiuttimista parhaan tavan nauttia musiikista poissa kotoa tai miksei kotonakin.

JBL soundbaritJBL soundbarit

JBL-soundbarit

4K kuvalaadun televisiot ovat hienoja mutta onko kokemus täydellinen, jos ääni ei vastaa videon laatua? Onneksi JBL-soundbarit tarjoavat elokuvateatterilaatuista ääntä joka olohuoneeseen sopivalla tyylillä, joten voit lisätä korkealaatuisen ja vaikuttavan äänen television katselukokemukseesi riippumatta siitä katsotko uusinta hittielokuvaa vai suosikkisarjasi. Jopa 9.1 tilaäänikokemuksen lisäksi JBL-soundbarit tarjoavat kätevää langatonta ja bluetooth-yhdistettävyyttä, langattomia subwoofereita, ja Dolby Atmos tukea. Muuta olohuoneesi kotiteatteriksi JBL-soundbarilla ja koe ääni ennenkokemattomalla tavalla.

JBL bilekaiuttimetJBL bilekaiuttimet

JBL-bilekaiuttimet

Aloita bileet JBL-bilekaiuttimilla, jotka on suunniteltu tuomaan täysi basso ja voimakas JBL-nimikkoääni kaikentyyppisiin juhliin ja tilaisuuksiin. JBL-bilekaiuttimet varmistavat, että seuraavat juhlasi ovat eeppiset, olipa kyseessä sitten rennompi ajanvietto kotona, tanssijuhlat rannalla tai piknik puistossa. Ne on suunniteltu pitämään juhlat käynnissä valotehosteiden, pitkäkestoisen akun sekä helpon kuljetuksen ja IP-roiskesuojauksen ansiosta. Bilekaiuttimilla soitat suosikkikappaleesi Bluetooth-, USB-, AUX- ja True Wireless Stereo -liitännöillä. Biletä siis omalla tyylilläsi ja kovalla soundilla JBL-bilekaiuttimien avulla!

JBL-teknologiat

Ambient Aware ja TalkThru teknologiat

Olitpa ulkona lenkillä tai jumissa keskellä kiireistä toimistoa, JBL:n langattomista ja täysin langattomista kuulokkeista löytyvät melunhallintaominaisuudet pitävät sinut tietoisena siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Ambient Awaren avulla voit voimistaa ympäristön ääniä ja siten kuulla ympäristösi keskeyttämättä musiikkia, kun taas TalkThru-tila laskee musiikin kuuntelutasoa ja antaa sinun keskustella ympärilläsi olevien kanssa ilman, että sinun täytyy poistaa kuulokkeet korviltasi. Pysy siis valppaana ja pidä tilanne hallinnassa TalkThrun ja Ambient Awaren avulla.

JBL PartybBoost ominaisuus

JBL PartyBoost on uusinta JBL:n teknologiaa, jonka avulla voit helposti yhdistää useita kaiuttimia toisiinsa toistaaksesi ääntä samasta lähteestä. Voit siis käyttää kahta PartyBoost -yhteensopivaa kaiutinta stereoäänen luomiseen tai vahvistaa musiikkia ja nostaa bileet uudelle tasolle yhdistämällä vielä usempia JBL PartyBoost -yhteensopivia kaiuttimia. Usko tai älä, JBL PartyBoost mahdollistaa jopa 100 kaiuttimen yhdistämisen ultimaattisen musiikkikokemuksen luomiseksi. Muun muassa JBL Charge 5 ja JBL Pulse 4 kaiuttimet tukevat toimintoa.

JBL ja Google Assistant

Google Assistantin avulla saat entistä avuliaamman kuuntelukokemuksen JBL-kuulokkeillasi. Aktivoi Google Assistant ja voit hallitta kuulokkeita ja puhelintasi kätevästi puhumalla. Esimerkiksi ohita kappaleita, kuuntele uutisia, ja käynnistä podcast. Tai säästä aikaa ja pyydä Googlea tarkistamaan kalenterisi, sää tai käytä ääntäsi paikallisten yritysten etsimiseen ja reittiohjeiden saamiseen Googlelta. Kaikki ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta taskustasi. Saa apua Googlelta yksinkertaisesti painamalla vasenta korvanappia tai korvakuppia ja kysymällä!