Epson: innovatiivista tulostusteknologiaa

Epsonin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. tulostimet, skannerit ja projektorit koti- sekä yrityskäyttöön. Epsonin tuotteet tunnetaan niiden laadusta, kestävyydestä ja ympäristöystävällisyydestä.

Epsonin laajasta tulostinvalikoimista löytyy sopiva malli niin satunnaiseen kotikäyttöön kuin yrityksillekin. Perinteisten mustesuihkutulostimien lisäksi Epson valmistaa edistyksellisiä EcoTank-tulostimia, joissa on mustekasettien sijaan suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt. Kattavien liitäntöjen ja mobiilitulostusvaihtojen ansiosta tulostus sujuu joustavasti tietokoneelta, puhelimesta tai tabletilta.

Uusimmat Epson tulostimet

Epson tuotteet

Epson tulostimetEpson tulostimet

Tulostimet

Epsonilta löydät tulostimet kotiin, kotitoimistoon ja yrityskäyttöön. EcoTankilla tulostus on edullista kotona ja toimistolla, ja Expression-sarjan tulostimilla hoidat asiakirjojen ja valokuvien tulostukset kotona. Monipuoliset WorkForce-tulostimet sopivat kotitoimistoon ja pienille yrityksille.

 

 

Epson tulostimetEpson tulostimet

Ecotank tulostimet

EcoTank-tulostimissa on mustekasettien sijaan suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt ja tulostimen mukana toimitetaan mustetta tuhansien sivujen tulostukseen. Säästät jopa 90 % tulostuskuluissa eikä sinun tarvitse enää vaihtaa mustekasetteja*.

 

 

Epson A3 tulostimetEpson A3 tulostimet

A3 tulostimet

Epsonin A3-tulostimilla hoidat helposti tulostustyöt A4- ja A3-koossa. Valikoimasta löytyy useita malleja ja voit valita käyttötarpeidesi mukaan pelkän tulostimen tai monitoimitulostimen, jossa on lisäksi skannaus, kopiointi ja faksi.

 

 

 

Epson A3 tulostimetEpson A3 tulostimet

Valokuvatulostimet

Kun haluat tulostaa huippuluokan valokuvia, valitse Epsonin valokuvatulostin. Valokuvatulostimella hoidat myös muut kodin tulostus-, skannaus- ja kopiointityöt. Kaikilla Epsonin mustesuihkutulostimilla voit tulostaa valokuvia, mutta tämän linkin taakse olemme listanneet tulostimet, jotka sopivat intohimoiselle valokuvauksen harrastajalle, kun valokuvien on oltava huippuluokkaa.

Epson paperitEpson paperit

Musteet

Epsonin musteet käyvät läpi laajan kehitysprosessin, jonka avulla varmistetaan niiden täydellinen yhteensopivuus ja laadukas tulostusjälki. Epsonin erilliset mustekasetit säästävät 50% mustetta** ja Ecotank mustepulloilla tulostus on jopa 90% halvempaa*.

Epson paperitEpson paperit

Paperit

Valitse laadukas valokuvatulostukseen tarkoitettu paperi, kun haluat säilyttää muistosi valokuvina. Epsonin valokuvapaperi on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Epsonin musteiden ja tulostinten kanssa takaamaan paras mahdollinen lopputulos.

 

Epson skanneritEpson skannerit

Skannerit

Epsonin valikoimasta löydät skannerit kotiin ja yrityskäyttöön. Skannerilla skannaat kaikki kuvat, negatiivit ja diat tehokkaasti. Erityisen Epson ReadyScan LED -tekniikan ansiosta voit aloittaa skannauksen heti eikä laitteiden lämpenemistä tarvitse odottaa.

 

Epson projektoritEpson projektorit

Projektorit

Nauti valkokangaselämyksestä kotona tai hanki projektori yritykselle. Epson on ollut maailman johtava projektorivalmistaja jo vuodesta 2001 lähtien***. Korkealaatuiset 3LCD-tekniikkaa hyödyntävät projektorit tarjoavat tarkan ja kirkkaan kuvan.

 

Huoletonta tulostusta!

Epson Ecotank

Tee kuten maailman nopein mies, Usain Bolt, ja sano hyvästit mustekaseteille! EcoTankin avulla tulostus on helppoa, huoletonta ja edullista – säästät jopa 90 % tulostuskuluissa*.

 

*Lue lisää osoitteessa epson.fi/ecotank

Laajennettu takuu tietyille Epson-tulostimille

Laajenna tulostimesi takuu 3 vuoteen rekisteröimällä tulostimesi 30 päivän sisällä ostosta.

 

Tarkista takuun ehdot ja siihen kuuluvat mallit sekä rekisteröi tuotteesi osoitteessa epson.fi/tulostintakuu.

Ota uusi tulostimesi käyttöön helposti

Osoitteesta epson.sn löydät selkeät ohjeet Epson-tulostimesi käyttöönottoon. Sivulta saat ladattua myös tulostimen ajurin ja käyttöoppaan.

Kaikki Epson musteet ja tarvikkeet