LG televisiot, pesukoneet, ja jääpakastinkaapit

Elämä on muutakin kuin uusinta teknologiaa mutta teknologia voi kuitenkin auttaa elämän haasteissa. LG tuottaa huippulaatuista ja elämää helpottavilla ominaisuuksilla varustettua kodin elektroniikkaa televisioista ja jääkaapeista pyykinpesukoneisiin ja kuivausrumpuihin, joiden avulla voit rauhassa keskittyä elämän parhaimpiin osiin ja jotka valmistavat sinut sen mahtavimpiin hetkiin.

LG Electronics perustettiin Koreassa vuonna 1958, ja siitä lähtien se on keskittynyt yrityksen haluun luoda onnellisempi ja parempi elämä heidän tuotteidensa käyttäjille. LG suunnitteleekin tuotteita, jotka ovat intuitiivisia, reagoivia ja ympäristöystävällisempiä, jotta voit kuluttaa järkevästi, olla tuottavampi ja vähentää vaikutustasi ympäröivään maailmaan. LG on sitoutunut tarjoamaan kodin elektroniikkaa, joka sopii parhaiten elämääsi, ja pitää sinut ajan tasalla viimeisimpien teknologisten edistysaskeleiden kanssa. Koska loppujen lopuksi elämä on parempaa, kun olet valmistautunut oikealla teknologialla.

Uusimmat LG-televisiot!

Uusimmat LG-kodinkoneet!

LG älytelevisiot

Huippuluokan LG OLED-televisiotHuippuluokan LG OLED-televisiot

LG OLED-televisiot

LG OLED-televisiot ovat TV-teknologian huippua ja niiden itsevalaisevat pikselit tuovat mukaansatempaavimman elokuvateatterimaisen katselukokemuksen ainutlaatuisella väritoistolla suoraan kotiisi Dolby Vision IQ:n ja Dolby Atmosin tehostamana. Toiminnan täyteisissä elokuvissa, uusimman sukupolven peleissä, ja huippu-urheilussa: koet niiden täyden intensiivisyyden tasaisimman kuviteltavissa olevan liikkeen avulla. Lisäksi LG OLED-TV:t ovat niin uskomattoman ohuita ja kevyitä, että ne sulautuvat saumattomasti ja tyylikkäästi mihin tahansa kotisi huoneeseen luoden aina parhaan mahdollisen katselukokemuksen

Huippuluokan LG UHD- ja NanoCell-televisiotHuippuluokan LG UHD- ja NanoCell-televisiot

LG UHD 4K ja NanoCell -televisiot

Kaikki on yksityiskohtaisempaa UHD-resoluutiolla. Jalkapallokentän kirkkaasta vihreydestä uusimpiin elokuviin LG UHD 4K -television visuaaliset tehosteet ja HDR-teknologia sekä 4K-ylösskaalaus luovat katseluelämyksen, jota et voit uskoa. Tai ota askel pidemmälle tulevaisuuteen LG NanoCell -TV:n avulla, jotka tuottavat uskomattoman kuvanlaadun olohuoneessasi – istuitpa missä tahansa. Niiden nanokokoiset pikselit on pakattu tiiviisti yhteen, suodattaen pois himmeitä sävyjä ja luoden kirkkaita ja eloisia värejä mistä tahansa kulmasta. Koe nanotehostettu toiminta ilman liikkeen epäterävyyttä ja tutustu NanoCell TV -valikoimaan.

Upeat LG-soundbaritUpeat LG-soundbarit

LG-soundbarit

Hanki täyteläinen, kokemukseen upottava ääni, joka täydentää täydellisesti tyylikkään modernia telkkariasi LG-soundbarin avulla. Halusitpa vain parempaa ääntä kuin tavallinen television äänilähtö tai ainutlaatuisen voimakkaan basson, joka se vie sinut suoraan toiminnan ytimeen, LG-soundbarit ovat sinua varten. Ne on pakattu täyteen huippuluokan ominaisuuksia kuten ylivoimainen äänensyvyys, langattomat subwooferit ja helpot langattomat liitännät. Saat upean virtuaalisen tilaäänikokemuksen ja voit nauttia suosikki-TV-ohjelmasi, dokumentit ja suosituimmat menestyselokuvat hämmästyttävän selkeällä äänellä.

LG kodinkoneet

LG Side by Side jääpakastinkaapitLG Side by Side jääpakastinkaapit

LG Side by Side kylmälaitteet

Hanki suurta tilavuutta ja hienoja innovaatioita LG Side by Side kylmälaitteilla. LG:n energiatehokkaat Side by Side -jääkaappipakastimet on varustettu ominaisuuksilla kuten vesi- ja jääautomaatit, erittäin suuret kapasiteetit ja ainutlaatuisilla teknologioilla, jotka pitävät ruokasi tuoreena ja herkullisena koosta ​​huolimatta. Älykkäät digitaaliset anturit ympäri kaappia valvovat lämpötilaa ja kosteustasoa elintarvikkeiden optimaalisen säilytyslämpötilan ylläpitämiseksi. Malleissa, joissa on InstaView Door-in-Door -näyttö, näet sisälle kylmää menettämättä: yksinkertaisesti koputa kahdesti nähdäksesi oven läpi.

LG jääpakastinkaapitLG jääpakastinkaapit

LG-jääpakastinkaapit

Haluatko jääkaappipakastimen, joka on ulkopuolelta kompakti, mutta sisältä tilava? LG:n uusissa jääpakastinkaapeissa on ohuen moderni muotoilu, joka päivittää keittiöösi välittömästi nykypäivään: iso sisältä mutta kompakti ulkopuolelta, joten kaikki on helposti käsillä. LG:n jääpakastinkaapit tarjoavat täydellisen yhdistelmän tyyliä, kapasiteettia ja tuoreusteknologiaa LG Inverter Linear Compressor -järjestelmällä, energiatehokkaalla ja mukavalla LED-valaistuksella sekä helposti säädettävillä hyllyillä ja laatikoilla. Etsi omasi innovatiivisesta LG:n kylmälaitevalikoimasta ja koe kuinka LG tekee elämästä parempaa. Joka päivä.

LG pyykinpesukoneet, kuivausrummut ja kuivaavat pesukoneetLG pyykinpesukoneet, kuivausrummut ja kuivaavat pesukoneet

LG-pyykinhoitolaitteet

LG:n modernit huippuluokan pesukoneet omaavat niin käyttäjäystävälliset ohjauspaneelit kuin älykkäät AI DD -sensorit ja 6 Motion -teknologian. LG-valikoimasta saat myös kuivausrummut ylivoimaisilla kuivausohjelmilla ja tarkalla lämpötilan säädöllä, joten herkimmätkin kankaasi ovat hyvissä käsissä. Tiloihin, joihin erillinen pesukone ja kuivausrumpu eivät mahdu, LG kuivaava pesukone tarjoaa tilaa säästävän ja tyylikkään pyykinpesuratkaisun ominaisuuksista tai suorituskyvystä tinkimättä. LG ei pelkästään saa vaatteitasi näyttämään parhaimmiltaan - vaan tekee koko kodistasi upeamman.

LG:n älykkäimmät teknologiat!

LG OLED-teknologia

Sama sisältö voi näyttää erilaiselta riippuen siitä, mikä näyttötekniikka televisiossa on. LG OLED -televisioissa on itsevalaistuvat pikselit, jotka syttyvät ja sammuvat täydellisen mustan ja äärettömän kontrastin saavuttamiseksi. Itsevalaistu pikselitekniikka mahdollistaa sen, että LG OLED -televisiot ovat erittäin ohuita, ja niissä on täydellinen kuvanlaatu, absoluuttinen värien toisto sekä nopeankin liikkeen näyttö sujuvasti ja täydellisellä tarkkuudella. Tämä tarkoittaa, että värit pysyvät eloisina ja todentuntuisina täydellä kylläisyydellä riippumatta siitä, kuinka kirkas tai tumma näyttö on. Voit nähdä kaiken toiminnan hienovaraiset yksityiskohdat näytöllä aivan kuten oikeassa elämässä.

LG InstaView Door-in-Door

LG:n InstaView Door-in-Door -kaksioviset jääkaapit tuovat keittiöösi sekä älyä että tyyliä. Lasiovinen jääkaappi sallii sinun nähdä kaapin sisällön ilman että sinun täytyy avata ovea ja päästää kylmää ilmaa tai sähköä karkaamaan säästäen niin luontoa kuin lompakkoa. Koputa vain lasia kaksi kertaa saadaksesi valon syttymään kaapin sisällä ja tarkista helposti onko haluamaasi herkkua vielä jäljellä tai mitä lisätä ostoslistaan. Kuluttajien ympäri maailmaa rakastama InstaView Door-in-Door edustaa LG:n käyttäjälähtöistä tuotefilosofiaa ja kykyä tarjota innovaatioita parempaan elämään.

LG AI DD tekoälypyykinpesu

Fiksumpaa pyykinpesua, älykkäällä LG pyykinpesukoneella! LG:n seuraavan sukupolven pesukoneet tekevät tekoälyyn perustuvasta pyykinpesusta todellisuutta AI DD teknologialla. Hyödyntämällä massadataa tunnistaakseen kankaiden pehmeyden ja käyttämällä sen perusteella niiden pesuun optimaalista pesukuviota, pesukone tuottaa jopa 18 % paremman kankaan suojauksen. Kuinka se toimii? Tekoälyteknologian ja pesuliikkeiden tietokannan avulla kone arvioi pesukuorman ominaisuudet ja valitsee parhaan vaihtoehdon perusteelliseen puhdistukseen ja vaatteiden kulumisen vähentämiseen. Vaatteesi näyttävät paremmilta, tuntuvat paremmilta ja kestävät pidempään kuin koskaan ennen.