Oral-B sähköhammasharjat ja vaihtoharjaspäät

Oral-B on maailman johtavia edelläkävijöitä suuhygienian hoidossa ja onkin yksi käytetyimmistä ja hammaslääkärien eniten suosittelemista tuotemerkeistä. Oral-B sähköhammasharjoilla ja niille erityisesti suunnitelluilla vaihtoharjaspäillä saat puhdistettua hampaasi täydellisesti ja luotua valloittavan hymyn. Joka päivä.

Oral-B uskoo, että jokainen hymy on koko maailman arvoinen ja että meistä jokainen ansaitsee terveen hymyn. Hampaiden reikiintyminen on kuitenkin edelleen hyvin yleinen krooninen sairaus joka vaikuttaa miljoonien ihmisten päivittäiseen elämään. Tästä syystä Oral-B pyrkiikin tarjoamaan kaikille maailman ihmisille pääsyn ylivertaisiin suunhoitotuotteisiin, -palveluihin ja -koulutukseen samalla vähentäen vaikutusta ympäristöömme. Oral-B on työskennellyt yli 60 vuotta tukeakseen terveellisiä suunhoitotottumuksia, eivätkä he aio lopettaa ennen kuin ovat saaneet terveet hymyt esiin kaikkialla maailmassa.

Löydä Oral-B sähköhammasharjat!

Löydä Oral-B vaihtoharjapäät!

Löydä Oral-B tuotteet

Oral-B sähköhammasharjatOral-B sähköhammasharjat

Oral-B sähköhammasharjat

Ladattavat sähköhammasharjat poistavat plakkia ylivoimaisesti paremmin kuin tavalliset hammasharjat ja niitä on useimpien ihmisten mielestä myös helpompi käyttää. Niistä löytyy useita teknisiä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan harjaustuloksia kuten ajastimia, erilaisia harjausasetuksia, paineantureita sekä käteviä matkakoteloita ja pidikkeitä. Oral-B valikoimasta löydät eri väriset ja tyyppiset harjat eri ominaisuuksilla, joten omaan tarpeeseen sopivan harjan löytäminen on helppoa.

Oral-B vaihtoharjaspäätOral-B vaihtoharjaspäät

Oral-B vaihtoharjaspäät

Vuosien tutkimustyöllä jokaisesta Oral-B-hammasharjaspäästä tehdään ainutlaatuinen ja juuri sen suuniteltuun käyttötarkoitukseen sopiva. Eli löydät varmasti sellaisen, joka sopii sinun erityisiin suunhoitotarpeisiisi. Oral-B harjaspäitä on saatavana tarkoitettuna niin erityisen herkille ikenille, hampaiden valkaisuun ja CleanMaximiser-tekniikkalla, jolloin harjakset muuttavat väriä kun se on aika vaihtaa. Tietysti ne ovat kaikki suunniteltu antamaan erinomainen puhdistustulos joka päivä ja olemaan täysin yhteensopivia kaikkien Oral-B-sähköhammasharjojen kanssa.

Tutustu uusimpaan Oral-B teknologiaan

POLAR IGNITE 2 FITNESSKELLOPOLAR IGNITE 2 FITNESSKELLO

Hampaiden 3D seuranta

Tutkimusten mukaan Oral-B älyteknologia pystyy auttamaan sinua harjaamaan tehokkaammin, parantamaan hammashoitorutiiniasi ja kehittämään parempia suun puhdistustottumuksia. Tekoälyn teholla toimiva harjauksen tunnistus mahdollistaa 3D-seurannan hampaiden etu-, ylä- ja takapinnalla hampaiden harjaamisen tarkkailemiseksi 16 suualueella. Tällä luodaan yksilöllinen harjausmalli ja yhdessä Oral-B sovelluksen kanssa se auttaa ohjaamaan sinua perusteellisessa puhdistuksessa.

POLAR VANTAGE M2 MULTISPORTKELLOPOLAR VANTAGE M2 MULTISPORTKELLO

Oral-B sovellus

Uudella Oral-B-sovelluksella voit hioa päivittäiset hampaiden hoitorutiinisi ajan myötä entistä paremmiksi. Sen avulla näet vanhat harjaustapasi ja voit työskennellä aktiivisesti niiden parantamiseksi sekä varmistaa, että käytät riittävästi aikaa jokaisella suunalueella. Yhteensopivan hammasharjan kanssa sovellus antaa reaaliaikaista palautetta harjauksen aikana, joten saat mullistavan puhdistustuloksen joka kerta henkilökohtaisen ohjauksen avulla.

POLAR SYKEMITTARIT JA TARVIKKETPOLAR SYKEMITTARIT JA TARVIKKET

Oral-B LED 360 Smart Ring

LED-valoilla varustetun 360 SmartRingin avulla voit mukauttaa harjauskokemuksesi valitsemallasi 12 värillä. SmartRing toimii integroidun ajastimen ja paineanturin kanssa antaakseen sinulle visuaalista palautetta harjausajasta ja harjauspaineesta. Yhdessä ne auttavat sinua varmistamaan, että harjaat suositellut 2 minuuttia ja varmistavat, että harjaat ikeniäsi sopivalla paineella, jotta ikenet eivät pääse harjaantumaan liikaa.

Lisää Oral-B ominaisuuksia

Oral-B Junior

Erityisesti yli 6-vuotiaille lapsille suunnitellut Oral-B Junior sähköhammasharjat auttavat lapsia oppimaan paremmat harjaustavat ja niiden kivat värit tekevät harjaamisesta hauskaa. Niiden harjausajastin opettaa lasta harjaamaan hammaslääkärien suosittelemat kaksi minuuttia ja erittäin pehmeät harjakset on kliinisesti todettu hellävaraisiksi pienille hampaille ja ikenille. Pyöreä pää myös poistaa enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja.

CleanMaximiser-tekniikka

Kulunut harjaspää, jota on käytetty liian kauan ei puhdista tehokkaasti. Uudet, parannellut Oral-B-harjaspäät CleanMaximiser -tekniikalla varmistavat ettet koskaan enää harjaa liian kuluneella harjaspäällä. Näiden näppärien harjaspäiden vihreät harjakset muuttuvat keltaisiksi merkkinä siitä, että harjaspää on aika vaihtaa. Ainutlaatuiset harjakset myös ulottuvat syvälle hampaiden väliin ja poistavat plakin ja jättävät koko suusi puhtaammaksi kuin tavallisella manuaalisella hammasharjalla. Hymysi saa aina parasta puhdistusta.

Magneettinen iO-järjestelmä

Uusi iO-magneettitekniikka yhdistää mikrovärähtelevät harjakset Oral-B:n hammaslääkärien innoittamaan pyöreään harjaspäähän antaen ammattimaisen puhtauden tunnun, joka kestää koko päivän. Lineaarinen magneettinen käyttökoneisto ohjaa tehokkaasti puhdistusenergian jokaisen yksittäisen harjaksen päähän ja Oral-B:n ikoninen pyöreä harja vahvistaa puhdistustehoa. Hellävaraiset mikrovärähtelyt puolestaan irrottavat plakkia paremmin tavalliseen hammasharjaan verrattuna ja antavat upean harjauskokemuksen