HONOR-älypuhelimet, älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Vuonna 2013 perustettu HONOR on maailman johtavia älylaitteiden valmistaja. Kattavaan tuotekehitykseen, edistykselliseen teknologiaan ja laajaan innovatiiviseen tuoteperheeseen nojaten HONOR on omistautunut voimaannuttamaan ihmisiä maailmanlaajuisesti ja luomaan älykkään maailman kaikille.

Honor-älypuhelimet, HONOR Watch -älykellot, HONOR Band- aktiivisuusrannekkeet ja HONOR Buds -kuulokkeet edustavat huipputeknologian terävintä kärkeä, joiden insinöörisuunnittelu tuo vauhtia, mukavuutta ja käytettävyyttä jokaiseen päivään. Uusimmat 5G-teknologiat, huippunopea pikalataus, ainutlaatuisen tarkat kamerat. Näistä on HONOR tehty: mahdollistamaan älykkäämmän elämän kaikissa käyttötarkoituksissa ja jakelukanavissa, kaikille ihmisille.

Löydä uusimmat Honor-tuotteet!

Koe uskomaton HONOR Magic4 Pro -älypuhelin!

Koe HONOR Magic4 Pron verraton taikuus 6,81" ja 120Hz mukautuvan päivitystaajuuden näytöllä, alan johtavalla Snapdragon 5G-prosessorilla ja Ultra Fusion -valokuvauksella. 100 W HONOR SuperCharge pika- ja langaton pikalataus takaavat ettei teho koskaan lopu kesken.

 

HONOR Magic4 Prossa periskooppirakenteinen telekamera on sijoitettu innovatiivisesti keskelle, mikä tekee siitä symbolisen ja ikonisen. Tämä ainutlaatuinen kameramoduulirakenne ei ole vain kaunis ja symmetrinen, vaan myös määrittelee uudelleen HONORin ikonisen mallin, jota kutsumme "Eye of the Muse" -nimellä.

Löydä Honor Watch, Honor Band ja Honor Earbuds!

Honor Watch -älykellotHonor Watch -älykellot

HONOR Watch -älykellot

HONOR Watch älykellojen laajoilla ominaisuuksilla pystyt niin pitämään huolta terveydestäsi kuin huolehtimaan arjen askareistakin. Kymmenien eri aktiviteettien seurannalla, sykemittarilla ja pulssioksimetrin avulla pysyt kartalla harjoittelun kulusta, jotta voit optimoida kuntoilusi. Tietysti löydät myös unenseurannan ja vaikkapa erilaiset rauhoittumiseen tarkoitetut hengitysharjoituksetkin. Kun on aika rentoutua tai pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin, on HONOR Watchit varustettu sisäänrakennetulla muistilla musiikintoistoon sekä mikrofonilla ja kaiuttimella puheluita varten. Kaikki jopa viikkojen akunkeston takaamana!

Honor Band -aktiviteettirannekkeetHonor Band -aktiviteettirannekkeet

HONOR Band -aktiivisuusrannekkeet

HONOR Band suurella AMOLED näytöllä antaa sinulle upean visuaalisen kokemuksen ja kaikki tarvittavat terveystiedot sykkeestä unenlaatuun ja 10 eri harjoittelutilaan. HONOR Band on apunasi myös arjen muissa toimissa. Se muistuttaa sinua kaikesta, mikä vaatii huomiota, kuten saapuvista viesteistä, päivittäisistä askareista ja niin edelleen. Toiminnot, kuten musiikin toiston hallinta, kameran etäkäyttö, puhelimen löytäminen ja muut hyödylliset ominaisuudet, tekevät päivittäisestä elämästäsi helpompaa jopa 14 päivän akunkestolla. Jos akku pääsee loppumaan saat 10 minuutin latauksella kolme lisäkäyttöpäivää.

Honor Buds -langattomat kuulokkeetHonor Buds -langattomat kuulokkeet

HONOR Earbuds -kuulokkeet

HONOR Earbuds -kuulokkeiden kirkas äänentoisto vie sinut mennessään ja aktiivinen melunvaimennus sekä AI kohinanvaimennus pitävät huolta että niin musiikki kuin puhelut kuuluvat häiriöttä. Molemmissa nappikuulokkeissa on sisäänrakennetut anturit intuitiivista kosketusohjausta varten eli soitat musiikkia, puhut puhelimessa ja vähennät melua muutamalla yksinkertaisella eleellä. Myös pariliitos on helppoa. Avaa vain latauskotelo, ja ponnahdusikkuna kehottaa sinua muodostamaan pariliitoksen HONOR Earbuds -laitteeseen. Jopa 32 tunnin akunkesto sekä pikalataus puolestaan varmistavat ettei virta koskaan lopu kesken.

Tutustu HONORin ainutlaatuiseen teknologiaan!

HONOR Multi-Video -kuvaus

Mullistava edistysaskel älypuhelimen kuvausominaisuuksissa. Eri videotilojen välillä voi vaihtaa kesken oton. Voit esimerkiksi vaihtaa etu- ja takakameran välillä videokuvauksen aikana saadaksesi videolle jokaisen kiinnostavan hetken tai tallentaa takakameralla (6x zoom) ja laajakuvakamerala samanaikaisesti. Tietysti usean videon nauhoitus mahdollistaa myös nopean liikkeen (2x ja 4x nopeudella) sekä hidastuksen8 (0,5x nopeudella) kuvaamisen samalla videolla. Lisäksi usean videon nauhoitus antaa paljon lisää mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn. Mikään ei enää rajoita kuvaamistasi!

HONOR 66W SuperCharge lataus

HONORin käänteentekevä single-cell, dual-loop -teknologia vähentää impendanssia ja lämpöä, lisäten vastaavasti akun kapasiteettia tarjoten pidemmän akunkeston kun taas 66W HONOR SuperCharge säväyttää mahdollistamalla akun lataamisen 70% täyteen vain 20 minuutissa ja 100% täyteen vain 45 minuutissa. Ei enää akun loppumista ja turhaa odottelua sen lataamisessa. SuperCharge laturin älykäs siru myös säätää automaattisesti lähtötehoa estääkseen laitteen ja laturin ylikuumenemisen sekä haihduttaa lämpöä tasaisemmin paikallisen ylikuumenemisen estämiseksi.