APPLE MACBOOK AIR 2020 KULTA

APPLE MACBOOK AIR 2020 KULTA
13,3", 8GB, 256SSD, APPLE M1, MGND3KS/A
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

13,3" Retina näyttö

Apple M1

8 Gt RAM, 256 Gt SSD 

Kuvaus / APPLE MACBOOK AIR 2020 KULTA

MacBook Air - Vahvaa kehitystä ilmassa.

Applen M1-siru mullistaa ohuimman ja keveimmän kannettavamme. Prosessori on jopa 3,5 kertaa nopeampi, näytönohjain 5 kertaa nopeampi. Kaikkien aikojen edistyksellisin Neural Engine mahdollistaa jopa 9 kertaa nopeamman koneoppimisen. Akku kestää pidempään kuin ikinä ennen MacBook Airissa. Ääntä ei kuulu, sillä tuuletinta ei ole. Koskaan ei näin paljon tehoa ole kulkenut näin kevyesti.


Pieni siru. Suuri harppaus.

Se on täällä. Ensimmäinen erityisesti Macille suunniteltu sirumme. Applen M1-järjestelmäsiru (SoC) sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Yhteen pienen pieneen siruun on integroitu mm. prosessori, näytön­ohjain, Neural Engine ja liitännät. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille. Sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus1 vievät Macin kokonaan uudelle tasolle.


8-ytiminen prosessori Ahnehtii toimintaa. Muttei virtaa.

M1 on nopein koskaan kehittämämme prosessori. Tällä laskentateholla MacBook Air suoriutuu äärimmäisen vaativista tehtävistä, kuten ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta. M1-sirun 8-ytiminen prosessori on muutakin kuin jopa 3,5 kertaa nopeampi edelliseen sukupolveen verrattuna. Se tasapainottaa suoritus­kyky-ytimiä tehokkuusytimillä, jotka hoitavat leikiten jokapäiväiset työt mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa.


macOS Big Surin voimanpesänä M1.

macOS Big Sur on suunniteltu ottamaan kaikki hyöty irti M1-sirusta, mikä tekee Macista entistä monipuolisemman ja tuntuvasti tehokkaamman. Tehokkaita päivityksiä apeille. Tyylikäs uusi ulkoasu. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturva. Kaikkien aiko­jen tehokkain ohjelmistomme. Kaikkien aiko­jen edistyksellisimmässä laitteessamme.


Nopeus ja herkkyys

M1-siru ja macOS Big Sur varmistavat yhdessä koko järjestelmän nopeuden. MacBook Air herää hetkessä nukkumasta. Päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. Ja kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon.


Kaikkien aiko­jen suurin valikoima appeja

Hyödynnä M1:lle suunniteltuja tehokkaita appeja. Kaikki nykyiset appisi toimivat Rosetta 2:n ansiosta. Ja nyt voit ensimmäistä kertaa käyttää iPhone‑ ja iPad-suosikkiappejasi suoraan macOS Big Surissa. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja.


Yhteismuisti

Kaiken tekevä kannettava saa kaverikseen ihmeitä tekevän muistin. M1-siru mahdollistaa jopa 16 Gt:n super­nopean yhteis­muistin. Vähäisen viiveen ja suuren kaistanleveyden ansiosta apit voivat jakaa dataa tehokkaasti prosessorin, näytön­ohjaimen ja Neural Enginen kesken, joten kaikki tekemäsi asiat hoituvat nopeasti ja sulavasti.


Retina-näyttö - Elämän värit. Elämää suurempina.

Kuvista tulee aivan uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia loistavalla 13,3 tuuman Retina-näytöllä, jonka tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä. Teksti on terävää ja selkeää. Värit ovat eloisammat kuin koskaan. Lisäksi lasi ulottuu aivan rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi.


Kamera ja mikrofonit - Hyvältä näyttää. Ja kuulostaa myös.

M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Kolme sisäistä mikrofonia varmistavat, että tulet kuulluksi, olitpa sitten puhelussa, sanelemassa muistiin­panoa tai tiedustelemassa Siriltä säätietoja.


Magic Keyboard - Pidä homma näpeissäsi.

Kun näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa ja se tekee vaikka mitä muuta, voi sanoa että se toimii kuin unelma. Hyödylliset ominaisuudet ovat entistäkin helpommin käytettävissä uusien, esiohjelmoitujen näppäinoikoteiden ansiosta. Pyydä apua Siriltä, vaihda näppäimistön kieltä, vastaa osuvalla emojilla ja etsi dokument­teja Spotlightin avulla. Pelkällä napautuksella saat aikaan vaikka mitä. Taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan heikossa valossa. Ne kun mukautuvat vallitseviin olosuhteisiin.


Touch ID - MacBook Airin lukitsemiseen tai avaamiseen tarvitaan vain yksi kosketus. 

Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa apin tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia. Ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen. Kun teet ostoksia verkossa Apple Paylla, Touch ID täyttää toimitus‑ ja laskutustietosi jakamatta korttisi tietoja.


Yhteydet

Lataa, chattaa, striimaa, toimii ja pelaa mainiosti yhteen muiden kanssa.

  • Wifi 6: Seuraavan suku­polven wifi ei ole vain nopeampi. Se pitää MacBook Airin vauhdissa, vaikka yhä useampi laite yhdistyisi verkkoon.
  • Thunderbolt / USB 4:Erittäin suuri kaistanleveys kohtaa monikäyttöisyyden. Thunderbolt integroi tiedonsiirron, latauksen ja videolähdön yhteen porttiin – ja MacBook Airissa portteja on kaksi. Onko vaikeuksia valita sopivaa tietokonetta? Ei hätää, Veikko on luonut tätä varten oppaan, joka auttaa oikean kannettavan valinnassa

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Käyttötarkoitus Multimediakäyttö
Muistin määrä 8GB
Käyttöjärjestelmä Mac
Bluetooth Kyllä
Kosketusnäyttö Ei
LAN (kiinteä) Ei
Sormenjäljenlukija Kyllä
Taustavalaistu näppäimistö Kyllä
WIFI Kyllä
Väri Kulta
Tallennustilan tyyppi SSD
Tallennuskapasiteetti (GB) 256
Näytön resoluutio pikseleinä 2560x1600
Näytön koko 13,3"
Prosessori Apple M1
Prosessorin malli Apple M1
Tyyppi Kannettava tietokone
Tuotekoodi MGND3KS/A
Korkeus (mm) 16
Leveys (mm) 304
Syvyys (mm) 212
Paino (kg) 1.429
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 194252058626

Asiakkaidemme mielipiteet

Tuote
Apple macbook Air 2020
Arvostelija
Nättiä ja tuttua applen läppäri pajaa ✌️ näis Air mallin koneis on jo enemmä sääntöku poikkeus et rauta kevenee ja kone paranee

1 Tuote

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...