SONY MDRZX110AP KUULOKKEET

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Pehmustetut korvatyynyt pitkäkestoista kuuntelua varten.

Väri

Kuvaus / SONY MDRZX110AP KUULOKKEET

Pehmustetut korvatyynyt pitkäkestoista kuuntelua varten

Dynaamiset neodyymielementit tuottavat tarkan äänen: Kevyet ja dynaamiset 30 mm:n neodyymielementit takaavat voimakkaan ja rytmisen bassontoiston vaativimmissakin kappaleissa. Niiden erityisen herkän kalvon ansiosta voit säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuuden lujemmalle – ilman vahvistinta – ja nauttia silti selkeästä ja tarkasta äänentoistosta koko taajuusalueella..


Taittuva malli helpottaa matkustamista: 

Pidä kuulokkeet aina mukanasi Kuulokkeiden taittuvat kupit mahdollistavat helpon säilytyksen ja kuljetuksen matkalla. Korvakupit taittuvat litteään asentoon, joten kuulokkeet on helppo pakata matkalaukkuun eivätkä ne vie liikaa tilaa..


Johdossa kauko-ohjain ja mikrofoni handsfree-puheluita varten:

Kuulokkeiden johdossa olevan kauko-ohjaimen ja sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit hoitaa handsfree-puhelut tietyillä älypuhelimilla samalla, kun kuuntelet musiikkia. Voit siirtyä helposti kappaleiden ja puhelujen välillä riisumatta kuulokkeita.* *Ominaisuus vain MDR-ZX110AP-mallissa..


Pehmeät korvatyynyt parantavat kuuntelumukavuutta: 

Täydellisen mukavaa kuuntelua Näissä kuulokkeissa on itsesäätyvä sanka ja pehmeät korvakupit, jotka peittävät koko korvan. Kuuntelumukavuus on taattu, ja voit nauttia suosikkilevyistäsi niin kauan kuin haluat..


Taittuva suljettu muotoilu pitää musiikin kuulokkeiden sisällä: 

Suljettu, taittuva muotoilu kietoutuu korvan ympärille ja toistaa musiikin ilman häiriöitä. Äänet heijastuvat takaisin korviisi, joten kuulet pienimmätkin yksityiskohdat. Tunnet jokaisen rytmin, koska takaosasta suljettu muotoilu korostaa musiikkisi bassoraitaa..


Laaja taajuusalue takaa selkeät korkeat ja matalat äänet.: 

Erittäin laaja taajuusalue (12Hz–22kHz) tuottaa selvästi sekä matalat bassoäänet, täyteläiset keskiäänet että kirkkaat korkeat äänet. Kuulet jokaisen kappaleen yksityiskohtaisesti ja nautit täydellisestä kuunteluelämyksestä jokaisella kuuntelukerralla..


Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Langallinen
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Ei
Tyyppi Sankakuulokkeet
Korkeus (mm) 200
Leveys (mm) 150
Syvyys (mm) 35
Paino (kg) 0.12
Valmistajan takuu (Kk) 24
Tuotenumero 119581
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...