SAMSUNG GALAXY WATCH5 40MM ÄLYKELLO

SAMSUNG GALAXY WATCH5 40MM ÄLYKELLO
SAMSUNG GALAXY WATCH5 40MM ÄLYKELLO
KULTA, BLUETOOTH
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Galaxy Watch5 on kuin alkukantainen voima, täynnä tietoa, inspiraatiota ja motivaatiota. Se tekee melkeinpä kaiken, mitä puhelimesi tekee – Google Wear OS:n avulla käytössäsi on laaja valikoima sovelluksia – jopa kolmansilta osapuolilta.

Väri

Kuvaus / SAMSUNG GALAXY WATCH5 40MM ÄLYKELLO

Tyylikäs. Älykäs. Aina.

Ohut ranneke yhdistyy kelloon tyylikkäästi ja istuu niin mukavasti, että tuskin tunnet sitä. Alumiinirunko tuo ainutlaatuisen tuntemuksen ja toimii yhtä hyvin niin treenatessa kuin töissäkin.


Suunnittelijana sinä itse

Kellotaulun ulkoasu on omissa käsissäsi – ja valinnanvaraa on paljon. Valitse myös mieleisin ranneke, joita on saatavilla erilaisina ja eri väreissä.


Nopea, intuitiivinen selailu

One UI4 -käyttöliittymä reagoi nopeasti ja intuitiivisesti, tehden eniten käyttämiesi sovellusten ja toimintojen käytöstä helppoa. Käyttöliittymä toimii myös puheohjauksella ja kosketusnäytöllä haptisella palautteella.


Armeijastandardit

Galaxy Watch5 on vedenkestävä ja pölytiivis IP68- standardin mukaisesti ja täyttää Yhdysvaltain armeijan lämpötila-, tärinä- ja iskunkestostandardit.


Kannustaa terveellisempään elämäntapaan

Etsitkö motivaatiota ja inspiraatiota parempaan hyvinvointiin? Haluatko lisää tietoa kehon toiminnasta? Tarvitsetko kenties apua unen ja stressitasojen kanssa? Työkalut löytyvät Galaxy Watch5:stä. Google Wear OS tuo käyttöösi laajan valikoiman sekä Samsungin omia että kolmansien osapuolien kuntoilu- ja terveyssovelluksia. Löydät suosikkisovelluksesi Google Play -kaupasta.


Tasapainoisuutta stressin sijaan

Galaxy Watch5 mittaa stressitasosi ja seuraa unta, lepoa ja aktiivisuusaikaa: jos stressitasosi nousevat, käytössäsi on ohjattuja hengitysharjoituksia, joiden avulla voit hidastaa tahtia. Saat myös viikoittaisen yhteenvedon, jossa näkyvät päivittäiset sykevälisi sekä keskimääräinen leposykkeesi. Unesi laadun parantamiseksi Galaxy Watch5 mittaa ja tallentaa unitietojasi: kuinka paljon unesi koostuu kevyestä, syvästä ja REM-unesta.


Ainutlaatuinen univalmentaja

Uudessa univalmennusohjelmassa on luotettavat seurantaominaisuudet nukkumistottumuksiesi parantamiseksi. Kun tarkkailet henkilökohtaista unirytmiäsi 7 päivän ajan saat oman symbolieläimen, joka auttaa sinua luomaan parempia nukkumistottumuksia ja tehokkaampaa palautumista kuukauden mittaisella valmennusohjelmalla


Mittaa verenpaine ja EKG

Lataa Samsung Health Monitor -sovellus ja voit mitata verenpaineesi ja EKG:n4,5 milloin tahansa.


Pakkauksessa mukana

Galaxy Watch5 tyylikkäällä kumisella urheilurannekkeella, latauskaapeli ja pikaopas

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 284
IP-luokitus IP68
NFC Kyllä
Sykemittaus Optinen anturi
Toiminta-aika (h) 40
WIFI Kyllä
e-sim Ei
Näytön koko (tuumaa) 1.19
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotenimi Samsung Galaxy Watch 5
Tyyppi Älykello
Korkeus (mm) 40.4
Leveys (mm) 39.3
Syvyys (mm) 9.8
Paino (kg) 0.18
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...