SAMSUNG GALAXY WATCH ULTRA ÄLYKELLO

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Nopean ostajan etu! Samsung Galaxy Watch Ultran ostajalle 100€ kanta-asiakasalennus 10.7. - 28.7.!


Ostaessasi Samsung Galaxy Watch Ultra -älykellon 10.7. - 28.7. välisenä aikana, saat kaupan päälle Galaxy Watch Ultra Trail Band -rannekkeen (arvo 79,90€). Kaupanpäällinen on lunastettavissa osoitteessa https://www.samsung.com/fi/offer/watch-ultra-band-redeem/.


Älykello on varustettu Galaxy AI:lla, mikä takaa entistä älykkäämpää treenin ja hyvinvoinnin seurantaa. Galaxy Watch Ultran akunkesto on jopa 100h ja se on tehty kestämään vaativissakin olosuhteissa.

Väri

Kuvaus / SAMSUNG GALAXY WATCH ULTRA ÄLYKELLO

Nopean ostajan etu! Samsung Galaxy Watch Ultran ostajalle 100€ kanta-asiakasalennus 10.7. - 28.7.!


Ostaessasi Samsung Galaxy Watch Ultra -älykellon 10.7. - 28.7. välisenä aikana, saat kaupan päälle Galaxy Watch Ultra Trail Band -rannekkeen (arvo 79,90€). Kaupanpäällinen on lunastettavissa osoitteessa https://www.samsung.com/fi/offer/watch-ultra-band-redeem/.


Hienosäädä treeniäsi Galaxy AI:n avulla

Sensorit ja Galaxy AI oppivat tuntemaan kehosi sitä paremmin mitä enemmän kelloasi käytät. Kello mittaa sykettäsi sekä aktiivista- ja lepolämpötilaasi jatkuvasti. Käytössäsi on tarkkaa dataa, jonka perusteella hioa harjoitteluasi. Matkan ja ajan lisäksi näet, kuinka korkealle olet kiivennyt. GPX-tiedostoista voit vertailla treenejäsi ja saada vinkkejä lähimaaston reiteistä, jotka voisivat sopia sinulle. Kello myös tunnistaa jos kaadut maastossa ja saat nopeasti hälytettyä apua.


Kuntotesti yhdellä vilkaisulla

Galaxy AI:n ja kellon edistyneiden sensoreiden ansiosta voit tehdä kuntotestin ulkona, niin pyörällä kuin juostenkin, eikä siihen mene kuin 10 minuuttia!


Kehity haastamalla itseäsi

Juostessasi tai pyöräillessäsi tutussa paikassa voit kirittää itseäsi vertaamalla tekemistäsi aiempaan suoritukseesi – reaaliajassa. Hyödynnä myös henkilökohtaisia syketasojasi, joita seuraamalla voit kehittää juoksuasi haluamaasi tahtiin. Sensorit ovat aktiivisena jopa uidessasi , ja Galaxy AI oppii tuntemaan hengitystäsi ja analysoimaan sykettäsi. Oman kuntotasosi analysointi eri pituisten ja tehoisten treenien perusteella on tehty helpoksi.


Ota kaikki irti pyöräilystä

Galaxy AI:lla voit tehdä tarkemman harjoittelutestin pyörän selässä. Yhdistä kellosi Samsung Healthiin ja pyöräile vähintään 10 minuuttia kellon kanssa saadaksesi FTP (Functional Threshold Power) -tuloksen. Mitä useammin toistat testin, sitä tarkempaa tietoa saat FTP:stä.


Luo useamman lajin yleiskatsaus

Voit helposti luoda koonteja eri treeniohjelmille tai lajeille, kuten triathlonille. Pikanapilla siirryt helposti lajista toiseen.


Nuku hyvin, treenaa paremmin

Kun kellossasi on Galaxy AI, saat tarkan unianalyysin. Galaxy AI toimii Samsung Health -sovelluksen kanssa ja tekee sinulle räätälöidyn aikataulun, jotta nukkuisit paremmin ja tuntisit itsesi skarpimmaksi päivällä – ja tietysti jotta saisit treenistä kaiken irti.


Automatisoidut vastaukset

Kommunikaatiosi pohjalta Galaxy AI oppii, kuinka haluat vastata ja automatisoi sitten vastauksesi. Kätevää varsinkin silloin, kun on kädet täynnä tekemistä.


Kellon voimaa 3 nm piirisarjalla

Galaxy Watch Ultra on ensimmäinen ulkoliikuntakello, jossa on 3 nm 5-core -sovellusprosessori ja big.LITTLE-rakenne. Uusi siru ja algoritmi pyörittävät Galaxy AI -ominaisuuksia, parantavat energiatehokkuutta jopa 30 % edellisiin Galaxy Watch -kelloihin verrattuna. Kello toimii aina sulavasti ja reagoi herkästi.


Akku kestää jopa 100 tuntia

Akun kesto on varmasti viimeinen asia, josta haluat huolehtia kilpailutilanteessa tai uidessasi meressä viimeisiä metrejä. Galaxy Watch Ultrassa on pitkä käyttöaika, ja energiansäästötilassa akku kestää jopa 100 tuntia. Pitäessäsi Stamina-tilaa päällä treenin aikana, akku kestää jopa 48 tuntia.


Kestää hurjimmatkin harrastuksesi

Galaxy Watch Ultra on luotu koviin päiviin metsässä, korkealla vuorilla ja merellä. Kellolla on IPX8- ja MIL-STD 810H -luokitukset ja se on testattu meriuinnissa. Lentokonetason titaanista ja safiirilasista tehty kello kestää myös raapiutumista tai iskuja. Galaxy Watch Ultra kestää lämpötilanvaihteluita -20 ja +50 °C välillä ja sitä voi käyttää -500 metrin syvyydestä 9 000 metrin korkeuteen.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 590
IP-luokitus IPX8
NFC Kyllä
Sykemittaus Optinen anturi
Toiminta-aika (h) 100
WIFI Kyllä
e-sim Kyllä
Paikannus GPS
Näytön koko (tuumaa) 1.80
Liikuntalajien määrä 100
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 94
Tuotenimi SAMSUNG GALAXY WATCH ULTRA
Tyyppi Älykello
Korkeus (mm) 47.4
Leveys (mm) 47.4
Syvyys (mm) 12.1
Paino (kg) 0.094
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...