SAMSUNG GALAXY BUDS3 TÄYSIN LANGATTOMAT KUULOKKEET

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Nopean ostajan etu! Samsung Galaxy Buds3:n ostajalle 30€ kanta-asiakasalennus 10.7. - 28.7.!


Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeet varmistavat yhteistyössä Galaxy AI:n kanssa, että kuuntelukokemuksesi ovat tasapainoisia ja vapaita ylimääräisistä häiriöistä. Jopa 6 tuntia toistoaikaa yhdellä latauskerralla.

Väri

Kuvaus / SAMSUNG GALAXY BUDS3 TÄYSIN LANGATTOMAT KUULOKKEET

Nopean ostajan etu! Samsung Galaxy Buds3:n ostajalle 30€ kanta-asiakasalennus 10.7. - 28.7.!


Galaxy AI -optimoitu äänentoisto

Kuulokkeiden mikrofoni tunnistaa äänen suoraan korvakäytävästä Galaxy AI:n avulla. Signaalit analysoidaan niin, että basso, keskialue ja diskantti ovat tasapainossa suhteessa ANCalgoritmin havaitsemiin ympäristön ääniin. Ääntä siis optimoidaan jatkuvasti, jotta saisit aina miellyttävimmän kuuntelukokemuksen ilman ulkoisia häiriötekijöitä.


Kirkas äänentoisto

Galaxy AI:lla on ollut aikaa harjoitella. Nyt se voi toistaa ääntäsi äärimmäisen selkeästi riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Soita videopuheluita bussissa tai junassa ja voit olla varma, että äänesi kuuluu selkeästi – aivan kuin istuisit konttorilla puhelinkopissa.


Reaaliaikaista tulkkausta

Seuraa luentoa samalla kun vieras kieli tulkataan reaaliajassa suoraan kuulokkeisiisi. Osallistu opastetulle kierrokselle ja saat kaiken käännettynä samalla kun keskityt itse nähtävyyksiin. Kun tapaat ihmisiä, jotka puhuvat vierasta kieltä, Live Translate tulkkaa kielen suoraan kuulokkeisiisi niin, että säilytät itse katsekontaktin.


Tekstistä puheeksi

Sen sijaan, että lukisit tekstiä puhelimeltasi, saat käännettyä sisällön suoraan korvaasi. Jos tarvitset taukoa, hipaise kuuloketta. Kun hipaiset uudelleen, käännös jatkuu siitä, mihin jäit. Helppoa kun mikä!


Jatka siitä mihin jäit

Kun otat kuulokkeet korvistasi, toisto pysähtyy automaattisesti. Toisto jatkuu siitä, mihin jäit, kun asetat kuulokkeet takaisin. Sama toimii yhdellä tai kahdella Budsilla. Aseta Auto Pause Mode päälle, eikä sinun tarvitse enää ajatella asiaa.


Äänikomennot

Mikäli kätesi ovat täynnä, Voice Command -toiminto on aina käytössäsi. Kerro Galaxy Buds3 -kuulokkeillesi, mitä tahdot tehdä: toistaa soittolistaa, soittaa kaverille, käyttää karttasovellusta tai kuulla kauppalistan ääneen luettuna. Tee elämästäsi helpompaa!


Suunniteltu miljoonille eri korville

Laajamittaisen sisä- ja ulkokorvan 3D-skannauksen avulla tekoäly on ryhmitellyt yleisimmät korvan muodot. Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeet istuvat miellyttävästi ulkokorvalle tuottaen upean tasapainoista ääntä.


Sulavaa hallintaa

Kosketus- ja pyyhkäisyantureiden avulla voit helposti säätää äänenvoimakkuutta ja -tunnistusta, pysäyttää ja käynnistää musiikkia, podcasteja ja leffoja sekä vastata tai päättää puheluita.


Näppärä latauskotelo

Latauskotelo antaa kuulokkeillesi virtaa viihteen käyttöön tunneiksi. Saat jopa 6 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauskerralla ja yhteensä jopa 30 tuntia kotelon kanssa. Voit myös yhdistää kotelossa olevat kuulokkeet laitteeseesi painamalla nappia kolme sekuntia.


Kestää kovempaakin käyttöä

Kuulokkeet ovat IP57-luokitellut , eli voit treenata huoletta niiden kanssa ja tiputtaa ne jopa veteen.


Tuunaa soundit tilanteisiin sopiviksi

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeissa on upea ääni, syvä basso ja terävä diskantti. Ehkäpä haluat vielä vähän enemmän? Puhelimesi Buds Quick Panel -sovelluksessa suoritat äänimäärittelyt erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin. Voit esimerkiksi vahvistaa puheääntä meluisassa ympäristössä Boost Dialoguen avulla. Jos haluat kuunnella erilaisia musiikkigenrejä, kuten klassista ja K-poppia, Loudness Normalization -toiminto mukauttaa äänen optimaaliseksi. Voit myös säätää kohinanvaimennusastetta (ANC), ympäristön ääniä (Ambient) tai mukautettuja olosuhteita (Adaptive). Lisäksi voit muokata ääniasetuksia eri sovellusten, kuten Spotifyn, Netflixin ja YouTuben tarpeiden mukaan.


Kolmiulotteinen kuuntelukokemus

Anturit ja Galaxy AI työskentelevät yhdessä realistisen kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi. Leffojen katselu tai musiikin kuuntelu tuntuu ihan siltä kuin olisit keskellä leffateatteria tai stadionia.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Täysin langattomat kuulokkeet
Korkeus (mm) 487
Leveys (mm) 589
Syvyys (mm) 24.4
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...