HONOR 200 PRO 12GB+512GB ÄLYPUHELIN

5G puhelin
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Ostaessasi HONOR 200 Pro -älypuhelimen saat Harman Kardon Luna Bluetooth -kaiuttimen kaupan päälle!


Studioluokan muotokuvakamera

120 Hz HONOR Eye Comfort -näyttö

5200 mAh HONOR pii-hiili-akku

Riittoisa 12GB RAM + 512GB muisti

Väri

Kuvaus / HONOR 200 PRO 12GB+512GB ÄLYPUHELIN

Ostaessasi HONOR 200 Pro -älypuhelimen saat Harman Kardon Luna Bluetooth -kaiuttimen kaupan päälle! Etu on voimassa vain Suomesta kampanja-aikana (1.7.-11.8.2024) ostettuihin HONOR 200 Pro -älypuhelimiin ja Suomeen toimitettaviin kampanjan etuihin. Viimeinen rekisteröitymispäivä kampanjaetuun on 8.9.2024 osoitteessa  https://www.honorhetki.fi


Muotokuvauksen mestari

HONOR 200 Pro:n kaikki kamerat ovat valmiina ikuistamaan jokaisen puolesi. Puhelimen suurikennoiset ja valovoimaiset takakamerat muodostavat uskomattoman kolmikon, jolla taltioit otokset läheltä, kaukaa ja laajasti, päivin sekä öin. Ikonisen Harcourt studiosin kanssa yhteistyössä toteutetut kuvausvärimaailmat, tekoäly ja kuvanvakaimet mahdollistavat erityisesti muotokuvauksessa studiolaadun taideteokset. HDR-tilaa voi hyödyntää etualan piirteiden korostamiseen tai siluettimaiseen hämärtämiseen.

Monipuolinen aukkotila sallii bokeh-efektin ja tarkennuspisteen kanssa leikittelyn taustan sekä kuvauskohteen välillä. Olipa tyylisi sitten vallattomasti kokeileva tai ajattomien klassisten muotokuvien ikuistaja, HONOR 200 Pro:n kamera toimii työkalunasi kaikissa tilanteissa.


Silmäystävällinen näyttö, silmää hivelevä elegantti muotoilu

Suuri nelikaareva näyttö on HONOR 200 Pro:n parhaimpia ominaisuuksia. Näyttö on kosketusherkkä, sulava ja tarkka sekä sen värimaailma on erittäin kylläinen. Kirkkaassa auringonvalossa käytettäessä näytön valovoimaisuus auttaa selkeässä luettavuudessa ja puhelin osaa mukautua myös pimeämpään ympäristöön.

Silmiesi suojaksi näytössä on dynaaminen himmennys sekä laitteistotason sinivalonsuodatus. Vuorokausirytmiä mukaileva sirkadiaaninen tila muuttaa näytön värimaailmaa lämpimämmäksi illalla, jolloin kehon luonnollinen unirytmi häiriintyy mahdollisimman vähän. Kaksoiskaiuttimet tuottavat tarvittaessa lujaa ääntä, mutta tukevat myös mukautuvaa ääntä, pitäen äänenvoimakkuuden viihtyisänä esimerkiksi nukkumaan mennessä.


Valtava tallennustila ja tehoa käyttöön

Linjakkaasti muotoillun rungon sisään on mahdutettu valtavasti tehoa monella tapaa. Laitteen korkean suorituskyvyn takeena on täysin uusi Snapdragon 8s Gen 3 -mobiilipiirisarja, joka mahdollistaa nopeat 5G-yhteydet sekä viiveettömän sulavan käytön 12 gigatavun keskusmuistin avustamana. HONORin uuden sukupolven pii-hiili-teknologialla toteutettu akku on kapasiteetiltaan 5200 mAh, joten akkuahdistuksesta ei tarvitse kärsiä. Akku kestää sekä käyttöä että täyttöä, ja on ladattavissa 100 W langallisella sekä 66 W langattomalla HONOR SuperCharge -latauksella silmänräpäyksessä.

HONOR 200 Pro toimii siellä, missä sinäkin: IP65-luokiteltu roiskevesi-pölytiiveys, akun kylmänkesto sekä paranneltu HONOR C1+ RF-piiri pitävät tämän kauniisti muotoillun älypuhelimen vauhdissa mukana ja kiinni verkoissa.


Varustettu HONORin MagicOS 8.0 -käyttöliittymällä

HONORin uusin MagicOS 8.0 tarjoaa käyttäjälleen tuttujen ominaisuuksien rinnalle myös tekoälyavustusta ja käyttöä helpottavia toimintoja. Magic Capsule -palkki näytön yläreunassa on pikareittisi mm. musiikin hallintaan ja eri kellotoimintoihin. Magic Portal -ominaisuudella voit etsiä, tallentaa tai jakaa yhdellä eleellä kuvia, ostoksia, karttoja ja yhteystietoja. Tekoälyavusteinen kamera auttaa aloittelevaa ja harrastuneempiakin valokuvaajia. Lisäksi MagicOS 8.0 tarjoaa monta personointimahdollisuutta lukitusnäytölle ja työpöydälle.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 5200
Bluetooth Kyllä
Etukamera (MP) 50
Takakamera (MP) 50
IP-luokitus IP65
5G Kyllä
Käyttöjärjestelmä Android
RAM-muisti 12GB
Tallennuskapasiteetti (GB) 512
Ytimien määrä 8
Prosessorin malli Snapdragon 8s Gen3
CPU 1×Cortex-X4 3.0GHz+4×Cortex-A720 2.8GHz+3×Cortex-A520 2.0GHz
GPU Adreno 735
NFC Kyllä
Yhteensopivat muistikortit -
Näytön koko (tuumaa) 6.78
Näytön resoluutio pikseleinä 1224×2700
Turvallisuus Sormenjälkilukija
Lataus USB-C
Sisältää laturin Ei
Sim nano-SIM, e-sim
e-sim Kyllä
Paikannus GPS, Glonass, Galileo, QZSS
Korkeus (mm) 163.3
Leveys (mm) 75.2
Syvyys (mm) 8.2
Tuotteen paino (g) 199
Tuotenimi Honor 200 Pro
Tyyppi Älypuhelin
Paino (kg) 0.19
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...