APPLE WATCH SE 44MM CELLULAR ÄLYKELLO

APPLE WATCH SE 44MM CELLULAR ÄLYKELLO
STARLIGHT
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Apple Watch SE 2nd Gen -älykello ei ole vain apulainen, vaan urhea sankari, joka kykenee pelastamaan elämäsi ja ohjaamaan sinut päiväsi läpi.

Väri

Kuvaus / APPLE WATCH SE 44MM CELLULAR ÄLYKELLO

Apple Watch SE 2nd Gen -älykello ei ole vain apulainen, vaan urhea sankari, joka kykenee pelastamaan elämäsi ja ohjaamaan sinut päiväsi läpi. Voit pysyä yhteydessä perheeseesi ja ystäviisi tekstiviestien ja puheluiden avulla, seurata terveyttäsi integroidun sykemittarin avulla tai käyttää sitä vain kellona.


Seuraa kaikkea

Apple Watch -älykellon avulla mikään tärkeä tapaaminen, tapahtuma tai huomautus ei jää huomaamatta. Se yhdistyy kalenteriisi, yhteyskirjaasi ja aikatauluusi tarjotakseen jatkuvan yhteenvedon jokapäiväisitä tapahtumista.


Pysy hallinnassa

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja sen navigointi on mukavan sujuvaa ja responsiivista. Kun et käytä kosketusnäyttöä, päivitetty digitaalinen valitsin laitteen sivussa tarjoaa haptisen vasteen sekä edellisen sarjan kätevät toiminnot.


Harmoninen yhteistyö

Kaiutin ja mikrofoni täydentävät toisiaan luodakseen upean äänimaailman ja tarkan puheäänen. Kaiutin on 50 % kovaäänisempi ja mikrofoni pitää kaiun ja taustamelun poissa puheluiden aikana. Sijoitettu älypuhelimen vastakkaisille puolille.


Kaksiytiminen S8 SiP -prosessori

Uuden prosessorin avulla kello toimii sulavammin kuin koskaan. Lisäteho menee tehokkaan seurannan käyttöön, joka auttaa pitämään huolta terveydestäsi paremmin.


Auto-onnettomuuden tunnistus

Vakavan auto-onnettomuuden sattuessa älykello ottaa yhteyden sekä hätäpalveluihin tarkan sijaintisi kanssa että hätäkontakteihisi. Näin saat elintärkeää apua mahdollisimman nopeasti tilanteissa, joissa aika merkitsee kaikkea.


Navigaatio

Apple on integroinut laitteeseen kompassin, jotta et koskaan eksy. Paranneltu Maps-sovellus tietää nyt mihin suuntaan katsot, mitkä pituus- ja leveysasteesi sekä kaltevuutesi ovat ja kuinka korkealla olet reaaliajassa.


Hyvä valmentaja

Heitä hyvästit kuntoilusovellusten asentamiselle ja anna älykellon hoitaa se puolestasi. Kun aloitat kuntoilun, laite aloittaa automaattisesti seurannan, johon sisältyy poltetut kalorit ja sykemittaus. Jos pidät ulkoilusta, se seuraa lisäksi kulkemaasi reittiä integroidun GPS-yhteyden avulla.


Kaatumisanturi

Uuden sukupolven kiihtyvyysanturien ja gyroskooppien etuja hyödyntämällä laite kykenee tunnistamaan kun kaadut ja soittamaan tai viestimään paikkatietosi hätäyhteyshenkilöllesi. Laite käyttää nyt kansainvälisiä hätäpuheluita, jotka ovat saatavilla noin 150 maassa.


Yhteensopivuus

Tämä malli on yhteensopiva iPhone 6s tai uudempien älypuhelimien kanssa, joissa on iOS 14 tai uudempi versio.


Lisäominaisuudet:

  • Bluetooth 5.0
  • Tietojen salaus sekä laitteessa että pilvessä
  • Kattava ikonien muokkaus
  • Vedenkestävä jopa 50 metriin asti
  • Seuraa käsienpesurutiiniasi kätevän ajastimen avulla

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

NFC Kyllä
Sykemittaus Optinen anturi
WIFI Kyllä
e-sim Kyllä
Paikannus GPS, Glonass, Galileo
Näytön koko (tuumaa) 1.78
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 33
Tuotenimi APPLE WATCH SE 2022
Tyyppi Älykello
Korkeus (mm) 44
Leveys (mm) 38
Syvyys (mm) 10.7
Valmistajan takuu (Kk) 24
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...