APPLE WATCH S8 41MM CELLULAR ÄLYKELLO

APPLE WATCH S8 41MM CELLULAR ÄLYKELLO
APPLE WATCH S8 41MM CELLULAR ÄLYKELLO
Musta
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Apple Watch Series 8 41 mm -älykello tarjoaa edistyneitä terveys- ja kuntoiluominaisuuksia, kuten ECG, sykesensori, stressi- ja uniseuranta ja lukuisia kuntoilutiloja.

Väri

Kuvaus / APPLE WATCH S8 41MM CELLULAR ÄLYKELLO

Apple Watch Series 8 41 mm -älykello tarjoaa edistyneitä terveys- ja kuntoiluominaisuuksia, kuten ECG, sykesensori, stressi- ja uniseuranta ja lukuisia kuntoilutiloja. Siri-virtuaaliavustajan ja järjestelytoimintojen avulla voit pitää elämäsi ja aikataulusi järjestyksessä. Eläväinen kehyksetön näyttö antaa sinun tehdä kaiken tarvittavan suoraan ranteestasi.


Kehyksetön Retina-näyttö

Vaikka kotelon kokoa on suurennettu vain hieman edellisestä sukupolvesta, Series 8 -älykello tarjoaa ison, eläväisen ja kestävän kosketusnäytön. Muotoilun puolesta näyttö on integroitu runkoon saumattomasti, joka luo siistin ja jatkuvan ulkonäön. Paksun etukristallin ansiosta se on myös äärimmäisen kestävä. Always-On-toiminnon ansiosta näyttö on aina päällä, joten sinun ei tarvitse nostaa rannettasi tai napauttaa ruutua nähdäksesi näytön sisällön. Helppokäyttöisessä kellossa on uudistetut painikkeet ja uusi näppäimistö, jotka hyödyntävät näytön suurempaa kokoa ja mahdollistavat paremman toiminnallisuuden kaikille sormityypeille. Voit myös käyttää Scribble-kirjoitustoimintoa ja kirjoittaa kirjaimia näytölle tekstiviestiksi tai sähköpostiksi.


Naisten terveysseuranta

Seuraa kuukautiskiertoasi tarkemmin ja kerää tietoja, jotka voit jakaa lääkärisi kanssa ja suojata terveyttäsi. Älykello kykenee laskelmoimaan ovulaation ja seuraa tietoja kuukautisten säännöllisyydestä. Kaikki nämä tiedot ovat tehokkaan salauksen suojassa, eli vain sinä pääset käsiksi omiin terveystietoihisi.


Seuraa kaikkea

Apple Watch Series 8 -älykellon avulla mikään tärkeä tapaaminen, tapahtuma tai huomautus ei jää huomaamatta. Se yhdistyy kalenteriisi, yhteyskirjaasi ja aikatauluusi tarjotakseen jatkuvan yhteenvedon jokapäiväisitä tapahtumista. Siri-virtuaaliavustaja on aina valmis auttamaan minkä tahansa ongelman kanssa.


Opastus

Series 8 -älykellossa on sisäänrakennettu kompassi, jotta et ikinä eksyisi. Parannettu Maps-sovellus osaa nyt kertoa mihin suuntaan katsot, mitkä ovat leveys- ja pituusasteesi, kaltevuutesi ja myös korkeutesi reaaliajassa.


Hyvä valmentaja kellon ympäri

Heitä hyvästit kuntoilusovellusten asentamiselle ja anna älykellon hoitaa se puolestasi. Kun aloitat kuntoilun, laite aloittaa automaattisesti seurannan, johon sisältyy poltetut kalorit ja sykemittaus. Jos pidät ulkoilusta, se seuraa lisäksi kulkemaasi reittiä integroidun GPS-yhteyden avulla. Rentoutuminen ja uni ovat tärkeä osa aktiivista elämäntyyliä, jonka vuoksi kello seuraa myös untasi ja antaa ehdotuksia unihygienian parantamiseksi. Jos olet stressaantunut, laite auttaa ohjatuilla hengitysharjoituksilla ja muilla rentoutuskeinoilla Mindulness-sovelluksessa.


ECG-sykemittari

Parannettu optinen sykemittari tarjoaa tietoa lepo-, kävely- ja harjoitussykkeestäsi suoraan näytölläsi. Yleisen ja usein diagnosoimattoman sydämen rytmihäiriön estämiseksi, älykello kerää ja tarjoaa tärkeää tietoa yleisestä hyvinvoinnistasi. Hyödynnä sen sisäänrakennettua elektrokardiogrammia ja seuraa terveyttäsi.


Veren happitason seuranta

Veren happitaso on tärkeä terveyden mittari. Sen avulla on helpompi ymmärtää, kuinka hyvin kehosi imee itseensä happea ja mitkä ovat VO2 Max -pisteesi. Kaikki tämä on mahdollista neljän LED-valon rykelmän ja neljän valodiodin ansiosta, jotka takaavat virheettömän seurannan kellon ympäri.


Auto-onnettomuuden tunnistus

Vakavan auto-onnettomuuden sattuessa älykello ottaa yhteyden sekä hätäpalveluihin tarkan sijaintisi kanssa että hätäkontakteihisi. Näin saat elintärkeää apua mahdollisimman nopeasti tilanteissa, joissa aika merkitsee kaikkea.


Kaatumisanturi

Uuden sukupolven kiihtyvyysanturien ja gyroskooppien etuja hyödyntämällä laite kykenee tunnistamaan kun kaadut ja soittamaan tai viestimään paikkatietosi hätäyhteyshenkilöllesi.


Lataus

Series 8 -älykello latautuu nopeammin kuin koskaan. Nopealla USB-C-latauksella lataat kellon akun tyhjästä 80 % tasolle vain 45 minuutissa.


Lisäominaisuudet:

  • Vedenkestävä 50 metriin saakka (WR50-sertifikaatti)
  • IPX6-pölynkestävä

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

IP-luokitus IP6X
NFC Kyllä
Sykemittaus Optinen anturi
WIFI Kyllä
e-sim Kyllä
Paikannus GPS, Glonass, Galileo
Näytön koko (tuumaa) 1.90
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 42.30
Tuotenimi APPLE WATCH S 8 41mm
Tyyppi Älykello
Korkeus (mm) 45
Leveys (mm) 38
Syvyys (mm) 10.7
Valmistajan takuu (Kk) 24
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...