APPLE IPHONE SE 2022 64GB PUHELIN

5G puhelin
Tuotteella ilmainen toimitus
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Kaikki tarpeellinen 4,7 tuuman taskukoossa. Uuden iPhone SE:n super­tehokas A15 Bionic ‑siru tekee puhelimen käytöstä uskomattoman sulavaa, tuo 5G-yhteydet käsiisi ja antaa älykästä apua myös valokuvaukseen. Ja suuren­moinen akun­kesto, pikalataus sekä langaton lataus huolehtivat, ettei teho koskaan lopu keskenkään.

Väri

Kuvaus / APPLE IPHONE SE 2022 64GB PUHELIN

Kaikki tarpeellinen 4,7 tuuman taskukoossa.

iPhone SE:n ytimessä on sama super­tehokas A15 Bionic ‑siru kuin iPhone 13:ssa, joka tehostaa lähes kaikkea, mitä teet. Apit latautuvat hetkessä ja toimivat sujuvammin. Uskomattoman sulava graafinen suorituskyky tekee myös pelaamisesta nautintoa ja A15 Bionic antaa tehoa myös edistykselli­sille valokuvaus­ominaisuuksille, jotka saavat kuvan jokaisen kohdan näyttämään upealta – kasvot, maisemat ja kaiken muun.


5G: Nyt SE:ssä

5G nopeuttaa huomattavasti kaikkea live-striimauk­sesta moninpeleihin ja videon­jakoon. Sen ansiosta jopa HD-tasoiset FaceTime-puhelut ja SharePlay sujuvat kitkatto­masti ollessasi liikkeellä. Kun et tarvitse hurjia nopeuksia, iPhone SE vaihtaa älykkääseen datan­käyttöön säästääkseen akkua.


Kamera jonka kanssa klikkaa.

Älykäs A15 Bionic ‑siru tekee taustalla moni­naisia lasku­toimituksia varmistaakseen, että kuvasi näyttävät upeilta. Esi­merkiksi älykäs HDR 4 säätää automaattisesti kontrastia, valoa ja jopa neljän henkilön ihon­sävyä ja Deep Fusion astuu kuvaan puoli­pimeässä tai hämärässä valaistuk­sessa tuoden kaikki yksityiskohdat esiin. Ja iPhone SE:n entistäkin parempi video­kuvaus vangitsee otoksiin uskomatto­man paljon yksityis­kohtia ja mahdollistaa niin hidastetun kuin nopeutetun videon.


Luo tyyli, joka säilyy kuvasta kuvaan.

Anna kamerallesi ohjeita Valokuva­tyyleillä. Kun valitset tyyliksi esi­merkiksi Lämmin tai Viileä, iPhone SE käyttää valittuja säätöjä säilyttäen taivaan ja ihon sävyt luonnol­lisen näköisinä. Näin kuvasi muokkautuvat automaattisesti mieleisesi tyylin mukaisiksi.


Kestää kovaakin käyttöä

Laitteessa on luja rakenne ja laadultaan kestävin älypuhelimen lasi sekä IP67 tason suojaus, jolla iPhone SE kestää tavalliset neste­roiskeet, kuten veden, limun, kahvin, teen ja mehun. Eikä sitä haittaa pölykään.


Suuren­moinen akun­kesto.

Erittäin tehokas siru, entistäkin parempi akku ja iOS 15 parantavat yhdessä akun­kestoa. Kun tarvitset virtaa, aseta vain iPhone SE langattomalle laturille. Tai liitä se 20 watin tai sitä tehokkaam­­paan laturiin saadaksesi akun latautumaan nollasta jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa.


Tuttua turvaa ja parasta yksityisyyttä

Touch ID on nopea, yksin­­kertainen ja turvallinen tapa avata puhelin ja kirjautua appeihin pelkällä kosketuk­sella. Voit käyttää sitä myös Apple Payssa ja tehdä verkko-ostoksia tai maksaa ruoka­kaupassa kaivamatta korttia lainkaan esiin. iPhone antaa henkilö­kohtaisten tietojesi hallinnan omiin käsiisi. Esimerkiksi kun selaat, Safari estää älykkäästi seuraimia profiloi­masta sinua ja näyttää yksityi­syysraportissa, mitkä niistä on estetty.


Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Bluetooth Kyllä
Etukamera (MP) 7
Takakamera (MP) 12
IP-luokitus IP67
5G Kyllä
Käyttöjärjestelmä iOS
RAM-muisti 4GB
Tallennuskapasiteetti (GB) 64
Ytimien määrä 6
Prosessorin malli Apple A15 Bionic (5 nm)
CPU 2xX.XX GHz Avalanche + 4xX.X GHz Blizzard
GPU Apple GPU
NFC Kyllä
Yhteensopivat muistikortit Ei muistikorttipaikkaa
Näytön koko (tuumaa) 4.70
Näytön resoluutio pikseleinä 750 x 1334
Turvallisuus Sormenjälkilukija
Lataus Langaton, Pika
Sisältää laturin Ei
Sim Kaksois sim, e-sim
e-sim Kyllä
Paikannus GPS, Glonass, Galileo
Korkeus (mm) 138.4
Leveys (mm) 67.3
Syvyys (mm) 7.3
Tuotteen paino (g) 144
Tuotenimi Apple iPhone Se 2022 64Gb Älypuhelin
Tyyppi Puhelin
Valmistajan takuu (Kk) 12