APPLE IPHONE 14 128GB PUHELIN

5G puhelin
Tuotteella ilmainen toimitus
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

6,1“ Super Retina XDR -näyttö

Kamerat: 12 Mpx laajakulma + 12 Mpx ultralaajakulma

Tehokas A15 Bionic -prosessori 5G-tuella

Väri

Kuvaus / APPLE IPHONE 14 128GB PUHELIN

Apple iPhone 14 -älypuhelin tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä nopean A15 Bionic -prosessorin, 5G-tuen ja Photonic Engine -teknologialla varustetun kaksoiskamerajärjestelmän ansiosta. Kaunis 6,1-tuumainen Super Retina XDR OLED -näyttö tarjoaa häikäiseviä kuvia kirkkaissa, eloisissa väreissä. Etukameran 12 megapikselin TrueDepth-kameran avulla pysyt koko ajan tarkennettuna ja kuvaat teräväpiirtoisia 4K-videoita vaivattomasti.


Klassinen muotoilu ja hämmästyttävä kestävyys

iPhone 14 -älypuhelimen minimalistinen, tyylikäs ja moderni lasi- ja alumiinimuotoilu takaa sekä etu- että takalasin kestävyyden ja mahdollistaa langattoman latauksen sekä kevyen ulkomuodon. Nanokeraamisilla kiteillä varustetun Ceramic Shield -suojan ansiosta näyttö on entistä lujempi ja sirpaleenkestävämpi. Älypuhelimella on myös IP68-luokitus, jonka ansiosta se on paitsi roiskeenkestävä, mutta selviytyy myös jopa 30 minuuttia kestävästä upotuksesta kuuden metrin syvyyteen.


Super Retina XDR -näyttö

Reunasta reunaan kurottava Super Retina XDR OLED -kosketusnäyttö tarjoaa enemmän tilaa sisällölle, mutta samanaikaisesti säilyttää laitteen fyysisen koon helposti käsiteltävänä vain yhdellä kädellä. Näytössä on 2532 × 1170 pikselin resoluutio sekä 460 ppi:n pikselitiheys, joka tarjoaa uskomattomia yksityiskohtia ja syvät mustat sävyt. True Tone- ja HDR-teknologiat puolestaan tarjoavat äärimmäisen tarkat värit. Kosketusnäytössä on 800 nitin huippukirkkaus tavanomaisessa käytössä, mutta HDR-sisältöä tarkasteltaessa huippukirkkaus kohoaa jopa 1200 nitiin. Näin ollen näyttö on helppolukuinen myös kirkkaassa auringonvalossa.


Tehokas prosessori

A15 Bionic -kuusiydinprosessorissa on kaksi suorituskykyistä ja neljä energiatehokasta ydintä sekä 16-ytiminen Neural Engine, minkä ansiosta iPhone 14 -älypuhelin tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon tai videoeditointiin. Äärimmäisestä suorituskyvystään huolimatta laite on myös erittäin energiatehokas 5nn-valmistusprosessinsa ansiosta.


Kaksoiskamerajärjestelmä laajakulma- ja ultralaajakulmakameroilla

iPhone 14 -älypuhelin tuo mukanaan hämmästyttävän kaksoiskamerajärjestelmän Photonic Engine -teknologialla, jonka avulla otat hämmästyttävän eloisia ja teräviä kuvia vuorokaudenajasta riippumatta. 12 megapikselin pääkamera f/1.5-aukolla tarjoaa hämmästyttävän suorituskyvyn hämärässä ja uskomattoman teräviä kuvia. Puhelin pystyy tallentamaan teräväpiirtoista 4K-videota 60 FPS sekuntinopeudella, ja optisen kuvanvakaimen ansiosta se muuttuu helposti taskukokoiseksi kameraihmeeksi, joka tarjoaa vakaat videot. Voit tallentaa koko maailman f/2.4-aukolla varustetun ultralaajakulmakameran ansiosta. Sovita kaikki ystäväsi yhteen kuvaan ja taltioi muistoja helposti. Tutustu erilaisiin kuvaustiloihin, kuten yötilaan, joka kaappaa enemmän valoa kirkkaita yökuvia varten, tai muotokuvatilaan, joka häivyttää ympäristön, jotta pysyt aina etualalla. Kuusi tehostetta ja Depth Control -syvyyssäätöteknologia mahdollistavat luonnollisen taustan sumennuksen sekä useampien valaistusasetusten hyödyntämisen.


Cinematic-tila ammattitasoisille videoille

Hyödynnä videoita kuvattaessa Cinematic-tilaa, joka vaihtaa tarkennusta automaattisesti kohteesta toiseen, ja luo näin luonnolliset syvyysefektit ja tarkennuksen vaihdoksen. Se osaa myös odottaa uuden kohteen ilmaantumista kuvaan, ja tarkentaa siihen tämän ilmestyttyä. Älypuhelimen erinomaisten prosessointiominaisuuksien ansiosta voit säätää videoita vielä kuvaamisen jälkeenkin. Teknologian ansiosta luot ammattimaista sisältöä iPhone-älypuhelimellasi.


TrueDepth-etukamera

Laitteen etuosassa sijaitseva 12 megapikselin TrueDepth-kamera tuottaa teräviä selfieitä. Kamera toimii hämmästyttävän hyvin hämärässä f/1.9-aukon ansiosta. Automaattitarkennus luo paljon terävämpiä kuvia ja varmistaa, että näytät aina parhaalta riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä kuvassa on tai kuinka kaukana kamerasta olet. Ota upeita muotokuvia ja hidastettuja videoita 120 FPS nopeudella tai nauhoita vlogia 4K-tarkkuudella 60 FPS nopeudella.


Uuden sukupolven Smart HDR 4

Ota erittäin teräviä kuvia erinomaisilla väreillä Smart HDR 4 -teknologian ansiosta. Koneoppimista hyödyntävä Smart HDR 4 maksimoi jokaisen kuvan potentiaalin säätämällä kirkkautta, värejä ja valkotasapainoa. Se tuottaa kauniit valokuvat sekä videot kaikissa valaistusolosuhteissa, ja nappaa myös ihonsävyt ja tekstuurit täydellisesti.


iOS 16

iPhone 14 -älypuhelin on varustettu iOS 16 -käyttöjärjestelmällä, jossa on täysin uudet lukitusnäytön mukautukset ja ilmoitusasetukset. Muokkaa jo lähetettyjä iMessage-viestejä tai nauti elokuvan katselusta ystäviesi kanssa SharePlay-toiminnon avulla. Nauti Live Text -ominaisuudesta, joka on nyt saatavilla myös videoille.


Muut ominaisuudet:

  • Tukee kahta SIM-korttia (fyysinen nanoSIM + virtuaalinen eSIM)
  • Turvallisempi Face ID
  • Huippunopea Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 ja yhden kosketuksen NFC-pariliitos
  • Langaton MagSafe-lataus (enintään 15 W)
  • Langaton Qi-lataus (enintään 7,5 W)

Myymäläsaatavuus