APPLE IPHONE 13 256GB PUHELIN

APPLE IPHONE 13 256GB PUHELIN
APPLE IPHONE 13 256GB PUHELIN
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

iPhone 13 on uusi supervoimasi. Kestävä edestä ja takaa. Reunasta reunaan. IP68-suojauksella. Salamannopea A15 siru jättää kilpailijat taakseen ja tuo 5G nopeudet kaikkien ulottuville samalla kun 6,1 tuuman OLED Super Retina XDR ‑näyttö näyttää kuvat, videot ja tekstit veitsenterävästi.

Väri

Kuvaus / APPLE IPHONE 13 256GB PUHELIN

Uusi suurempi kamera, pienempi tila

Uudistimme arkkitehtuurin täysin ja käänsimme linssejä 45 astetta, jotta saimme lisää tilaa parhaalle kahden kameran järjestelmällemme. Siitä löytyy laajakulma­kamera, jonka kenno on suurempi kuin koskaan. Teimme myös tilaa kennoa liikuttavalle optiselle kuvanvakaimelle. Ja varustimme ultra­laaja­kulma­kameran nopeammalla kennolla.


Esittelyssä Elokuvallinen tila

Elokuvantekijät ohjaavat katsojien huomiota vaihtamalla kuvan tarkennuspistettä kohteesta toiseen. iPhonen avulla voit nyt helposti käyttää tätä samaa tarinankerronnan keinoa videoissasi. Elokuvallinen tila luo kauniin syväterävyyden ja muuttaa tarkennuspistettä automaat­tisesti.


Etukamera, joka ei jää taka‑alalle.

TrueDepth-kamera­järjestelmässä on samat suosikkiherkut kuin taka­kamerassa. jotka vievät selfiet kokonaan uusiin ulottuvuuksiin. Elokuvallinen tila, Valokuvatyylit, Dolby Vision HDR ‑tallennus, Muoto­kuva­tila, Yötila­selfiet, Älykäs HDR 4, Deep Fusion ja paljon muita ominaisuuksia. A15 Bionic ja TrueDepth-kamera tekevät myös Face ID:stä kaikkein turvallisimman kasvojentunnistus­järjestelmän älypuhelimissa.


Super Retina XDR ‑näyttö

Super Retina XDR ‑näytön erittäin suuren pikselitiheyden ansiosta kuvat, videot ja teksti näkyvät veitsenterävästi. Lisäksi näyttöala on entistä isompi pienemmän TrueDepth-kamerajärjestelmän ansiosta. OLED-näytön saa 28 prosenttia kirkkaammaksi, jopa 800 nitiin, joten näet siltä asiat myös suorassa auringonpaisteessa. Ja kirkkaus nousee jopa 1200 nitiin, kun katselet HDR-sisältöä. Ja näytön erinomainen väritarkkuus saa kaiken näyttämään mahtavan luonnolliselta.


Teho elämään

Salamannopea A15 Bionic on voima Elokuvallisen tilan, Valokuvatyylien, Live-tekstien ja monen muun takana. Sen Secure Enclave suojaa henkilökohtaiset tietosi, kuten Face ID:n ja yhteys­tietosi. Ja paremman suoritus­kyvyn ansiosta akkukin kestää pidempään. Jopa 2,5 tuntia enemmän akkua iPhone 13:ssa. Jopa 50 % nopeampi prosessori verrattuna kilpailijoihin. Jopa 30 % nopeampi näytön­ohjain verrattuna kilpailijoihin. 


5G

Maailma siirtyy vauhdilla 5G:n käyttöön. Striimaaminen, lataus ja kaikki muukin tapahtuu paljon nopeammin. 5G:llä voit esimerkiksi pelata moninpelejä ihan tosissasi ja jakaa lisätyn todellisuuden videoita. Älykkään datankäytön avulla iPhone siirtyy automaat­tisesti säästämään virtaa, kun et tarvitse hurjia nopeuksia.


Kaikki irti hetkestä. Yksin ja yhdessä.

iOS 15:n myötä voit jatkaa keskustelua ja jakaa samalla elokuvia, musiikkia tai mitä tahansa muuta näytöllä näkyvää sisältöäsi FaceTime-puhelun aikana. Keskity toden teolla suodattamalla ilmoitukset, jotka eivät liity juuri kesken olevaan tehtävään. Ja nappaa kuvissa näkyvästä tekstistä tietoja, joiden avulla voit lähettää sähköpostia, soittaa, etsiä reittiohjeita ja tehdä paljon muuta.


Yksityisyys vakiona

iPhone antaa henkilökohtaisten tietojesi hallinnan omiin käsiisi. Esimerkiksi yksityisyyteen liittyvät merkinnät auttavat sinua tarkistamaan, miten apit käyttävät tietojasi. Voit hallita, millä apeilla on lupa seurata toimintaasi muiden yritysten apeissa tai verkkosivustoilla. Ja se on vasta alkua.

Myymäläsaatavuus