APPLE IPHONE 12 64GB PUHELIN

APPLE IPHONE 12 64GB PUHELIN
APPLE IPHONE 12 64GB PUHELIN
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Koe iPhone 12 -älypuhelimen tarjoava henkeäsalpaava nopeus. Nappaa kauniit valokuvat ja videot 12 megapikselin kaksoiskameralla, ja tarkastele niitä 6,1″ Super Retina XDR OLED -näytöllä.

Väri

Kuvaus / APPLE IPHONE 12 64GB PUHELIN

Nopeaakin häikäi­sevämpi.

5G:n nopeus. A14 Bionic, nopein siru äly­puhelimessa. Reunasta reunaan ulottuva OLED-näyttö. Ceramic Shield ja neljä kertaa parempi pudotus­kestävyys. Ja Yötila jokaisessa kamerassa. iPhone 12:ssa on kaikkea – kahdessa täydellisessä koossa.


Maailman pienin, ohuin ja kevyin 5G-puhelin.
Ceramic Shield. Kirkkaasti kestävämpää kuin mikään muu äly­­puhelimen lasi.


5G:n nopeus OMGGGGG.
iPhonen 5G on super­nopea. Voit siis ladata leffoja lennossa. Striimata parempi­­laatuista video­­kuvaa. Tai puhua HD-laatuisia FaceTime-puheluita mobiili­­verkon kautta. Paljon pienemmällä viiveellä. Ja kaikki tämä onnistuu useammassa paikassa, sillä iPhone 12:n 5G-kattavuus on laajin maailmassa.


A14 Bionic on nopein siru äly­­puhelimissa.
Ja se venyttää mahdolli­suuksien rajoja. Esimerkiksi suorittamalla biljoonia lasku­­toimituksia Neural Enginellä. Tai Dolby Vision ‑kuvaamisella, mihin edes ammattilaisten elokuva­­kamerat eivät pysty. Se on super­t­ehokas, mikä mahdollistaa erin­­omaisen akun­keston. Ja se on edellä aikaansa, tehok­kaasti valmiina lähes kaikkeen mikä sitä odottaa.


Super Retina XDR ‑näyttö OLED upea.
Selvästi enemmän kontrastia. Uskomaton väri­tarkkuus. Valtava harppaus pikselitiheydessä. Vau. Vetää sanattomaksi. OLED tarjoaa kirkkaammat kirkkaat kohdat, tummemmat mustat ja lisää tarkkuutta kaikessa mitä katsot. Tämä on paras tekemämme iPhonen näyttö, ja se ulottuu aivan reunoille asti.


Kahden kameran järjestelmä. Älä pelkää pimeää.
Sekä laajakulma‑ että ultra­laaja­kulma­­­kameroissa on nyt Yötila, joten saat erin­­omaisia kuvia hämä­rässä paremmin kuin koskaan. Uusi laaja­kulma­­kamera päästää sisään 27 prosenttia enemmän valoa. Joten otitpa kuvia päivän­­valossa tai kuutamon kajossa, saat ikuistettua aiempaa enemmän yksityis­kohtia ja värejä.


Yötila
iPhone tunnistaa, kun valo on vähissä ja käynnistyy automaat­tisesti. Se säilyttää kuvan kirkkauden ja ikuistaa kuvaan upean eläväiset värit. Siitä vain kuvia räpsimään.

Vaikeat kuvaus­kohteet, kuten dramaattiset kuutamo­maisemat, onnistuvat nyt helpommin ja piirtyvät terävämmin kuin koskaan.


Deep Fusion
Analysoi puoli­valoisassa tai hämärässä ympäristössä useita valotuksia ja loihtii esille mahdol­lisimman paljon yksityis­kohtia. Lisäksi ultra­laajakulma­kamera tarjoaa vaikuttavan perspektiivin.


Automaattisesti upeampaa.
Älykäs HDR 3 tasa­painottaa kuvan eri elementtejä tuoden esiin yksityis­kohtia kuvaus­kohteesta ja puista säilyttäen samalla taivaan syvän värin, jopa keski­päivän kirkkaudessa.

Älykäs HDR 3 tunnistaa kone­­oppimisen avulla kasvojen lisäksi ympäristön ja säätää tarvittaessa kuvan terävyyttä, värejä ja valko­tasapainoa.

Älykäs HDR 3 ikuistaa jopa kirkkaassa valossa kuviin tekstuurit, ihon sävyt, värisaturaation ja yksityiskohdat, jotka tekevät kuvista toden­tuntuisia.


Muotokuva­tila rakastaa kasvoja.
Muoto­kuva­tila korostaa entistäkin taitavammin kuvaus­kohdettasi sumen­tamalla taustan tyylikkäästi. Upeaa, vai mitä?

Tee loistavista kuvista vielä upeampia kuudella valo­­tehosteella, kuten Yläsävy­­valo mono, Luonnollinen valo ja Studio­­valo.


Video Hämärässä elävää kuvaa.
Miten äl­y­puhelimien korkea­­laatuisinta video­­kuvaa voi parantaa entisestään? Tekemällä siitä 27 prosenttia paremman hämärässä valaistuksessa. Voit nyt kuvata upean yksityis­kohtaisia videoita kellon­­aikaan katsomatta. Kaiken lisäksi Yötilassa on Timelapse-video­kuvaus. Laita iPhone tukevasti sopivaan paikkaan ja anna pitkien valotus­­aiko­jen hoitaa hommansa.


Kokonainen leffa­studio taskussasi.
Nyt voit kuvata videota 4K HDR ‑tarkkuudella Dolby Visionilla. Editoi Kuvat-apissa tai iMoviessa. Ja siirrä sisältö sitten TV:hen AirPlayn avulla, niin näet kaikki värit ja yksityis­­kohdat. Kokemus on alusta lähtien kuin elokuvissa – ja mahdollista vain iPhonella. Voit siis kuvata näppärästi videoita koirastasi, jos se sattuu tekemään jotain söpöä.


Yötila­selfiet Näytät upealta pimeässä.
Yö on otollista aikaa selfieille. Koska nyt myös etu­­­kamerassa on Yötila ja koko joukko muita upeita ominaisuuksia. Kuten Deep Fusion, älykäs HDR 3, Dolby Vision ‑kuvaus ja paljon muuta. Onneksi olkoon, yö­kyöpeli.


Loputon valinnan­vapaus.
Suoraan asiaan. iOS 14 on täynnä oiko­teitä haluamaasi sisältöön, joten löydät etsimäsi heti kun sitä tarvitset.

Viestit-apissa kiinnitetyt keskustelut näyttävät aina ylimpänä henkilöt, joiden kanssa juttelet eniten.

Widgettejä on uudistettu, joten näet tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä suoraan Koti-valikosta.

Appi­klipeillä voit käyttää nopeasti pientä osaa apista ja esimerkiksi maksaa parkki­­­maksun tai tilata ruokaa.


Yksityisyys vakiona.
iPhone on suunniteltu pitämään tietosi turvassa. Face ID:n tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi eikä niitä kopioida iCloudiin eikä mihinkään muualle. iOS näyttää sinulle apin tietosuoja­­­käytännöt ennen lataamista. Kun käytät Apple Payta, luotto­korttisi numeroa ei jaeta kauppiaille. 


Idea vielä pienemmästä hiili­­­jalanjäljestä syntyi laatikon sisällä.
Poistamme koko iPhone-perheessä virtalähteen ja kuulokkeet, jotka usein jäävät vaille käyttöä. Sen sijaan lisäämme nopeasti lataavan USB‑C–Lightning-kaapelin, jota monet tarvitsevat. Se pienentää tuote­­­pakkausta, ja useamman laatikon toimittaminen kerralla vähentää kuljetuksia. Autamme myös tuotteidemme valmistajia siirtymään uusiutuviin energia­­­muotoihin. Yhteensä tämä kaikki vähentää hiili­­jalan­jälkeämme vuosittain yli 2 miljoonaa tonnia.


Paras maailman­­laajuinen kattavuus
iPhone 12:ssa on jopa 20 5G-kaistaa ja 32 LTE-kaistaa, mikä on enemmän kuin missään muussa äly­puhelimessa, joten se tarjoaa laajimman kattavuuden eri puolilla maailmaa.


Lisätty todellisuus
Tehokas A14 Bionic ‑siru herättää uusimmat lisätyn todellisuuden kokemukset eloon. Tutustu muinais­­esineisiin, pilko sammakko osiin tai kokeile vaikka uutta sohvaa AR-pika­katselun avulla.


Enemmän kuvia, vähemmän viivettä
Napsitko kuvia vauhdilla? iPhone sopeutuu nopeuteen älykkäästi ja tehostaa prosessointia, jotta saat kaiken talteen.


Pidä kaksi puhelin­­numeroa
iPhonessa on kaksi SIM-paikkaa, joista toinen voi olla eSIM. Sen ansiosta voit käyttää sekä omaa että työliittymää samassa iPhonessa


Tilaääni Dolby Atmosilla
Ääni liikkuu ympärilläsi 3D-tilassa ja luo vaikutelman, että olisit itse tapahtumien keskellä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Akun kapasiteetti (mAh) 2775
Bluetooth Kyllä
Etukamera (MP) 12
Takakamera (MP) 12
IP-luokitus IP68
5G Kyllä
Käyttöjärjestelmä iOS
RAM-muisti 4GB
Tallennuskapasiteetti (GB) 64
Ytimien määrä 6
Prosessorin malli Apple A14 Bionic
CPU 2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm
GPU Apple GPU
NFC Kyllä
Yhteensopivat muistikortit Ei muistikorttipaikkaa
Näytön koko (tuumaa) 6.10
Näytön resoluutio pikseleinä 1170 x 2532
Turvallisuus Sormenjälkilukija, Kasvojentunnistus
Lataus Langaton, Pika
Sisältää laturin Ei
Sim Kaksois sim, e-sim
Paikannus GPS, Glonass, Galileo
Korkeus (mm) 146.7
Leveys (mm) 71.5
Syvyys (mm) 7.4
Tuotteen paino (g) 164
Tuotenimi Apple iPhone12 64Gb
Tyyppi Puhelin
Valmistajan takuu (Kk) 12
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...