APPLE AIRPODS MAX LANGATTOMAT KUULOKKEET

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Täydellinen yhdistelmä sykähdyttävän laadukasta äänen­toistoa ja AirPodeista tuttua vaiva­tonta käyttöä vastamelutoiminnolla, jopa 20 tunnin akunkestolla ja integroidulla Siri avustajalla.

Väri

Kuvaus / APPLE AIRPODS MAX LANGATTOMAT KUULOKKEET

Esittelyssä AirPods Max

Täydellinen yhdistelmä sykähdyttävän laadukasta äänen­toistoa ja AirPodeista tuttua vaiva­tonta käyttöä. Tämä on henkilö­kohtai­sen kuuntelu­elämyk­sen huippua.


Design - Mullistavan näkemyk­sel­linen kokoon­pano.

Suunnittelimme over-ear-kuulokkeet täysin uusiksi. AirPods Maxit on suunniteltu kuuloketyynyistä kaariverkkoon siten, että ne luovat optimaalisen akustisen eristyksen monille eri päänmuodoille. Tinkimättömän istuvuuden ansiosta pystyt uppoutumaan uskomattomaan äänielämykseen.

  • Yläsangan aisoihin jännitetty kaariverkko on hengittävää punosta, joka jakaa painon niin, että päähän kohdistuva paine vähenee.
  • Ruostumat­on teräsrunko on päällystetty miellyttävän pehmeällä materiaalilla. Tuloksena on uskomaton yhdistelmä kestävyyttä, joustavuutta ja käyttömukavuutta.
  • Teleskooppivarsi säätyy portaattomasti ja asettuu tarkasti kohdalleen niin, että istuvuus ja eristävyys säilyvät.
  • Kuuloketyynyt on päällystetty erikoisvalmisteisella tekstiiliverkolla, joten ne tuntuvat tyynymäisen pehmeiltä. Kuuloke­tyynyt on valmistettu akus­tisesta muisti­vaahdosta. Se luo pehmeän mutta tiiviin eristyksen, joka on huipputason äänen­toiston edel­­lytys.


Äänenlaatu - Kuulostaa ihmeellisen hyvältä.

AirPods Maxeissa yhdistyvät huippuluokan ääni ja alan johtava aktiivinen taustamelun vaimennus. Tuloksena on vertaansa vailla oleva langaton kuunteluelämys. Niiden erikois­valmisteisen ajurin jokainen osa tekee töitä tuottaakseen säröttömän äänen kaikilla kuultavissa olevilla taajuuksilla. Joka nuotissa kuuluu uutta selkeyttä aina syvistä ja muhkeista bassoista tarkkoihin keskiääniin sekä kirkkaisiin ja puhtaisiin ylä-ääniin.


Vangitseva kuunteluelämys

Vaimentaakseen epätoivotut ulkoiset äänet AirPods Maxit käyttävät kuutta ulospäin suunnattua mikrofonia ympäristösi melun tunnistamiseen ja kahta sisäänpäin suunnattua mikrofonia mittaamaan, mitä kuulet. Lisäksi suuntaavat mikrofonit auttavat eristämään äänesi puhelin­keskusteluissa, joten se kuuluu selvästi tuulisissakin olosuhteissa.


Kuulet jokaisen yksityiskohdan

Applen suunnittelema dynaaminen ajuri tuottaa laajan taajuusalueen, joka nostaa jokaisen äänen yksityiskohdat tarkasti esiin. Tututkin kappaleet toistuvat ennenkuulumattoman yksityiskohtaisesti ja tarkasti.


Särötön toisto

Ajuri on samanlainen kuin huippu­luokan lattia­kaiuttimissa, ja sen kahdella neodyymi­magneetti­renkaalla varustettu moottori minimoi harmonisen kokonaissärön kaikilla kuultavissa olevilla taajuuksilla. Tuloksena on yhtenäisen selkeä toisto jopa täydellä äänen­voimakkuudella.


Laskennallinen ääni orkestroi upean esityksen.

AirPods Maxien kummassakin kupissa on Applen suunnittelema tehokas H1-siru, itse räätälöimämme akustinen rakenne ja edistyk­sellinen ohjelmisto, joiden ansiosta ne pystyvät käyttämään laskennallista ääntä luodakseen mullistavan kuuntelu­kokemuksen. Laskennallinen ääni auttaa sulkemaan ulkopuolisen melun pois hyödyntämällä kunkin sirun kymmentä ääniydintä. Se mukauttaa ääntä kuuloketyynyjen istuvuuden ja eristävyyden mukaan ja saa elokuvakohtaukset kuulostamaan siltä, kuin olisit tapahtumien keskipisteessä.


Valmistaudu yllättymään - Hienostu­neen yksin­kertaista.

AirPods Maxeissa on kaikki AirPods-tuoteperheen langaton vaivattomuus. Ne tekevät kuuntelusta täysin saumattoman elämyksen – käyttöönotosta Siri-komentoihin, päivästä ja laitteesta toiseen.


Kotelo, joka säästää voimia.

Kun AirPods Max ‑ kuulokkeita säilytetään niiden pehmeässä, solakassa Smart Case ‑ kotelossa, ne siirtyvät erittäin alhaisen virran tilaan, joka säästää latausta.


Akku, jonka syke ei sammu.

20 tuntia kuunteluaikaa, elokuvien katselua ja puheaikaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja tilaäänen ollessa käytössä. Lataus kätevästi Lightning-liittimen kautta. Nopealla 5 minuutin latauksella saat 1,5 tuntia kuunteluaikaa.


Lisää uutta ja ihmeellistä.

  • Päässäolon tunnistus: AirPods Maxit keskeyttävät äänen, kun otat ne pois päästäsi, ja jatkavat toistoa, kun laitat kuulokkeet takaisin paikoilleen. Tahtiakaan ei jää väliin.
  • Viestien ilmoitus: Voit antaa Sirin puhua saapuvat viestit käyttämällä viestien ilmoitus­toimintoa.4 Ja jopa pyytää Siriä vastaamaan – käyttämättä käsiäsi.
  • Aina valmis Siri: Pyydä ajo-ohjeet, tarkista sää, sovi tapaaminen ja tee paljon muuta sanomalla ”Hei Siri.” Laajan komento­valikoiman ansiosta henkilö­kohtainen suosikki­avustajasi on avuliaampi kuin koskaan.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Korkeus (mm) 187.3
Leveys (mm) 186.3
Syvyys (mm) 83.4
Paino (kg) 0.39
Valmistajan takuu (Kk) 12
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili