SAMSUNG WW11BB744CGWS4 PYYKINPESUKONE

Moottorilla 20 vuoden takuu
EcoBubble teknologia vähentää energiankulutusta
Täyttömäärä 11kg, Linkous 1400k/min
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Täyttömäärä 11kg

Linkous 1400 k/min

Hiiliharjaton moottori

EcoBubble-pesutekniikka

HygieneSteam-toiminto

Automaattiannostelu

WiFi

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / SAMSUNG WW11BB744CGWS4 PYYKINPESUKONE

Samsung WW11BB744CGWS4 pyykinpesukone

Samsungin tilava pyykinpesukone, jossa on 11 kg pesukapasiteetti, 1400 kierroksen linkousnopeus, EcoBubble- ja SpaceMax -ominaisuudet.


AI EcoBubble

Nauti tehokkaammasta pesusta AI EcoBubblen avulla. AI EcoBubble luo vaahtoa, joka poistaa 24 % enemmän likaa alhaisissakin lämpötiloissa, säästää 70 % energiaa ja varmistaa 45,5 % paremman tekstiilien hoidon. Lisäksi se tunnistaa kankaan tyypin ja optimoi vaahdon määrän, pesuajan, lämpötilan ja linkousnopeuden.


AI Wash

Pese vaatteet huolellisesti, mutta hellävaraisesti vähemmällä vedellä ja pesuaineella. AI Wash käyttää edistynyttä tunnistusta kankaan painon ja pehmeyden havaitsemiseen ja jatkuvasti likaisuuden seurantaan. Vesi ja puhdistusaine sekä liotus-, huuhtelu- ja linkousaika optimoidaan sitten älykkäästi.


Älykäs pesu

Pese helposti ja tehokkaasti tekoälyohjauksella. SmartThings-sovellus tarjoaa neuvoja syklistä, suunnittelusta ja vianetsinnästä, sekä se valitsee automaattisesti täydellisen kuivausvaihtoehdon.


Automaattinen annostelu

Parhaat pesutulokset pienemmällä pesuainemäärällä ja vaivalla. Auto Dispense annostelee automaattisesti oikean määrän pesuainetta ja huuhteluainetta jokaista pesukertaa kohden. Pesukoneessa on eri aineille erilliset lokerot mutta molempia lokeroita voidaan käyttää pesuaineelle. Pesuainetta jää talteen, joten lokeroa ei tarvitse täyttää uudelleen jokaisen pesun jälkeen.


Hygiene Steam

Puhdista vaatteet huolellisesti ja hygieenisesti höyryllä. Tehokas höyrypesuohjelma vapauttaa höyryä pesuhuoneen pohjan läpi. Tämä poistaa pinttyneen lian, 99,99 % kaikista yleisimmistä bakteereista ja inaktivoi allergeeneja, kuten pölypunkkeja pyykissä. Hygieeninen höyrypuhdistus vähentää altistumista punkeille, kissoille, koirille, ruohon siitepölylle ja homesienelle.


Kestävää suorituskykyä

Nauti paremmasta energiatehokkuudesta ja vähemmästä melusta, jonka Digital Inverter Technology tarjoaa. Sen hiljaisempi ja tehokkaampi suorituskyky hyödyntää voimakkaita magneetteja, mutta käyttää vähemmän energiaa kuin perinteinen moottori ja säästää siten rahaa. Moottori on kestävä, sillä siinä ei ole kuluvia hiiliharjoja ja sen kokoamiseen on käytetty korkealaatuisia osia


Henkilökohtainen pesula

Nauti yksilöllisestä, tehokkaasta ja vaivattomasta pyykinpesusta SmartThings-sovelluksen avulla. Analysoimalla pesutottumuksiasi 'Clothing Care' tarjoaa räätälöityjä pesusuosituksia ja -vinkkejä. "Energia" auttaa hallitsemaan energiankulutustasi kokonaisvaltaisesti. "Home Care" pitää pesukoneen optimaalisessa kunnossa.


Pyykinpesuainelokero pysyy puhtaana

StayClean Drawer-pesuainelokerosta huuhtoutuu kaikki pyyykinpesuainejäämät erityisen huuhtelyjärjestelmän ansiosta. Pesuainelokeroon jää vähemmän pesuainejäämiä ja lokero pysyy puhtaana ja hygieenisenä. 


Drum Clean +

Pidä pesukoneen luukku ja sisäpuoli hygieenisesti puhtaina. Drum Clean + poistaa rummun lian ja 99,9 % kaikista yleisistä bakteereista ilman pesuaineita. Voimakas vesisuihku ja nopea pyöriminen poistavat myös lian oven tiivisteen ympäriltä. Kone ilmoittaa myös, kun on aika puhdistaa.Vähennä jopa 70% energiankulutusta* Samsungin innovatiivisen EcoBubble-teknologian™ ansiosta pesutulos on yhtä hyvä niin alhaisissa kuin korkeissa lämpötiloissa.


*Prosenttiluvut perustuvat vertailutestiin, jossa käytettiin kahta pesukonetta ja eri pesuohjelmia: 1. Samsung WF80F5E5U4W-pesukone, 4 kg pyykkikuorma ja kylmä Super Eco Wash -pesuohjelma EcoBubble-tekniikalla, vrt. 2. Samsung WF0702WKU -pesukone, Puuvilla 40°C -ohjlema ilman EcoBubble-tekniikka. auten EcoBubble. Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti. Testattu IEC 60456-2010 -standardin mukaisesti.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Edestä täytettävä pesukone
Tuotekoodi WW11BB744CGWS4
Energialuokka A
Täyttömäärä (kg) 11
Rummun tilavuus (l) 70.9
Linkous (k/min) 1400
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Sisävalaistus Ei
Pesuajan näyttö Kyllä
Ajastettu käynnistys Kyllä
Automaattiannostelu Kyllä
Höyrytoiminto Kyllä
WIFI Kyllä
Pesuohjelmien lukumäärä 20
Äänitaso pesuvaiheessa (dB) 55
Äänitaso linkouksessa (dB) 75
Korkeus (mm) 860
Leveys (mm) 600
Syvyys (mm) 600
Paino (kg) 73
Valmistusmaa Puola
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot 20 vuoden moottoritakuu
EAN-koodi 8806094597752
Tuotenumero 118325

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...