SAMSUNG NV7B4430YCS/U1 ERILLISUUNI

SAMSUNG NV7B4430YCS/U1 ERILLISUUNI
Tilavuus 76l
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Uunin tilavuus: 76 l 

Paistolämpömittari 

Pyrolyysipuhdistus 

Dual Cook - kaksi lämpötilaa samanaikaisesti

Teleskooppikiskot

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / SAMSUNG NV7B4430YCS/U1 ERILLISUUNI

Yksi uuni, monta käyttötapaa

Valitse, miten valmistat eri ruokalajeja tulosten optimoimiseksi. Dual Cook -uunin ylä- ja alaosia voi käyttää yhdessä tai erikseen. Voit käyttää ylempää osaa pienempien ruokalajien valmistamiseen tai koko uunia suuremmille ruokalajeille. Voit myös käyttää uunin molempia osia samanaikaisesti eri asetuksilla ja lämpötiloilla valmistaen eri ruokalajeja.  


Dual Cook

Jopa 25%:n* energiansäästö kun käytät puolta uunia.


* Testattu malli: NV7b675LAK. Kokonaisenergiankulutus aleni 25,3 %, kun käytettiin vain yläosaa. Perustuu sisäisiin testeihin standardin IEC-60350 mukaisesti (keksit, kiertoilma 165 °C, verrattuna koko uuniin). Todellinen säästö voi vaihdella yksilöllisen käytön mukaan, esimerkiksi riippuen siitä, mitä kypsennetään. 


 Air Sous Vide

Air Fry -toiminnossa yhdistetään erityinen uunipelti kiertoilmaan, joka ympäröi ruokaa. Se on täydellinen tapa valmistaa vaikkapa ranskanperunoita tai kasviksia. Tuloksena on rapea pinta, jonka saamiseen tarvitaan vähemmän öljyä kuin perinteisellä friteerauksella.  


Air Sous Vide* auttaa valmistamaan ruoan tasaisemmin ilman ylikypsymistä tai kuivumista. Air Sous Vide* -järjestelmä tunnistaa tarkasti kunkin ontelon lämpötilan ja pitää lämpötilan tasaisena pitkään. Kaikki kypsyy läpikotaisin, missä tahansa kohdassa uunia, ja pysyy ihanan mureana ja mehukkaana.


* Vaatii erillisen sous vide -kypsennyspussin, joka ei sisälly toimitukseen.


Helpompi puhdistus

Pidä uunin sisäpuoli siistinä ja puhtaana ilman, että aikaa kuluu vaivalloiseen hankaamiseen. Pyrolyyttinen puhdistusjärjestelmä lämmittää laitteen sisäosaa ja polttaa pois mahdolliset rasva- ja ruokajäämät. 


Sulavalinjainen muotoilu 

Voit valmistaa useampia ja suurempia ruokalajeja tilavassa uunissa, jonka tilavuus on peräti 76 litraa. Teleskooppikiskojen ansiosta uunipellit on helppo ottaa ulos ja laittaa sisään, mikä helpottaa suurempien ja painavampien ruokalajien valmistusta. 


Enemmän iloa, vähemmän vaivaa

Tee ruoanlaitosta hauskempaa. SmartThings Cooking* inspiroi kokeilemaan uusia ruokaohjeita ja tekee ruoanlaitosta vaivattomampaa. Sovellus oppii ymmärtämään tarpeesi ja antaa yksilöllisiä suosituksia ruokaohjeista**, kun olet ilmoittanut suosikkiraaka-aineesi, erikoisruokavaliosi ja allergiasi. Sovellus tarjoaa myös ohjattua ruoanlaittoa vaiheittaisilla ruokaohjeilla sekä tekstin että äänen muodossa. 


* Vaatii langattoman verkon ja Samsung SmartThings -sovelluksen. Samsung SmartThings -sovellus tukee Android 4.0 (ICS) -käyttöjärjestelmää tai uudempaa, joka on optimoitu Samsung-älypuhelimille (Galaxy S ja Galaxy Note -sarja). Sovellus tukee iPhone-malleissa iOS 7 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa. SmartThings-sovellus on saatavana App Storesta ja Play Storesta.

** Saatavana tietyillä kielillä, muun muassa englanti, ranska, saksa, italia ja espanja.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Erillisuuni
Tuotekoodi NV7B4430YCS/U1
Energialuokka A+
Väri Teräs-Musta
Sisään painettavat kytkimet Ei
Kosketusnäyttö Kyllä
Kiertoilma Kyllä
Kiertoilmavastus Kyllä
Paistolämpömittari Kyllä
Mikrotoiminto Ei
Höyrytoiminto Ei
Grillitoiminto Kyllä
Sous vide -toiminto Kyllä
Pyrolyysipuhdistus Kyllä
WIFI Kyllä
Teleskooppikannattimet Kyllä
Irrotettavat peltien kannattimet Ei
Uunin lämpötila max. (°C) 250
Uunipeltien lukumäärä 2
Uuniritilä Kyllä
Uunin tilavuus (l) 76
Liitäntäteho (W) 3600
Korkeus (mm) 596
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 570
Paino (kg) 41.3
Valmistusmaa Malesia
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8806094337013
Tuotenumero 118030

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...