GLUE SMART 3RD GEN ÄLYLUKKO

GLUE SMART 3RD GEN ÄLYLUKKO

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Älylukko oven sisäpuolelle

Sopii käytettäväksi erillisenä fyysisestä lukosta

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / GLUE SMART 3RD GEN ÄLYLUKKO

Glue Smart 3rd Gen älylukko

Kuvittele, jos voisit lukita ja avata ovesi omalla matkapuhelimellasi. Avaa digitaalisella avaimella kenelle haluat milloin haluat. Glue Smart älylukko antaa sinulle vapauden hallita omaa kotiasi turvallisesti.


Digitaalinen lukko

Glue Smart älylukko on vallankumouksellinen ruotsalainen digitaalinen lukko oven sisäpuolelle, joka on kokonaan näkymätön ulkopuolelta. Lukko tarjoaa kätevän ja älykkään ratkaisun helpottamaan arkea. Koska lukkolaatikko on sama ja oven ulkopinta on koskematon, voit silti käyttää fyysisiä avaimiasi.


Turvallinen ja turvallinen

Seuraamalla toimintaa ovellasi lisäät suojaustasoa. Katso kuka tulee ja menee, milloin viimeinen lukituksen avaus tapahtui, ja tunne olosi turvalliseksi tietäen, että Glue Smart älylukko on testattu kestämään ja olemaan turvallinen. Jos haluat lukita ja avata oven etäältä ja käyttääksesi enemmän toimintoja, sinun on ostettava Glue Smarthub etäohjain.


Kirjautuminen sovellukseen

Avaimet voidaan antaa perheenjäsenille, vieraille tai ystäville, ilmoitukset sovelluksessa reaaliajassa. Manuaalinen lukituksen avaaminen tallennetaan, jos joku on lukinnut tai avannut oven käyttämättä sovellusta.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Älylukko
Tuotekoodi Smart 3rd Gen
Korkeus (mm) 164
Leveys (mm) 650
Syvyys (mm) 650
Paino (kg) 0.6
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 7350001823058
Tuotenumero 115537

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...