HUSQVARNA QCE9600X ERILLISUUNI

HUSQVARNA QCE9600X ERILLISUUNI
Tilavuus 70l
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Uunin tilavuus 70 L

Höyrypuhdistus

Paistolämpömittari

Kosketusnäyttö

Grillitoiminto


5 vuoden takuu!
Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / HUSQVARNA QCE9600X ERILLISUUNI

Husqvarna QCE9600X erillisuuni

Husqvarna QCE9600X on SteamBoost-uuni kuumalla ilmalla ja höyryllä. Tässä erillisuunissa uunissa on pehmeästi sulkeutuva luukku ja 70 litran tilavuus.


Täyttä höyryä

Höyrytoiminto on täydellinen leivontaan ja ruoanlaittoon. Tämä tehokas ominaisuus on ollut ammattikokkien käytössä jo vuosia, ja nyt sinäkin voit nauttia ammattilaistasoisesta ruoanlaitosta kotikeittiössäsi. Uunissa on 3 höyryohjelmaa: kahdessa yhdistyvät lämpö ja höyry ja kolmas kypsentää ruokasi 100% höyryllä. Höyry tuo enemmän esiin ruoan makuja ja aromeja. Se kapseloi luonnollisen kosteuden ja tarjoaa täyden valikoiman mehukkaita ja pehmeitä ruokia, kuten lihaa, kalaa, muhennoksia, vihanneksia ja jälkiruokia.


Steamify huolehtii ravintoaineista

Höyrytettyjen ruokien valmistaminen täydellisin tuloksin ei ole koskaan ollut näin helppoa. Valitse haluamasi kypsennyslämpötila ja Steamify lisää automaattisesti juuri oikean määrän höyryä. Steamifyn avulla säilytät tärkeät ravintoaineet - jokaisesta ruoasta tulee terveellisempää.


Paistolämpömittarilla tarkkuutta kypsennykseen

Uunissa oleva kypsennyslämpömittari mittaa ruoan sisälämpötilaa kypsennyksen aikana. Kun oikea sisälämpötila on saavutettu, uuni sammuu automaattisesti. Ruokasi ei ole koskaan vaarassa kypsyä liikaa ja saat joka kerta täydellisen lopputuloksen.


Kosketusnäyttö ja toimintojen helppo käsittely

EXCite-kosketusnäyttö tarjoaa erilaisia ​​uunitoimintoja ja vaihtoehtoja jokaiselle ruoalle. Uunissa on automaattiset lämpötilaehdotukset ja paino-ohjelmat. Uuni ehdottaa lämpötilaa valitsemallesi toiminnolle mutta voit halutessasi muuttaa asetusta helposti, jos sinulla on muita toiveita. Automaattisilla paino-ohjelmilla sinun tarvitsee vain valita kypsennyksen tyyppi ja asettaa sitten kypsennettävän tuotteen paino. Valmiit paino-ohjelmat huolehtivat sitten lopusta.


Nopea lämmitys

Pikakuumennustoiminnolla lämmität uunin 40 % tavallista nopeammin. Ei turhaa odottelua uunin lämmetessä - säästät aikaa muille asioille. 


Tasaista ruoanlaittoa

Kiertoilmajärjestelmän ansiosta kuuma ilma kiertää tasaisesti koko uunitilassa. Elektroninen termostaatti varmistaa, että uunin lämpötila on tasainen ja tarkka. Näin voit olla varma, että saat aina hyvän tuloksen – kaikkialla uunissa.


Turvallisuus

Turvallisuutesi vuoksi uuni on varustettu automaattisella turvakatkaisulla, jälkilämmön näytöllä, jäähdytystuulettimella, ohjauspaneelin lapsilukolla ja ISOFRONT PLUS -jäähdytysuunin luukulla. Jos unohdat sammuttaa uunin, se sammuu automaattisesti hetken kuluttua. Jälkilämmön ilmaisin antaa tietoa siitä, kuinka paljon lämpöä uunissa on jäljellä. Jäähdytyspuhallin käynnistyy automaattisesti, kun uuni käynnistetään, jotta uunin luukku pysyy viileänä sähkökomponenttien jäähtyessä. Lapsilukko estää ei-toivotut asetusten muuttamiset.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Erillisuuni
Tuotekoodi QCE9600X
Energialuokka A++
Väri Teräs-Musta
Sisään painettavat kytkimet Ei
Kosketusnäyttö Kyllä
Kiertoilma Kyllä
Kiertoilmavastus Kyllä
Paistolämpömittari Kyllä
Mikrotoiminto Ei
Höyrytoiminto Kyllä
Grillitoiminto Kyllä
Sous vide -toiminto Ei
Pyrolyysipuhdistus Ei
WIFI Ei
Teleskooppikannattimet Kyllä
Irrotettavat peltien kannattimet Ei
Uunin lämpötila max. (°C) 230
Uunipeltien lukumäärä 2
Uuniritilä Kyllä
Uunin tilavuus (l) 70
Liitäntäteho (W) 3500
Korkeus (mm) 594
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 567
Paino (kg) 37.5
Valmistusmaa Puola
Valmistajan takuu (Kk) 60
EAN-koodi 7332543821747
Tuotenumero 117956

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...