JBL LIVE 660NC BLUETOOTH-KUULOKKEET

JBL LIVE 660NC BLUETOOTH-KUULOKKEET
JBL LIVE 660NC BLUETOOTH-KUULOKKEET
MUSTA
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Musiikki on sinulle tärkeää, joten aseta JBL Live 660NC -kuulokkeet korvillesi ja piristä päivääsi tehokkaasti toistavilla 40 mm:n elementeillä, mukautuvalla melunvaimennuksella ja jopa 50 tunnin akunkestolla sekä kätevällä pikalatauksella.

Kuvaus / JBL LIVE 660NC BLUETOOTH-KUULOKKEET

JBL:lle ominainen sointi

40 mm:n elementit ja korostettu basso, joka pistää tehoa soittolistaasi. Sointi, joka on tuttu maailman kuuluisimmilta konserttiareenoilta. 


Eristä melu tai salli taustaäänet. Valinta on sinun.

Mukautuvan melunvaimennuksen ansiosta voit eristäytyä melulta ja keskittyä musiikkiin. Ambient Aware -tekniikan avulla voit kävellä turvallisesti vilkkailla kaduilla voimistamalla taustaääniä. TalkThru-tekniikka taas vaimentaa musiikkia ja vahvistaa puhetta, jotta voit helposti jutella kuulokkeet päässä.


Google Fast Pair -pariliitos ja monipisteyhteys

Googlen mahdollistaman nopean liittämisen ansiosta JBL Live 660NC -kuulokkeet muodostavat heti yhteyden Android-laitteeseesi. Monipisteyhteys mahdollistaa lähteen vaivattoman vaihtamisen Bluetooth®-laitteesta toiseen. Voit vaihtaa helposti lähteen tabletillasi pyörivästä videosta matkapuhelimeesi puhelun puhumista varten, eikä yksikään puhelu jää kuulematta.


Automaattinen toisto ja tauko

Musiikin toisto keskeytyy automaattisesti, kun riisut kuulokkeet, ja jatkuu taas, kun asetat ne takaisin päähän. Sinun ei tarvitse edes ajatella asiaa.


Jopa 50 tunnin akkukesto ja pikalataus

Rokkaa jopa 50 tunnin (tai jopa 40 tunnin ajan melunvaimennus ja Bluetooth kytkettyinä)! Sen jälkeen saat 10 minuutin pikalatauksella 4 tuntia lisää hauskanpitoa.


Mukavasti istuva kangaspäällysteinen sanka ja kantopussi

Live 660NC -kuulokkeet ovat erittäin mukavat tekstiilipäällysteisen sangan ja korvapehmusteiden ansiosta. Pehmeä pussi suojaa kuulokkeita matkoilla.


Kysy neuvoa käyttäen vain omaa ääntäsi.

Kysy neuvoa valitsemaltasi puheavustajalta käyttäen omaa ääntäsi tai napauttamalla kuulokkeen kupua. Ota käyttöön ANC tai Ambient Aware, tarkista akkukesto tai katkaise virta JBL Live 660NC -kuulokkeistasi helposti omalla äänelläsi Hei Google -komennon avulla. Uudessa JBL-sovelluksessa voit valita käyttöön haluamasi puheavustajan.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi JBLLIVE660NCBLK
Korkeus (mm) 200
Leveys (mm) 200
Syvyys (mm) 80
Paino (kg) 0.265
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6925281981296
Tuotenumero 119112
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...