JABRA TALK 45 BLUETOOTH HEADSET

JABRA TALK 45 BLUETOOTH HEADSET

MUSTA
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää.

HD Voice kristallinkirkkaita puheluja varten. Nauti kristallinkirkkaasta puheäänestä HD Voice- ja Jabran 2 mikrofonin tekniikan ansiosta.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / JABRA TALK 45 BLUETOOTH HEADSET

HD Voice kristallinkirkkaita puheluja varten. Nauti kristallinkirkkaasta puheäänestä HD Voice- ja Jabran 2 mikrofonin tekniikan ansiosta. HD Voice säätää äänenvoimakkuutta automaattisesti ympäristön perusteella. Sen ansiosta kuulet puhelun missä tahansa, olipa ympärilläsi miten meluisaa tahansa. Kahden mikrofonin tekniikkamme ansiosta myös puhelun toinen osapuoli kuulee puheluäänen poikkeuksellisen laadukkaana.


Tehokas melunvaimennus. Jabran edistynyt melunvaimennus estää häiriöäänet ja tuottaa taustameluttomia puheluja äänekkäissäkin ympäristöissä.


Pitkäkestoiset puhelut. Jopa 6 tunnin puheajan ja 8 päivän valmiusajan ansiosta Talk 45 -kuulokemikrofonilla voi soittaa langattomia Bluetooth-puheluja luotettavasti aamusta iltaan yhdellä latauksella.


Suoratoista GPS-ohjeita ja mediaa. Talk 45 -kuulokemikrofonin avulla saat eniten irti mediasta, sillä voit suoratoistaa matkapuhelimestasi langattomasti GPS-ohjeita, musiikkia ja podcast-ohjelmia.


Yhdellä painalluksella puheohjaukseen. Digitaalinen avustaja on yhden painalluksen päässä Jabra-puheohjauksen ansiosta. Kuvittele, jos voisit seurata sähköpostejasi, tekstiviestejäsi, puhelujasi ja musiikkiasi puhelimeen koskematta. Siri®- ja Google Assistant™ -palveluille varatun erikoispainikkeen ansiosta säilytät yhteytesi digitaalisiin avustajiisi, vaikka puhelin olisi taskussa tai laukussa.


  • Selkeimmät puhelut
  • Melunvaimennus
  • Jopa 6 tunnin puheluaika - jopa 8 päivän valmiusaika
  • Suoratoisto puhelimesta
  • Puheohjaus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Headset
Tuotekoodi 100-99800902-60
Korkeus (mm) 24.2
Leveys (mm) 15.4
Syvyys (mm) 57.4
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 5707055046315
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...