SONY CMTX3CD HIFI MIKROSARJA

Tuote saatavilla vain myymälästä
VALKOINEN 20W/CD/FM/BT/NFC/USB
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Yksinkertaisen upea kodin hifijärjestelmä. Kaksikanavainen järjestelmä tuo voimakkaan äänen kotiin:. Nauti 2-kanavaisen kaiutinjärjestelmän tuottamasta voimakkaasta äänestä.

Kuvaus / SONY CMTX3CD HIFI MIKROSARJA

Yksinkertaisen upea kodin hifijärjestelmä


Kaksikanavainen järjestelmä tuo voimakkaan äänen kotiin: 

Nauti 2-kanavaisen kaiutinjärjestelmän tuottamasta voimakkaasta äänestä. Kaksi täyden taajuusalueen kaiutinta tuottaa tasapainoista stereoääntä korkeilla, matalilla ja keskitaajuuksilla. Mikä on tulos? Kirkas ja tasapainoinen ääni, joka kuulostaa hyvältä kaikilla äänenvoimakkuuksilla..

Bluetooth®-liitettävyys helppoon musiikin suoratoistoon: 

Radioaaltoihin perustuvan Bluetooth®-tekniikan ansiosta voit nopeasti luoda lyhyen kantaman langattoman yhteyden, jota signaalireitillä olevat esteet eivät haittaa. Kun liitos on muodostettu, voit suoratoistaa suosikkisisältöäsi, kuten elokuvia, kuvia ja musiikkia, älypuhelimesta tai tablet-laitteesta yhteensopivaan laitteeseen..


Mega Bass toiminto parantaa matalia ääniä: 

Ota Mega Bass -ääniasetus käyttöön ja anna suosikkikappaleillesi bassopotku. Digitaalisen signaalinkäsittelyn avulla Mega Bass parantaa tehokkaasti matalia taajuuksia ja lisää äänentoistoon todellista syvyyttä täyteläisellä, jykevällä bassolla..7-kaistainen taajuuskorjain optimoi äänen: 

Valitse musiikkityyliin parhaiten sopivat ääniasetukset . 7-kaistaisessa taajuuskorjaimessa on lajityyppikohtaiset esiasetukset, jotka optimoivat kuuntelukokemuksen. Valitse R’n’B-, Hip Hop-, Rock-, Pop-, Classic-, Jazz- tai Flat-tila ja toista jokainen kappale selkeänä ja tasapainoisena..


Upea muotoilu: 

Lisää hillittyä tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Tasainen pinta ja upeat linjat takaavat, että tämä minimalistisen kaunis kaiutin sulautuu taustaansa ja kerää silti katseita. Upean muotoilun tunnusmerkki on erottuva kehys..


Kompakti laite on löytää paikkansa helposti: 

Pakkaa kaikki hifikokoonpanon ominaisuudet tilaa säästävään muotoiluun. Hifilaite, jossa on sisäänrakennettuina kaksi tehokasta kaiutinta, CD-soitin ja FM-radioviritin, on vain 340mm leveä, joten se on ihanteellinen valinta keittiön pöytätasolle tai yöpöydälle..


Sisäänrakennettu CD-soitin levykokoelmaasi varten: 

Soita klassikkoalbumeja tai kokoelmalevyjä sisäänrakennetulla CD-soittimella. Hifijärjestelmä on yhteensopiva CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjen kanssa, joten voit kuunnella kaikkea studiotallenteista kokoelmiin ja ladattuihin kappaleisiin..


FM-radioviritin suosikkiohjelmiasi varten: 

Haluatko kuunnella DJ-suosikkejasi? Virittäydy taajuudelle FM-radiolla ja tutustu tarjontaan..


Saatavilla kolme eri väriä: 

Valittavana useita eri värejä Valitsetko klassisen mustan, elegantin hopean vai ennakkoluulottoman punaisen? Sonyn hifijärjestelmä näyttää yhtä upealta kuin kuulostaakin. * Värit vaihtelevat alueittain..


One touch -kuuntelulla aloitat toiston hetkessä: 

NFC-tekniikan (Near Field Communication) ansiosta langallisia yhteyksiä ja monimutkaisia asennusprosesseja ei tarvita. Kosketa NFC:tä tukevalla älypuhelimella tai muulla laitteella kotelon N-merkkiä ja aloita kuuntelu. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti Bluetooth®-asetusten kautta. * Näytä yhteensopivat laitteet.


USB-portti musiikin toistoon ja lataukseen: 

Toista ja lataa helposti. USB-liitäntään voit kytkeä USB-muistitikun, älypuhelimen, tablet-laitteen tai kannettavan tietokoneen ja kuunnella koko musiikkikokoelmaasi. Ei virtaa? Ei hätää. Voit myös ladata tablet-laitteen tai älypuhelimen samalla, kun toistat musiikkia..


Ohjaa musiikkia kauko-ohjaimella: 

Hallitse äänentoistoasi. Laitteen mukana toimitetulla kauko-ohjaimella voit muun muassa ohittaa kappaleita ja säätää äänenvoimakkuutta nousematta mukavasta nojatuolista..

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Mikrohifisarja
Tuotekoodi CMTX3CD
Korkeus (mm) 90
Leveys (mm) 340
Syvyys (mm) 173
Paino (kg) 0.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4905524981346
Äänilähdon kanavat 2.0 kanavaa
Nimellisteho (W) 20
Langaton subwoofer Ei
Väri Valkoinen
Bluetooth Kyllä
WIFI Kyllä
Kaukosäädin Kyllä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...